amaretto-oriovac

28.10.2010., četvrtak

AMARETTO HACKER BAR!!!

POŠTOVANI

Dana 26.10.2010 godine.
Na vaše i naše zadovoljstvo, caffe bar AMARETTO postao je INTERNET caffe.
Mali Boss se odlučio za varijantu flet tarife, tako da možete neograničeno surfat i skidat sve vrste internet sadržaja, uključujući i perverzije po kojima ste svi manje više poznati.!!!
Ukoliko ne posjedujete prijenosno računalo iliti LAP-TOP, imate mogućnost posuditi tj. koristiti se Boss-ovim. Ako pak niste stručni u rukovanju sa istim...uvijek će se naći neka dobra duša nebi li vam "pomogla"... i usput skužila LOZINKU kojom se koristite, te vam naknadno nanjela štetu u vidu podsmjeha i ucijenjivanja (možda i nešto više)...stoga VAS molimo da da budete uljudni i pristojni koristeći pogodnost interneta u vašem omiljenom kafiću AMARETTO...te da svoje pohotne i perverzne maštarije ostvarujete na svom osobnom računalu.
Isto tako pozivamo na solidarnost prema ostalim gostima.!!!
internet caffe AMARETTO nije namjenjen POJEDINCU nego svim posjetiteljima gore navedenog caffe bara, tako da ukoliko ima više zainteresiranih u istom momenutu za korišenje internet usluge...solidarno i putem monologa dogovorite određenu minutažu ili satnicu kako bi svi imali podjednako pravo uživanja!!!
Te vas molimo da pijani ne dirate i ne pokazujete svoje umijeće korištenja i poznavanja rada na računalu, jel u većini slučajeva navučete neki virus ili poremetite (prolijete) neki alkohol po LAP-TOP-u koji je u vlasništvi INTERNET BAR-a AMARETTO te pritom podliježete ZAKONU o oštećenju tuđe stvari ili imovine, za što možete biti i prekršajno gonjeni (van iz birtije)

Unaprijed zahvalni BOSS i Djelatnici INTERNET CAFFE BAR-a AMARETTO...GRUSSS


- 18:09 - KNJIGA ŽALBE (10) - TROŠI BOJU - VIDI TI TO

<< Arhiva >>

< listopad, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us