waiting_for_the_sun

nedjelja, 17.07.2005.

doshla sa bazena i hepsi sam

fino pocrneh..plivala sam k'o mali majmun..i bash sam hepsi hepsi hepsi..peace
- 19:40 - !? (3) - -> - #

subota, 16.07.2005.

evo meeeeeeeeeeeeee

exit prosh'o..chak me bilo i na RTLu..to su mi rekli,bice i sutra u nekoj emisiji od sat i po..nemam pojma,ali ako neko zna,neka ostavi kao komentar koja bi to emisija bila u kojoj se spominje exit05..bilo me i na b92,i na RTSu..ma svuda me ima :o) verovatno cu i igrati sledece godine na exitu..bilo je nevidjeno.. bolje nego proshle i predposhle i one tamo i one tamo tamo godine..ludnica..sad je subota,pijana sam od nocas..
sutra idem u bg na 5,6 dana..da sednem pred mikrofon na radiju b92,shto mi je zivotna zelja,valjda ce se ostvariti.. upoznala sam hiljadu super ljudi,zezala se,pila,ganjala se,hemije gutala nisam.. vishe nikad i necu.. igrala u gornjem delu kupaceg.. vrishtala,promukla,bila u divljem kampu.. ludnica...
tu mi je sestra iz nsa..napunila 15 pre 5 dana..luda je 100 posto..i ima super drushtvo u nsu,pa sam se i sa njima zgotivila..i sinoc smo bile u galeriji(klasika),pa u parku,gde mi je neki makedonac uzeo chashu koju sam maknula iz galerije..tu se marija relativno otreznila,pa smo doshle kuci..
zatim smo se ukomirale,jer smo bile jako umorne..onda sam ja tripovala da umirem..pa da povracam,a nisam povracala..a onda sam imala ludachke snove o tome da ja radim u nekoj crkvi,nekog dechaka boli stomak,jer je popio mnogo vode,dunav pravi velike talase,pa sklanjamo pivo iz crkve,koja je na obali dunava..chada(ortak) me pita da li hocu s njim u pozorishte,ali ja moram da gradim sklonishte za pivo i svete knjige..zapinjem o grane,jedem pesak..i tako ti snovi..pukla..

peace dobrim ljudima..
- 12:11 - !? (0) - -> - #

subota, 02.07.2005.

prosto ne mogu da pishem..ja sam dozivala ovu kishu i opet mi je uspelo..loshi osecaji..gladna sam..ochi mi krmeljaju od promaje..spavanje uz otvoren prozor i oluju..kako tezak dan..hajde da ga ispovracamo..
- 12:01 - !? (2) - -> - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>