aLm¤sT n¤rMaL

četvrtak, 23.03.2006.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
evo da vam docaram nesto.........u mojoj nikad ili rijetko kadaskoli ne pustaju muziku za veliki odmor..... a trebati bi ko....... jedino pustaju par tjedana u 9 mjesecu i malo duze popodne prvašićima ko da se pokaže da je dobra skola......... znaci ne pustaju muziku i kad je slucajno puste ne valja, tj. pustaju losu muziku......... a da nas ja nisam bila u skoli i pustili su hladno pivo, pjesmu ne volim te koja mi je jedna od dražih........ headbang a zadnji put kad su pustili muziku bilo je to negdje proslo polugodiste u 11 mjesecu kad isto tako nisam nesto bila dosla u skolu i pustili dvije moje najdraze pjesme od hladnog piva............... headbang pa da čovjek poludi!
headbangheadbangheadbang to mi se neko osvecuje (bog ili netko drugi) jer nisam dosla na kontrolnu iz matisa......... ma joooj! ugl....... to se zove murphyjevi zakoni, sa ne?

* 14:58 * mAkE mE sMiLe * i HaVe SmiLed 9 tImEs*

srijeda, 22.03.2006.

Image Hosted by ImageShack.us
novi blog novi početak.........
napravila sam ovaj,novi bog čisto iz razloga da bi na njemu mogla slobodno pisati......... bez pretvaranja..... mjesto gdje mogu biti potpuno ja, bilo tuzna bilo sretna........

nemam previše volje pisati o sebi, ali mozda dođe i taj trenutak.........
ne bih htjela daovaj blog postane jedan od onih na kojem opisujem šta radim,ali sigurna sam da ce postati mozda vec od sljedeceg posta....... yes
ali nema veze....... ipak je ovo moj blog........

drugu subotu,među ostalima, na jednom humanitarnom koncertu nastupa hladno pivo! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........... euforija! jedva cekam!

sad moram ici........ nastekat staru da me sutra pusti doma, da ne pisem matis.....

* 19:13 * mAkE mE sMiLe * i HaVe SmiLed 10 tImEs*