...Život je ironija, i mi smo živi dokaz toga...

subota, 08.12.2007.

Alternative is like SO NOT DEAD!

Gdje smo bili sve ovo vrijeme?

ONA je završila na psihijatriji zbog dijagnosticiranog opsesivno-kompulzivnog poremećaja (koji se manifestira tako da se liže po rukama da su joj otpale sve dlake). I zaključili smo da nema alternativnije bolesti od te. Onak, svi vi bolujete od gripe, prehlade, impotencije, Tourettovog sindroma ali molim vas lijepo, tko od vas ponosno može reći da ima opsesivno-kompulzivni poremećaj?!Mislim, može li uopće biti alternativnije? Čak i pije specijalne ljekove od kojih dobiva one čudne snove o ponijima koje siluju pohotne kobile (ako netko ima objašnjenje, javite se). Za sada nam niti jedna sanjarica nije pomogla. Pa čak ni ona koju smo poškropili urinom crne mačke, vlastitom krvlju nacrtali pentagram i fontom iz LOTR napisali molitvu na norveškom. But faith must always be with you. Like a roll of a toilet paper with vanilla smell. (ali pačuli i kanabis su puno bolji, iako nam je frendica preporučila i feferone)

ON je istraživao svoju osobnost. Ono, grlio drveće, jeo maslačke i hortenzije, razmišljao o životu i rezao žile. I nije shvatio smisao, esenciju života. Što je bilo prvo, batak ili bitak? Kad će biti smak svijeta? Zašto muškarci imaju bradavice? Koliko Bill Kaulitz udahne zraka tijekom dana i time krade kisik onom totalno must-listen bendu Cinema Bizzare? (ako ste primijetili, Tokio je totalno mainstream, nijh ne volimo). Kada alternativa prelazi granice metafizike i postaje mainstream?

A ovaj dio posta posvećujemo našem novom najdražem bendu:

Preputioplasty
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Preputioplasty (još nismo dokučili što to znači, ali zvuči alternativno i avangardno) dolaze iz Njemačke pokrajine Westfalije, koja tradicionalno mrzi pokrajinu Hessen iz koje dolaze oni jazavci Tokio Hotel. Bend je osnovao Florian Blümchen, 1999. a kasnije je otišao na operaciju promjene spola i sada se odaziva na ime Labina Majora Haar. Prije operacije upoznaje mladu Hildegard Tussi, koja zapravo više voli žene, pa njihova veza počinje odmah kada Florijan postane Labina Majora. Ubrzo nakon što počinju zajednički život, u njima se javlja ideja o stvaranju benda koji će alternativnu glazbu uzdići do one razine koju sve što nosi pridjev alternativno zaslužuje. U međuvremenu Hildegard uzima umjetničko ime Diphalia, i s još jednom djevojkom bavi se art-performanceom koji je kritika s oduševljenjem prihvatila a kako to već obično biva, publika ih nije razumjela. (Osim nas, naravno. Video-uradak možete pogledati ovdje ) Nakon neuspjeha u performance vodama, Diphalia i Labina Majora u lokalnim novinama Kauflanda (vrlo alternativno, toga se još NITKO nije sjetio!) objavljuju oglas da traže članice za bend, i javile su se Heike Kaninchen (kasnije Hirsuties Papillaris) i Nutte Schwer (kasnije Condyloma). Djevojke su izjavile da njihova umjetnička imena "su preuzete iz različitih djelova njihovih života" i da "svako ime karakterizira njih same". Njihov zvuk kritičari opsiuju kao filozofski-metal-electro-bubblegum-emo-trash.

Nutella

I eat you
I drink you
Then i scream
Weil du so gut bist
I lick you
I suck you
Auserdem bin ich nass
Nutella, beweg dich in mein arsch
Nutella, you are so sweet
Nutella, i will eat you.
Nutella you're so good.
Better than japanise scheisse
Fick Tokio Hotel Kleine Arsche!

- 00:20 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.