Muško štene mopsa - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Stenci mopsa, Stene mopsa, Mops










Click here: Muško štene mopsa






Stenci ce biti spremni za preuzimanje od 15-20 aprila, rezervacije u toku.. Mnogo pasa iz nase odgajivacnice se nalazi van granica Srbije.



Muško štene mopsa

Kožne nabore možete tretirati losionom za kožu pasa Trixie. Štene je staro 3 meseca, teško 600g, revakcinisano, sa papirima, sa odgajivačkom garancijom na zdravlje i kvalitet. U ponudi stenci oba pola, spremni za preuzimanje.



Muško štene mopsa

poklanjam stene mopsa - Stenci su izuzetnog porekla, izgleda i potencijala ,renomiranih krvnih linija.



Muško štene mopsa

Odgovara: Aleksandra Todosijević, dr. Milankovića 1v, Beograd P: Dobila sam mopsa starog 8 meseci. Molim Vas možete li mi reći kojom vrstom hrane za pse da ga hranim, koliko količinski i koliko često? Do sada je jeo samo granule. Koliko često treba da ga kupam i koji preparat da koristim? Kako da čistim njegove nabore na koži? Molim Vas recite mi što više o ishrani i njezi mopsa. Unapred zahvalna, Andrijana O: Mops spada u male rase pasa. Težina odraslog mopsa je oko 8 kilograma, a visina 25 - 28 cm. Životna starost mu je 13 - 15 godina. Poreklom su iz Kine. Glava mu je velika, njuška tupa i kratka, a telo kratko i četvrtasto. Dlaka je kratka, mekana i sjajna. Rep mu je čvrsto savijen i zaokrenut. Može biti žutosmeđe do crne boje. Ova rasa psa je sklona gojenju pa posebnu pažnju treba obratiti na ishranu. Mops spada u male rase pasa što znači da pripada kategoriji pasa čija je odrasla težina između 1 i 10 kg. Male rase karakteriše dnevni prirast u telesnoj masi 20g do 10-tog meseca starosti kada se završava njihov telesni rast i razvoj. Tokom tog perioda rasta i razvoja štene uveća svoju telesnu masu 20 puta. Iz tog razloga hrana za štence malih rasa bi trebala biti energetski veoma bogata. Najbolju ishranu postižete ako štene hranite hranom koja je superpremijum kvaliteta, za štence malih rasa. To je hrana koja se proizvodi od vrhunsko kvalitetnih sirovina. Ona je najiskoristivija za organizam psa, pa uz manje količine konzumirane hrane omogućava zadovoljenje svih potreba organizma kako u rastu i razvoju, tako i u odraslom uzrastu. Zbog svog kvaliteta i visoke energetske vrednosti, ova hrana se daje u manjim dnevnim količinama u odnosu na druge hrane. Dnevna količina hrane je propisana u tabeli na poleđini pakovanja. Dnevnu količinu možete podeliti u dva obroka. O kupanju šteneta možete više pročitati. Više informacija o specifičnostima nege mopsa i potencijalnim zdravstvenim problemima kojima je ova rasa sklona, možete pročitati , i. Kvalitetnom ishranom i pravilnom upotrebom šampona postižete dobar kvalitet dlake i kože. Kožne nabore možete tretirati losionom za kožu pasa Trixie. U ponudi Pet Centra nalazi se veliki izbor šampona za pse namenjenih tom uzrastu kao i drugih proizvoda za negu kože i dlake.



Štenci radnih pasa Malinoa
Stenad prodajemo sa pedigreom, zdravstvenim potvrdama, izrada pasosa i pratece dokumentacije za inostranstvo, kao i organizacija transporta. Po dogovoru sa kupcem radimo dostavu u zemlji i inostranstvu. Budite slobodni da nas kontaktirate na br. Roditelji odličnih krvnih loza. Milan Dubaic, Apatin Informacije na tel. Besplatni mali Online oglasi MojOglas.

[Matorkezasex|Sex cestitke za rodjendan|Oglasi pula stanovi]






Oznake: odgajivacnica, mopsa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.