Zanimljivo nezamislive stvari

13.01.2008., nedjelja

Legalizacija trave DA ili NE?

Image Hosted by ImageShack.us


Napomena: u ovom postu ću objasniti zašto trava nesmje biti legalizirana!

Za početak ću odmah javno izjaviti da sam pušio Travu i da ona nije ništa štetnija od Droga koje su legalne u Hrvatskoj, a to su Alkohol i cigarete!

Po novinama ćemo često primjetiti da je netko istukao ženu i napravio neko sranje u alkoholiziranom stanju, što je trenutno postalo normalno viditi u novinama i ostalim medijima!
Nikad nitko nije napravi sranje zbog napušenosti!
E sad je pitanje zašto se trava ne legalizira i postane dio zabave ako nije štetnija od Alkohola po svim argumentima!
Kad netko kaže trava, automatski se u Našim glavama stvaraju slike svih droga, a kad netko kaže alkohol, odmah stvaramo sliku cigareta, čaša i vesele ekipe! E tu leži zec!
Mi već 50 godina imamo podjelu droga na opasne i bezopasne, a trava se nalazi u grupi opasnih, i sad mora proći još 20 godina da travu prebacimo u grupu bezopasnih droga, jer smatramo da smo narkomani ako nekad konzumiramo travu! kod nas trava se smatra motivom odlaska na teže droge, što u Nizozemskoj i zapadnom djelu europe nije!
Trava se treba legalizirati za 20 godina kad je psihički odvojimo od opasnih droga! Nagla promjena u Hrvatskoj bi možda donijela razne probleme sa težim drogama.
Alkohol je jedna od najranije otkrivenih droga i zbog toga je legalan! Da se alkohol otrkio prije 100 godina, mislite li da bi bio legalan?? Naravno da nebi!
No ja sam protiv legalizacije jer Hrvatska nema mentalitet Nizozemske koja se može nositi s legalizacijom lakih droga, a i stupanj osviještenosti i educiranosti građana ne može se u Hrvatskoj usporediti s onim u zapadnoj Europi! Kod nas bi legalizacija marihuane znatno povećala broj konzumenata i broj ovisnika o drugim drogama.

Travu bi usporedio sa 100%-tnim kakaom! Štetnost je jednaka!

Samo se pazite skanka, jer to sranje sa 100% THC-a i može imati posljedice kao prokleti LSD!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.