! Little Devil !
08.12.2009.

grrrr zasto mi niko ne komentira

A valjda stvarno niko ne dolazi na moj blog .. uff .. ma ok, koga jebe sta ovo niko ne cita
Uglavnom, mislim da bi ovaj blog trebao bit jedna cista skolska prepisancija pa cu vam ja koliko-toliko pisat svoje sastavke, lektire i tome slicno.
Evo za pocetak jedan sastavak, prica kako god. Ova nije moja, nego sam nasla na nekoj glupoj web-stranici, napises svoje ime i neke interese i oni ti sloze pricu. Malo sam je smjenila itd. Evo je:


Novi ljubimac
U suvremenom zivotu zivi jedna djevojka koja se zove Petra.
Vracajuci se jednog dana iz skole, vuk skoci iza ugla i srusi Petru na zemlju, ona htjede vristati i traziti pomoc, no shvati da vuk samo lize njeno lice, ne pokusavajuci ga ugristi. Petra odluci uzeti zivotinju kao svog ljubimca i putem mu smisli ime, a to je bilo Bobi. Uskoro su dosli kuci i Petrina majka ih je docekala s iznenadenim izrazom lica. "Sto je to?!", viknula je ona. "To je vuk.", mirno odgovori Petra. "Pa to i ja vidim, ali sto to radi u nasem dvoristu?" pitala je majka. "To je moj novi ljubimac, Bobi." odgovori Petra. "Molim?! Ovo ima ime?! Slusaj, ne zelim te rastuziti, ali tvome se ocu ne bi svidjelo da nabavis ribicu, a kamoli vuka! No, ako bas hoces, mozes ga zadrzati dok se on ne vrati s posla" Petra uhvati svog ljubimca i odnese ga u psecu kucicu. Zajedno su se poceli igrati ispred kucice, no onda se Petra sjetila da uskoro pocinje njezina omiljena televizijska emisija koju redovito prati. Gledajuci emisiju Petra zaboravi na svog ljubimca koji je neprimjetno usao u kucu. Kada je emisija zavrsila, Petra se vrati u stvarnost cuvsi oca kako vice: "Petra! Sto je ovo?! Odmah dodi u kuhinju!" Petra se odmah pojavi u kuhinji i vidi nesto cemu se bas i nije nadala. Tamo je stojao njezin otac i prstom pokazivao u namjestaj. Naime, vuk je unistio namjestaj u kuhinji i usput porazbijao gotovo sve case i tanjure ciji su komadici bili posvuda. "Uopce ne zelim znati kako je to cudoviste ovo napravilo, ni otkud je doslo. Bilo bi ti bolje da ovo pocistis i rjesis se te zivotinje!" Zatim je petra otisla traziti svog ljubimca i nasla ga kako kopa po kanti za smece.
Ostavila je Bobija u veterinarskoj stanici. Dugo se pozdravljala s njime, a potom je potrcala kuci da ocisti nered. Dok ga je cistila, zahvaljivala je Bogu da se riješila Bobija.

19:02 , Komentiraj { 1 } Print

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne
< prosinac, 2009  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
... citaj pa ces vidit ... hehe ... inace, jedan obicni tinejdzerski blog, nemam sta reci ...

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

MUSiC n PiCS


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



Image and video hosting by TinyPic
ahahahaharofl

Image and video hosting by TinyPic
Shakiraaaa

Evo i par iz Rebelde:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

RiRi:
Image and video hosting by TinyPic


guilty
Juliet K. Darling™ - xox