Prijateljstvo definicija - Pravi datiranje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Izaberi svoj jezik










Click here: Prijateljstvo definicija






Koji ce ti u nevolji pomoci... Obratite pažnju i na mudra biblijska načela koja vam mogu pomoći da postanete osoba kakvu bi drugi voljeli imati za prijatelja. Text link: osebna rast - zdravje - vitamini - hujsanje - zdravo...



prijateljstvo definicija

Prijateljstvo prestaje ondje gdje počinje dug. Od prijatelja očekujemo podršku, mada moramo biti spremni i na kritiku. Meša Selimović Prijateljstvo je ista duša koja živi o dva različita tijela.



prijateljstvo definicija

O prijateljstvu – Citati i izreke - Jbt, ja sve zivo radim ovde, a ti ni da maknes!



prijateljstvo definicija

Moze li neko da mi napise definiciju prijateljstva ili sta je prijateljstvo po vama? Vaš je prijatelj zadovoljenje vaših potreba. On je vaše polje koje zasijavate s ljubavlju, a žanjete sa zahvalnošću. On je vaša trpeza i vaše ognjište. Jer dolazite k njemu gladni, i ištete od njega spokoja. I kad on ćuti, vaše srce ne prestaje osluškivati njegovo srce; Jer, bez reči, u prijateljstvu, sve se misli, sve čežnje, sva iščekivanja rađaju i dele s radošću koja se ne izvikuje. Kad se opraštate s prijateljem, ne žalostite se; Jer, što najviše volite u njemu, može biti jasnije kad je odsutan, kao što je planina planinaru jasnija iz doline. I neka u prijateljstvu ne bude druge svrhe osim produbljivanja duha. Jer, ljubav koja ne traži ništa drugo do objašnjavanja vlastite tajne nije ljubav nego bačena mreža: hvata samo što je beskorisno. I neka vaše najbolje bude za prijatelja. I ako mora upoznati vašu oseku, neka upozna i vašu plimu. Jer, šta vam je prijatelj ako ga tražite da s vama ubija vreme? Potražite ga uvek da oživite vreme. Jer, njegovo je da vam ispuni potrebu, a ne prazninu; I neka u slatkoći prijateljstva bude smeha, i deobe radosti. Jer, u svežini sitnica srce nalazi svoje jutro i okrepljuje se.



Prijateljstvo ne poznaje granice !
Heraklit dobro veli u jednoj od svojih čuvenih zagonetnih izreka: Suva je svetlost uvek najbolja. Molijer Kad govoriš o svom neprijatelju ne zaboravi da bi mu jednog dana mogao postati prijatelj. Prijateljstvo prestaje ondje gdje počinje dug. Posle porodicnih veza zauzimaju odmah drugo mesto po svom znacaju. Idealizovanom pojmu prijatelj se odlično pridružuje ta idealizovana izreka..... DVADESET I PETOG prosinca 2010. Ali opet, kad pogledaš, to mi je pomoglo da prebrodim krizu.

[Torta od čokolade|Odmor u prirodi|Cmook chat]






Oznake: results, For, keyword:, prijateljstvo, definicija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.