Aloe Vera Products

petak, 07.07.2017.

Tečni sapun za ruke od Aloe Vere

I tako dana tog utorka 27. lipnja 2017 stigao mi je moj prvi tečni sapun za ruke od Aloa Vere. Već nakon prvog korištenja moje ruke su ga prepoznale kao jedinstveni proizvod koji ne samo da čisti i dezinficira nego i lijepo miriše i ostavlja kožu meku i hidratiziranu.
Sapun je jednostavno fantastičan! Toliko je dobar da se može koristiti i za lice i cijelo tijelo i daje meni osobno fantastične rezultate, jer ostavlja kožu lica i ruku tako čistom i mekom da su mi i ruke i lice jednostavno zahvalni. Inače ne bih koristio sapun za ruke i za svoje lice ali ovo je posebna priča koja ostavlja bez daha, jer je i moja supruga i više nego zadovoljna i pohvalila mi se da skida šminku sa lica iz prvog pokušaja bez ikakvih problema.



Svidjelo mi se također što kada koristite sapun iz boce izlazi onoliko sapuna koliko je dovoljno za trenutnu uporabu, što ujedno i štedi, posebno kad ga koriste moja djeca.
Za kraj u pitanju je tečni sapun kompanije Forever Living Products koji košta 132,00 Kn i u odnosu na kvalitet, trajnost i zadovoljstvo moje obitelji svakako da vrijedi svake lipe. Nabavlja se preko webshopa istoimene kompanije koja posluje i u Hrvatskoj.

Alen Čičak

+385 98 985 2760

Facebook page

Webshop!

http://forever.cicak-team.com/

Youtube

Oznake: sapun higijena cijene kupovina

- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #