Aljoša na ogradu !!!

utorak, 06.09.2011.

Održivo propadanje

Hrvatska U21 reprezentacija pregažena je u Sionu s 4:0 od Švicarske , koja u natjecanje ulazi praktički s U19 ekipom i koja četiri dana ranije nije mogla pobjediti Estoniju. U odnosu na debakl u prvom kolu protiv Gruzije, izbornik Šušak je promjenio devet prvotimaca, ali modus operandi je ostao isti.

Od devet promjena, čak šestorica su igrači Dinama i Hajduka. Pohvalno, reći će netko na prvi pogled. Ali drugi pogled sugerira da je ubačeno šest novih igrača naših velikana. Šušak ne smije narušiti prirodnu atmosferu u reprezentaciji, odnos snaga mora ostati isti.



Što je s preostalih pet pozicija? Hajdukov golman Kalinić konstanta je u obje ekipe, a obje su sadržavale i po dva "gastarbajtera". Da se oduže dijaspori za podršku, valjda.

Preostaju dvije pozicije i tu u igru ulaze ostali hrvatski klubovi. Ovog puta posrećilo se Zadru i Zagrebu, sljedeći put na red će možda doći i Rijeka. Ako se Antonini Čulina nastavi nametati kao jedan od najboljih veznjaka u ligi, možda se čak i uspije izboriti za Šovšićevu poziciju.

A što sa Slugom, Datkovićem, Grujevićem, Mancem? I oni će dobiti svoju priliku, samo prije toga moraju potpisati za katoličkiji klub...





- 16:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #