Kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Net.hr










Click here: Kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze






S obzirom da smo prije nekoliko dana imali članak o , danas vam u nastavku donosimo nekoliko tehnika koje možete vrlo lako naučiti, a vaš će muškarac itekako biti zadovoljan i zadovoljen! Ali ne idite dalje od toga.



kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze

I mi imamo pravo na orgazam! Ako nije dovoljno fleksibilna žena se može nasloniti na ruke ili laktove. A onda ga pustite da ponovo oseti toliko poželjnu toplinu.



kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze

Naučite zadovoljiti muškarca - Kad sam ga vratio rekla je da je boli i da je suva.



kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze

Pletenica Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u koljenu kao da se sunča. Žena sjeda na muškarca tako da njegovu skvrčenu nogu stavlja između svojih bedara. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu brzine i dubine te pokreta koji mogu biti gore-dolje ili kružni. Lijevak Muškarac sjedi na krevetu ispruženih i raširenih nogu. Žena leži na trbuhu u istom smjeru raširenih nogu te se međunožjem primiče u nazad, prema muškarcu sve dok ne dođe u poziciju za seks. Muškarac držeći ju za bokove ili stražnjicu diktira tempo i način seksa. Simbioza Žena sjedi na povišenoj površini kuhinjski stol , a muškarac stoji ispred nje. Muškarac njezine noge stavlja na svoja ramena, a žena ruke oko njegovog vrata. Ako nije dovoljno fleksibilna žena se može nasloniti na ruke ili laktove. U ovom položaju muškarac diktira tempo i način seksa, a žena sudjeluje pokretima bokova.



Najbolje Poze U Seksu Koje Možete Probati Već Danas
Osim toga, kad djevojka zauzme pozu jahačice, to mu pokazuje koliko žudite za njim, što ga automatski uzbuđuje. Recite mu da nemate gaćice ispod suknje, pa ćete sa sigurnošću moći da očekujete da će vas uzeti u prvoj prilici kada se sagnete. Uhvatite njegov penis u jednu ruku, a ustima prelazite preko glavića do sredine penisa. U čin vođenja ljubavi uplovite obučeni u top bez bretela i mrežaste čarape. Postavite veliko ogledalo na zid pokraj kreveta kako biste se oboje mogli gledati u njemu. Naime, kada je za vrijeme seksa žena na muškarcu, to joj daje mogućnost da preuzme kontrolu i odredi tempo i brzinu kretanja. Time ćete pomoći da njegov orgazam traje dulje te oboma pojačati intenzitet osjećaja. Naučite ga ciljane pokrete prstićima Primite njegovu ruku i dok ste još oboje obučeni gurnite ju u svoje hlače pritom mu jasno dajući do znanja kako ćete mu vi kontrolirati pokrete prstićima. Kada vam on priđe i započne igru vi se polagano odižite naslonjeni na ruke i pokretima bokovima gore dolje dovedite ga do vrhunca. Možete ga lagano maziti i masirati, što će muškarca bez dileme uzbuditi. Tražim da vidim gdje ja to griješim, međutim ona kaže da ja sve sa svoje strane super odradim. Kad sam ga vratio rekla je da je boli i da je suva.

[Seksi mame i lepe dame|Uljepšavanje ovih ljetnih dana. --> POŠALJI : FACEBOOK Irena na sms broj 880000|Oglasi burza nautike]






Oznake: Naučite, zadovoljiti?, muškarca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.