..::how did the cat get so fat::..

ponedjeljak, 05.06.2006.

Konačno novi post!

Ej, samo da van rečen bok!wave Zaokupila me škola, morala sam štrebat (zato ni bilo posta). Da se malo hvalim-proć ću s 4! Vesela san kao mali cigo kad na Božić dobije cipele!

Uglavnom, pred jedno par tjedni (točnije: 20-23.5) sam bila na izletu u Zagrebu (1.a i 1.b medicinske škole) . Bilo mi je tako dobro da sam stila poć doma! Danonoćna kakofonija narodnjaka! Popili su mi živce... burninmadJedina frendica koja gre s manon u razred, a sluša muziku kao i ja zabavljala se na koncertu od Pasi! Soba nam je izgledala kao kolodvor jer se svi dečki u razredu pale na jednu frendicu koja je bila s nama u sobi. To je ok, ali ne trebaju svakih 10 sec doć i pitat je ako će doć na bazen! Sve bin to nekako preživila da me ove glupače nisu zaje..., pa nisam uspjela poć u Punk-shop!mad
Ali dobro, NE JADIN SE (uopće)!mad

Sve te gluposti nadoknadila je ova subota. U Pazinu su svirali FNC Diverzant, Dolibasija, i još neki (zabila san). Uglavnom, ako niste znali, Dolibasija je jedan od mojih the best bendova, i (opet ću se hvalit) bila san s njima na stageu!naughty Bilo mi je predobro! Frendica i ja smo se rashićivale cjelo vrime (ona frendica koja je bila na Pasima). Ma trebali ste bit tamo!! Ingeniozno (tu riječ me u subotu navadila jedna frendica)!

Pozdrav: Taniti (frendica na koju se pale dečki iz razreda)wave
Dei (frendica koja je bila na Pasima)wave
Ani (frendica koja me navadila ča znači "ingeniozno")wave
Poruka: Vladimir Roko Perišić, obuzdaj testosteron!

P.S. Dolibasija je zakon!!

- 18:00 - Kaži "MIJAUUU" (9) ~ Grebi ~ #