Anderlog

19.10.2004., utorak

Blog After Hour 2

E, da, povodom te After Hour kave mogu pridodati da će sutra u Tvornicu doći i netko iz Hrvatskog radija, s namjerom da porazgovara s onima koji su raspoloženi pričati o Blogu, za emisiju posvećenu Blogu koja će ići... eh, sad sam zaboravio kada, uglavnom u 13:30, HR1, traje pola sata. Javim kasnije točno vrijeme. Danas je urednica HR bila u Monitoru, pa smo pričali o Blogu, a poslije otišli na kavu baš u Tvornicu. Rekla je da će svakako probat doć i sutra mada u to vrijeme ima montažu, ili će nekog poslati. Ako nećete vi pričati onda će cijela emisija ostati samo meni. :)

Zanimljivo je to. Naime, prošlu srijedu nas je posjetila jedna druga urednica s Hrvatskog radija, koja je spremala čak dvije polsatne emisije, jednu o Blogu, a drugu o Forumu. Njena emisija ide utorkom ujutro u 9:30, Virtualni utorak, HR2, ako se ne varam. Bili smo Dario, ja, naknadno je snimila i lebowskog i još neke. Ona nije mogla doć na After Hour. Ono kaj mi je pritom zanimljivo je da te dvije urednice uopće nisu znale jedna za drugu, već im je tako, spontano došlo da rade emisije o blogu. I sad ti reci da Blog.hr (i Forum.hr) nije cool i hit.

Slušajte Hrvatski radio, jedan jako dobar radio. I prvi i drugi program. :)

Inače, jedna točka sutrašnjeg dnevnog reda bi mogla biti - hoćemo li raditi zasebni Blog party ili ćemo spojiti Forum i Blog u jedan party. Inače, treći Forum party desit će se 5.11. u petak u Tvornici. Guest stars Bambi Molesters i Bossmatians).

- 23:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>