Anderlog

18.11.2004., četvrtak

Uh, kako ja volim Internet

Tara Raid Uvijek svašta zanimljivog nađenm na tom Internetu. Nema tog novinskog kioska koji se može mjeriti s Internetom. Ma da, totalno je uncool oduševljavati se, al kaj mogu kad to volem. A blog ti je, uz Favoritese, najbolji način za ostavljanje mrvica za sobom.

Počeo sam obožavati Google kao vrhunsko svetište. Nije to samo tražilica, to je čudo jedno koliko je to genijalna stvar. Google blog zna imati zanimljivih entryja, pišu ih razni majstori iz Googlea.

8 milijardi indeksiranih stranica, hvala bogu i Blog.hr je tu nakon samo dan i pol totalno indeksiran. A Google Advertising Professionals program bi mogao promijeniti život nekim nezaposlenim (ili zaposlenim) i pametnim ljudima (post).

Google Zeitgeist - "reflect lists, graphs, and other tidbits of information related to Google user search behavior". Vidim da je meni nepoznata Tara Raid pri vrhu pretraživanja i upitah se zašto? Par klikova kasnije pronalazim - ispala joj sisa iz haljine na nekom partyju. Vau, i to Ameri procjenjuju kao najvrući događaj nakon videa Paris Hilton od prošle godine. Na otkačenom i vrijednom spomena That's Just Not Right sajtu možete vidjeti galeriju slika u izuzetno velikoj rezoluciji (1636 x 2605).

Sad tek vidim da sam naslov i uvod napisao prije nego što sam uopće našao ovo i sad bi se moglo pomisliti da volim internet zbog toga. E, pa nije samo zbog toga.

Samo linkovi: Na domeni puzzles.com odgonetnite što ovdje zapravo piše. Promoting Your Blog ima korisnih savjeta (npr. "Publish regular updates" ;)) by Biz Stone (who works at Google on Blogger and writes books about blogging).
- 00:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>