amnesia

08.08.2007., srijeda

gotov draft prijevoda "mind-lines" i "persuasion engineering"..... michael hall / richard bandler

Draft prvi prijevoda "Mind-Lines: Lines for Changing Minds" je gotov davnih dana.... Ako netko želi napraviti korekcije a kuži NLP slobodno se javi. Ima i par poglavlja "Persuasion Engineering" dr. Richarda Bandlera.

informatičke knjige na engleskom (for sale....)

Svi informatičari, programeri, hakeri, i svi koji se tako osjećaju, KLIKNITE OVDJE. Dok to činite, prisjetite se kad ste kupili nešto a) korisno i b) jeftino. Uglavnom slabo korištene, neke su posve nove, a kao što ćete se uvjeriti cijene su više nego primamljive. I da, sve su originali u tiskanom formatu -- ne elektronskom.

mp3 audiobooks 4 sale.......

Popis mojih knjiga u audio formatu (mp3) možete naći OVDJE. Za sada ih je 800 GB, i to bez glazbe, znači isključivo je riječ o predavanjima, tečajevima, knjigama i sl., na engleskom jeziku. Popis filmova u avi/mpeg formatu (isključivo dokumentarci i edukativni filmovi, dosta anti-američke propagande) možete naći OVDJE.

Cijena audio knjiga i videa je 100 EUR/10 GB, tko želi nešto od mojih resursa slobodno nek se javi s komentarom na post (najbolje stavite mail).

<< Arhiva >>