osmijeh i oči

28.12.2019.

Max

27.12.2019.

uživa u prirodi jer može trčkarati dvorištem koliko god želi

Sretno Vam

24.12.2019.

Nalazim se u kući svoje ptijateljice na Kupi, drva pucketaju u peći, a ona i ja pijuckao kavicu, a naša djeca spavaju dok mi čekamo ostatak društva.
Ugodni blagdani svima.

321 ovogodišnji užas

21.12.2019.

Ovogodišnje emisije 321 kuhaj su mi bile dobre za gledanje jer jedan od voditelja je naš dragi bloger ribafish i zajedno sa Doris sačlinjava cjelinu u 321 kuhaj, Nisam neki ekspet u kuhinji ali znam da hrana mora i vizualno privući kušača jela koje je stavljeno na kušanje pred žiri koji donosi pohvale ili kritike na jelo ispred sebe,
Ovogodišnja sezona je moram priznati katastofa jer niti jedan kandidat koji se našao u finalu nije dostojan bio biti prozvan pobjednikom sezone.
Franka pobjedu nije zaslužila nikako.
PIZZA joj nije ni ličila na pizzu, maenirana krilca i i povrće u woku bačeno na tanjur ko lopatom nije jelo za finale ona pobjedu nije zaslužila,
Toliko je ružnih riječi izgovorila na konto vrhunskih kuhara, pogotovo ŠPIČEKA da je to sramota slušati,

bez naslova

19.12.2019.


treba mi slatko

baš mi je super

16.12.2019.

prvo sam gazdarici pojeo pola sendviča


poslije sam se sklupčao ko klupko vune i mrmljao a gazdarica se smijala jer je ostala gladna

odmaram se

14.12.2019.





i pitam se
zašto moja draga gazdarica danas ima tužan pogled

Oznake: moj fotografski uradak

Maxić

13.12.2019.

Danas sam malo sjeo pored gazdarice a ona odma dohvatila mobitel pa napravila ovo što ćete vidjeti

Čokolada

09.12.2019.

Kaže većina da čokolada u sebi sadrži sastojak koji potiče hormon sreće, ja svakodnevno pojedem dvije ali sreće nema tako da sam sigurna da ja tog hormona u tijelu nemam jer koliko ja svakodnevno jedem čokolade trebala bi sreća prštati na sve strane.

NE MOGU

08.12.2019.

Znam da je osmi dan najljepšeg mjeseca u godini jer sve je puno šarenila, mirisa fritula, kobasica, kuhanog vina i ostalih delicija ali ja, da ja nemam osjećaj za radost jer ovaj mjesec je za mene bolan i ta bol proći neće sve dok god bude šarenila i mirisa gdje god da krenem.
Veselite se uživajte u ljepoti blještavila a ja ću pokušati iako znam da ne mogu.

Sliku svoju ljubim ja

06.12.2019.

Poklon u čizmici


F I N A

05.12.2019.

Sinoć sam slušala Otvoreno i ostala paf jer predstavnica Fine uporno je ponavljala da je trošak ovršeniku prema njima za dug od 100 samo pedesetak kuna što naravno nije točno jer uz tih 100 kuna povuku vam još 255 kuna Fininih troškova i onda čekate skoro pola dana da vam sa vaših računa maknu blokadu a ako vam je dug veći tada stavljaju mjesečnu kamatu na kamatu i na taj način vas tjeraju da isplatite dug u kraćem roku jer kamata na kamatu dovodi do ludila.

Čestitka

04.12.2019.

Vodovod Zagreb svojim korisnicima poslao čestitku u vidu visokih računa za potrošnju vode tako da ove godine za mene nema ni poklona, ni ostalih blagdanskih delicija jer planirani iznos potrošnje moram uplatiti vodovodu Zagreb. jer ako tih 900 kuna ne platim bez opomene ću biti ovršena i onda se sve samo gomila. Nisam jedino ja dobila takvu čestitku i mnogi poput mene radost blagdana, miris kolača, puricu i mlince možemo zaboraviti jer čestitka vodovoda Zagreb uništila je mnogima pa i meni radost blagdanskog ugođaja.

ne postoji naslov

03.12.2019.

Kako da se pokrenem, da krenem, da shvatim kotač sudbine, ne znam, ne razumijem, zašto se to desilo baš meni, kada ću se probuditi iz ružnog sna i ugledati sreću koja nije niti može uvenuti kao što sam uvenula ja?
Trebala bih se smijati, trebala bih pjevati ali ne ja to ne mogu, nemam snage jer izgubila sam sebe, a s tim sam izgubila sve i ne znam kako se vratiti i staviti osmijeh na lice iz kojeg izvire tuga koja me guši.

ne znam naslov

02.12.2019.

Svi već znate da sam osoba s invaliditetom da imam dva sina koji isto imaju invaliditet svaki drugačiji. Stariji ima psihičkih smetnji i sklonost suicidu te se dvije godine liječio u adekvatnoj ustanovi u sada ide svaki tjedan na grupne razgovore i pije medikamente, mlađi je bolestan od rođenja jer je rođen s pomanjkanjem kisika, te ima oštećenja da bez doktorske blizine ne ni ni bio živ, ja sam imala nesreću i invalid je tu. se
To su razlozi zašto sam ja roba s greškom jer da nemam greške moji sinovi koji mi daju snage da se borim s vjetrovima života koji uvijek pušu u krivom smjeru ne bi bili bolesni nego zdravi veseli dječaci kakvi su trebali biti.
Znam da nisam jedina majka koja ima bolesno dijete i da te majke daju sve od sebe kako bi ta djeca bila sretna i ja im divim i ponos im je ogroman ali ja sam i bit ću roba s greškom jer da nisam ja bih bila zdrava i moj Josip bi bio pored mene kao što je i moj Kristijan jer oni su ti koji me drže na životu kao robu s greškom.

ne znam naslov

01.12.2019.

Bojim se sama sebe jer uvijek, da baš uvijek kada mi nešto krene ja napravim krivi korak i zastanem, da zastanem kako bih vratila mrvicu divne prošlosti. Bojim se sebe jer sama sebi nanosim štetu priznajući sebi da nikada neću i nisam voljela sebe, jer ja sam roba s greškom koja nikome pa ni sebi nije potrebna.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>