nedjelja, 27.01.2008.

Sapunica Višnjić Rupić se nastavlja...

Goran Višnjić

Postupci Gorana Višnjića, najveće hrvatske zvijezde preko bare, ne prestaju čuditi hrvatsku javnost. Prvo nije želio čuti za dijete koje ima iz ljubavne romanse s Mirelom Rupić, pa je tražio DNK analizu, pa je onda nenadano priznao očinstvo male Lane Lourdes bez DNK analize, i taman kad smo mislili da se sve smirilo i da će Goran pronaći zajednički jezik s Mirelom Rupić u odgoju svoje kćerkice, Goran je zatražio da se u sve uključi javna pravobraniteljica jer Mirela Rupić previše izlaže dijete medijima.

Kako stvari stoje, bez obzira na Višnjićev preljub, on jako voli svoju suprugu Ivanu. Jer kad ti muškarac sve prepiše, veće ljubavi od te nema.

BORBA S OBOŽAVATELJICAMA

Damir Urban, riječki rocker požalio se ovih dana u jednom tjedniku kako se već godinama bori protiv opsjednutosti obožavateljica koje ga proganjaju i zbog kojih je morao uključiti i policiju kako bi se zaštitio. Kako Damir nije ni prelijep, ni prebogat, dade se zaključiti da njegovu glazbu slušaju umno poremećene osobe koje umišljaju da su s njim u vezi iako ih on i ne poznaje.
Jer fakat ne kužim. Voljela bih znati što se recimo događa Luki Nižetiću s njegovim obožavateljicama, kad ni Damir Urban sa svojima ne može izići na kraj.

LA PUPA DI MAFIA

Nakon što je Dikana Radeljaka optužio da mu je uništio život i familiju svojim izjavama u mom filmiću s ljetovanja, te nakon što je plačući pred cijelom nacijom proglasio svoju suprugu duševnom bolesnicom, Ivo Pukanić preko svog novinara Berislava Jelinića u jednoj od emisija nacionalne TV- proglasio je nebuloznu priču o tome kako se zainteresirao za crnogorsku mafiju i šverc cigaretama nakon ćaskanja sa mnom na letu za Berlin.

Ta nebulozna priča temeljena na neistinama ugrožava moj ugled, moju privatnost i cijelu moju obitelj. Naime, te davne 2001., točnije 17. siječnja, istina je da sam letjela za Berlin i da su mi se u ekonomskoj klasi iz business klase pridružili Ivo Pukanić i Ratko Knežević, koji mi je predstavljen kao kum Mile Đukanovića.

Raspitivali su se o mom nedavnom nastupu u crnogorskom hotelu Avala za novogodišnju noć te me pitali jesu li na mom koncertu bili prisutni Milo Đukanović i Stanko Subotić zvani Cane. Tom prilikom rekla sam Ivi Pukaniću kako ne poznajem gospodina Milu Đukanića, a kako sam gospodinu Subotiću jednom pjevala na rođendanskoj zabavi.

Nisam ništa znala o tom čovjeku. Meni je bio predstavljen kao businessman iz Švicarske i pjevala sam mu na rođendanu kao što bi bilo kome tko bi me pozvao da pjevam. Iako sam u toj priči prikazana kao la pupa di mafia, moram napomenuti da se s mafijašima nikada nisam družila niti sam ih poznavala.

Sve sam sebi osigurala sama. Svojim radom, svojim trudom, svome sinu uvijek sam bila samo Alka Vuica - samohrana majka.

Objavljeno u 12:37 Komentari (6) • Isprintaj#

nedjelja, 13.01.2008.

Jeste li (po)pušili?

Jeste li (po)pušili?

Ha ha ha, ne znam je li vam se svidio moj mali izletnički pohod u voditeljske vode, ali moram priznati da smo se Delale i ja prilično zabavili dok su curke bile na skijanju.

To moje pojavljivanje malo u studiju, malo na kauču, podsjetilo me na jednu anegdotu koju mi je davnih dana ispričao Oliver Dragojević. Dakle, kad je njegov najstariji sin bio još mali, sjedili su oni tako na kauču i gledali TV, a na TV-u se odjednom pojavio Oliver i pjeva. Gleda mali Dino tatu na kauču, pa gleda TV, pa gleda tatu na kauču. Pa gleda TV. Pa kaže mali Dino: «tata jesi ti Mišo Kovač?»

NEKAD BILA POP PRINCEZA DANAS KRALJICA SKANDALA

Američki san, pjevačica Britney Spears je pukla, javljaju mediji. Otac njezine djece i po mnogima uzročnik i posljedica cijele drame njezinog života Kevin Federline dobro se osjeća, ali je jako zabrinut za američku princezu. Stvarno nevjerojatno. Nakon što se emotivno rastrgana Britney od princeze pretvorila u pepeljugu i dežurnu ludaču. Čovjek koji joj je uništio stabilnost i povjerenje u samu sebe, oteo joj je i djecu. Cijeli svijet promatra ženu koja pati i zgraža se što svoje emocije ne može držati pod kontrolom.

PUŠENJE

Kako stvari stoje, u Hrvatskoj smo popušili javno ono što smo popušili. Od sad ćemo pušiti tajno kod kuće i na skrivenim mjestima, mislim cigarete.

Razne debilane, foliraže i laži, pušit ćemo i dalje javno, ali što se cigareta tiče, dani su odbrojani. Disat ćemo svuda na javnim mjestima prečisti hrvatski zrak.

Time je zadovoljen i posljednji uvjet da punim plućima čistog zraka zakoračimo u presvetu Europu. Pušači se slažu, a nepušači su oduševljeni. Besporočni pobjeđuju poročne. Poročno društvo ulazi u tajnost ponovno. Simpatičan je taj rasplet događaja.

Sredinom prošlog stoljeća, svi su se borili da sve što čovjek voli postane dopušteno i javno.

Sex, drugs & rock and roll, parola s kojom su stasale pobunjene generacije, izbljedjela je na zidovima starih fasada. Nakon revolucije slobodoumlja, užasnut posljedicama slobode, svijet se vraća zabranama. Tako je sloboda izbora, ponovno stavljena pod kontrolu društva, a zakoni i odredbe iznad slobode i odgovornosti samog pojedinca.

Nemojte naravno misliti da sam protiv zabrana. Zabrane svakako kontroliraju ponašanje, pa može bit da će se manjiti broj pušača, jer ne vole baš svi pušiti tajno. U svakom slučaju, sex i drugs odavno su zabranjeni na javnim mjestima, uzivajte u rock and rollu dok i njega ne zabrane i ako ga još negdje pronađete.

EKRANOVI TINTILINIĆI

Stručnjaci za ekran i TV emisije, Večernjakovi teletabisi opet će imati štošta za prigovoriti kao što im se nije svidjelo prošlog tjedna kako ja Halidu pečem jaja u šest ujutro i uvodim nas u pozadinu estradnog lažnog glamura, gdje je čak i božićni doručak luksuz za umorne pjevače.

U svakom slučaju u 6. godina prikazivanja Red Carpeta, jedinog TV magazina te vrste koji je ipak preživio, a drugi se gasili, ne mogu ne primjetiti da ga Večernjakovi teletabisi nikad nisu nominirali, a kamoli nagradili svojim stručnim umovima.

Mi ćemo se i dalje truditi da budemo zabavni, iskreni i zanimljivi, a svima vama koji nas gledate, hvala od srca na prestižnoj gledanosti 40% i hvala vam što je Nova TV stekla poziciju najgledanije hrvatske televizije.

Objavljeno u 12:35 Komentari (4) • Isprintaj#

Sljedeći mjesec >>

red carpet

Arhiva

  siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2008 (6)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prikaži/Sakrij komentare

Kolege blogeri

Red Carpet
Daniel Delale
Fashion Guru

Ostali
Robert Valdec (Istraga)

IndividuAlka

Svojom rubrikom 'IndividuAlka' estradna zvijezda Alka Vuica postala je stalna kolumnistica u showbiz magazinu Nove TV.

Legendarna Alka iz svog doma svakog tjedna britko komentira aktualne društvene događaje, te razgovara s gostima koji samo njoj dolaze ili im jedino ona može postaviti provokativna pitanja - i dobiti odgovore!

Udarno komentatorsko pero ‘’Red Carpeta’’ bocka gdje najvise boli. Privatni životi slavnih, ljetovanje, svjetske zvijezde, zabranjene snimke, sve to možete pronaći kod naše Alke.
I ne zaboravite ona se odaziva na mjauuuuu!

Linkovi

Videoteka Nove TV
Nova TV
Red Carpet

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis