AngelinaJolie

četvrtak, 28.09.2006.

ANGIE I BRAD NAPUŠTAJU HOLLYWOOD?

Angelina i Brad namjeravaju uteći iz Hollywooda te se možda i trajno nastaniti u Engleskoj.
Posrednici u prodaji nekretnina već neko vrijeme traže kuću za njihovu obitelj u novouređenom Lower Mill Estateu u Cotswoldsu. Angelina odprije već ima kuću Buckinghamshireu, a britanski tabloidi raspitali su se o tome kako se s Bradom i djecom želi trajno nastaniti u Engleskoj.


Image Hosted by ImageShack.us
- 18:46 - Komentari (13) - Isprintaj - #

srijeda, 20.09.2006.

Nove fotografije obitelji Jolie-Pitt preplavile tabloide

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon što su prve fotografije Angeline Jolie i Brada Pitta s novorođenom kćeri Shiloh Nouvel prodane tabloidima za vrtoglavih 8 milijuna dolara, nije trebalo proći dugo vremena da se cijela obitelj Jolie-Pitt u potpunom sastavu ponovno pojavi pred objektivima paparazza.

Američke časopise ovih su dana tako preplavile najnovije fotografije obitelji, kao i "najljepše bebe svijeta", kćeri glumačkog para, a koju su roditelji u posljednje vrijeme skrivali od fotografskih objektiva.

Tabloidi posljednjih dana ne prestaju "brujiti" ni o navodnom vjenčanju Angeline i Brada, čija je veza u posljednje vrijeme, barem ako je vjerovati tabloidima, zapala u krizu.

Neke su glasine tako govorile kako je čak i Angelinin brat James Haven odlučio pomoći sestri da natjera oca svog djeteta, koji je trenutno zauzet snimanjem filma Ocean´s 13, da se "opameti" i provodi više vremena sa svojom obitelji.

Haven se, naime, navodno ponudio da brine o svojoj sestri i njezino troje djece, nadajući se da će time ponukati Pitta da shvati da "bi mu njegova nova obitelj trebala biti prioritet".



Image Hosted by ImageShack.us


(index)

- 19:46 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 13.09.2006.

ANGIE SE UDAJE KAD GAY BRAK BUDE LEGALAN

Sve dok se svima u Americi, bez obzira na seksualne sklonosti, zakonski ne omogući sklapanje braka, ne trebate čekati naša svadbena zvona - poručio je najseksi par na svijetu.
Brad Pitt obznanio je da će on i Angelina početi razmošljati o breku tek kad svim Amerikancima i Amerikankama, bez obzira na seksualne sklonosti, bude zakonski omogućeno sklapanje braka. "Angie i ja razmišljat ćemo o braku tek kad svi drugi koji se budu htjeli vjenčati u Americi to doista budu i mogli", rekao je 42-godišnji glumac časopisu Esquire.,...


(ostatak pročitajte u Metro-u)

Image Hosted by ImageShack.us
- 14:50 - Komentari (10) - Isprintaj - #

utorak, 12.09.2006.

Angelina Jolie i Brad Pitt napokon pred oltarom?

Angelina Jolie napokon je pristala udati se za svoga ljubavnika i oca njihove kćeri Shilah, Brada Pitta, kažu izvori bliski glumcima. "Brad je jako zaposlen snimanjem filma Oceans Thirteen i Angelina mu jako nedostaje. Provodeći puno vremena u srcedrapajućim razgovorima, shvatili su da ne mogu jedno bez drugog." - kaže izvor. "Brad je kao i mnogo puta dotad predložio vjenčanje, no ovog puta, na njegovo veliko zaprepaštenje, Angelina se složila!" Najljepšoj glumici Hollywooda ovo bi bio treći brak. Prvo se udala za Jonnya Lee Millera, a zatim za Billya Boba Thorntona s kojim se razišla zbog usvojenog sina Maddoxa. Osim Maddoxa i Shiloh, Angelina ima još jedno posvojeno dijete, etiopsku djevojčicu Zaharu.

Image Hosted by ImageShack.us
- 15:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.09.2006.

Angelina Jolie razljutila Oprah

Image Hosted by ImageShack.us

ANGELINA JOLIE, jedna od najpopularnijih majki današnjice, razljutila je jednu od najmoćnijih televizijskih zvijezda SAD-a, Oprah Winfrey, odbivši sudjelovati u humanitarnoj akciji koju tamnoputa voditeljica namjerava provesti u Africi.Budući je Angelina poznata po svom humanitarnom radu u siromašnim zemljama Afrike, Oprah je upravo nju izabrala smatrajući ju idealnim promotericom takve akcije. No, čini se kako Angelina televizijskoj voditeljici još uvijek ne može oprostiti posebnu emisiju u kojoj se Oprah solidalizirala s bivšom suprugom Angelinina sadašnjeg ljubavnika, Jennifer Aniston. Naime, Oprah je u toj emisiji bivšoj supruzi Brada Pitta, a za čiji su razvod mediji većinom optužili Angelinu, pružila svoje rame za plakanje.Kako prenose američki mediji, ovo je bila zadnja prilika koju će Oprah ikada ponuditi Angelini, no jednu od najljepših žena na svijetu to kao da previše ne zabrinjava. No, Angelina bi, kako prenose tabloidi, itekako trebala biti zabrinuta, budući je Oprah jedna od najmoćnijih žena holivudskog showbussinesa te bi ju kao takva, ako joj se Angelina i dalje nastavi zamjerati, vrlo lako mogla "uništiti"

(index)


Image Hosted by ImageShack.us
- 15:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #

Otac Angeline Jolie misli da mu se unučica zove Shakira

JON VOIGHT, popularni glumac i otac Angeline Jolie sa svojom kćeri nije u dobrim odnosima, a slaba upoznatost s imenima njezine djece ne pridonosi njihovu pomirenju.Naime, na nedavnoj dodjeli BAFTA nagrada, glumac je svom unuku Maddoxu u posebnoj poruci poželio sretan peti rođendan, no nikako se nije mogao dosjetiti imena svoje unučice Shiloh, pa ju je tako, između ostalog, preimenovao u Shakiru."Sretan rođendan Maddox. Pet godina. To je nešto jako važno. Pet godina, uskoro ćeš postati mladić. Primi puno ljubavi od mene, i ti i ..uh...Shakira..i, uh, Sha-Shaheera, je li Sheera, Shahira?" - nekoliko je puta ponosni djed neuspješno pokušao pogoditi ime svoje unučice, nedavno rođene kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta.Voight ime svoje unučice Shiloh Nouvel nije mogao pravilno izgovoriti ni nakon što mu je jedan od reportera kazao kako se izgovara. Slavni je glumac Angelininu obitelj napustio kad joj je bilo samo šest godina, te je od nje zatražio oprost nakon što je rodila kći Shiloh, izrazivši pri tomu želju da ju vidi. Nakon što se Angelina po drugi put rastala i posvojila dječaka iz Kambodže Maddoxa, Voight je za svoju kći izjavio "da treba posjetiti psihijatra", nakon čega se navodno više nisu vidjeli.
(index)


Image Hosted by ImageShack.us
- 15:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Na pomolu prijateljstvo Angeline Jolie i Jennifer Aniston!?

Iako su se u neobičnom svijetu showbiza događale i čudnije stvari, malo tko je očekivao da bi Angelina Jolie i Jennifer Aniston, njegova bivša supruga, mogle postati prijateljice. No, ako je suditi prema izjavama bliskog prijatelja zanosne Angeline, čini se da su se zvijezda Tomb Raidera i Jennifer Aniston u više navrata čuli telefonom, te prijateljski razgovarale.

Jennifer je dugo vremena krivila atraktivnu Angelinu, koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta, za razvod braka s Bradom Pittom. No, engleski Daily Mail tvrdi da je 37-godišnja Jennifer u nekoliko navrata telefonski razgovarala s Jolie.

"Jennifer je još uvijek bliska s Bradovim roditeljima, a Angelina je prihvatila da je Jennifer dio njegove prošlosti baš kao što je njezin bivši muž, Jonny Lee Miller, dio njezine prošlosti." - kazao je anonimni prijatelj Angeline Jolie engleskom listu.

"U nekoliko je navrata Jennifer nazvala Brada na telefon, a Angelina je podigla slušalicu. Koliko sam čuo, Angelina je prijateljski popričala s Jennifer. Naravno da nisu odmah postale najbolje prijateljice, u dobrim su odnosima." - dodao je "insider".



(index)


Image Hosted by ImageShack.us
- 15:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>