AngelinaJolie

nedjelja, 29.10.2006.

Angelina Jolie uživa u lezbijskim scenama

Image Hosted by ImageShack.us


Po mnogima najseksipilnija holivudska glumica priznala je novinarima da više voli snimati erotske scene sa ženama, nego s muškarcima. Vjeruje da će ih biti u njenim idućim filmovima jer "sa ženama u pauzi možeš razgovarati o rasprodajama".Njena sklonost istom spolu počela je u mladim danima kada je snimila "Foxfire" s egzotičnim fotomodelom Jenny Shimizu koja pak tvrdi da su njih dvije godinama bile ljubavnice i da Angelina ne može biti sretna ni s jednim muškarcem.Budući Angelinin suprug, filmski ljepotan Brad Pitt, promijenio se u njihovoj vezi i najavio da više ne želi snimati golišave scene. Tvrdi da ga njegova djeca, a za sada ima dvoje posvojene i jedno vlastito, ne moraju gledati bez odjeće na filmu i birat će samo "odjevene" uloge.


(index)
- 16:28 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.10.2006.

MADONNA NOVA ANGELINA

Image Hosted by ImageShack.us

Čini se da Madonna ide stopama Angeline Jolie u posvajanju djece.
Vjerojatno je primjetila kako je Angie više u novinama zbog toga od nje, pa se dala u akciju.

No, šalu na stranu, podržavam Madonninu odluku da posvoji dijete iz siromašne zemlje kako bi mu omogućila bolji život. Trabalo bi biti više takvih bogataša na svijetu koji bi nešebično pomagali onima kojima je njihova pomoć najpotrebnija.
Bravo za Angie i Madonnu!!! thumbup


Image Hosted by ImageShack.us
- 14:19 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.10.2006.

ANGELINA I BRAD U RIKŠI BJEŽALI OD PAPARAZZA

Najme, Angie i Brad nalazili su se u Indiji i jedno popodne htijeli su Maddoxu pokazati Indiju.
No, već nakon izlaska iz hotela okružili su ih paparazzi koji su ih potom slijedili na motorkotačima. Na svakom semaforu tjelohranitelji bi iskakali iz svoje rikše, okružili onu u kojoj su slavni glumci i pokušali spriječiti fotografiranje. kad bi se na semaforu upalilo zeleno svijetlo, otrčali bi natrag u svoju rikšu i isti scenari ponovili na idućem semaforu. Cijela je situacija bila toliko neobična da je čak i nasmijala Angelinu i Brada. Na kraju su se ipak vratili u svoj hotel Le Meridian.


Eh, nije lako biti poznat i slavan!!!

Image Hosted by ImageShack.us
- 17:58 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.10.2006.

BRAD HOĆE SINA!!!

Brad Pitt po svaku cijenu želi sina, pišu žuti britanski tabloidi pozivajući se pak na američke tabloide kojima ne treba vjerovati u principu ništa osim njihovog naziva i eventualno navedenog sjedišta tiskovine. Dakle, oni pišu da je Ahil iz "Troje" i Rusty Ryan iz "Oceanovih dvanaest" (i jedanaest i trinaest!) navodno rekao svojoj partnerici Angelini Jolie da želi da se čim prije bace na pravljenje nove bebe. "Brad želi još jedno dijete, a volio bi dečka, i to biološkog potomka. Odlučan je u tome i želi da Angelina zatrudni što prije", piše ustvari New York Post pozivajući se na neimenovanog svjedoka.

Angelina bi pak mogla imati drugačiji pogled na njihov obiteljski život zbog nakrcanog poslovnog rasporeda - samo za najskorije razdoblje obavezala se na snimanje čak tri filma.

Bradov predstavnik za javnost odbio je komentirati cijelu priču.


Image Hosted by ImageShack.us

(VIP PORTAL)
- 14:11 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 03.10.2006.

Angelina i Brad žele da Beckham uči njihovog sina nogomet

Image Hosted by ImageShack.us

Najpoznatiji holivudski par Brad Pitt i Angelina Jolie žele da David Beckham daje privatne satove nogometa njihovom petogodišnjem sinu Maddoxu.

Bivši kapetan engleske reprezentacije, kojem karijera ide silaznom putanjom, navodno se složio te će uskoro postati instruktor. Beckhama je već glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones ("Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške") tražio slične usluge, no David ga je odbio.

Petogodišnji Madoxx je sudjelovao u Beckhamovoj nogometnoj akademmiji u Los Angelesu, no otac navodno želi bolje usluge za djčaka iz Kambodže, kojeg je Angelina Jolie usvojila 2002. godine, kada je bila u vezi s glumcem Billyiem Bob Thortonom.

"Brad je tražio od Beckhama da njegovom sinu počne davati individualne instrukcije." - izjavio je izvor blizak holivudskom paru.

Image Hosted by ImageShack.us

(index)
- 21:12 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>