,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> ,blog.dnevnik.hr/aliquis" />

Dont seek for true. Its right front of you!

15.06.2006., četvrtak

John Titor - Time Traveler

Kada se John Titor, predstavljajući se kao putnik kroz vrijeme, spojio na internet, u svojim prvim postovima rekao je da će SAD zahvatiti građanski rat krajem 2005. Ta godina je kako već znamo prošla, a od građanskog rata ni rječi. Jeli John Titor izmišljotina ? Ali nismo uzeli u obzir građanski rat u Francuskoj. Naime, John je stalno (vjerovatno namjerno!) u svakom predviđanju uvjek ubacio neku greškicu, nešto kao Da Vinci. Tako je npr. rekao da će pasti blizanci, ali nije rekao točan datum. Blizanci su pali, zar je važno kojeg datuma ?
John Titor je govorio o mogućoj budućnosti. Zašto mogućoj ? Pa on se vratio u prošlost i samim time izmjenit će tijek događanja za 5-6% (tako barem on kaže). Također je rekao da je poznato da se budućnost može izmjeniti. Jeli John izmjenio budućnost, dali je on spriječio građanski rat i samim time nuklearni rat koji će naposljetku uništiti svijet i pobiti 4 milijarde ljudi. On je rekao da je izmjenio budućnost. Da je izmjenio događaj iz 1975. godine i tako spriječio bug u 2000. godini poznat pod nazivon Y2K (kompjuterski bug, znate ono sa kalendarom). Porota se još hvata za onaj građanski rat koji se nije desio. Ali opet, on je rekao da je početak krajem 2004. i početkom 2005. godine, ali da će se prvi put zapucat 2008. godine. Znaci jos nista neznamo sa sigurnoscu. Mnogi vjeruju da tajna vezana za John Titora-a leži u jednom čovjeku - Larry Haber.
Zašto se John Titor uopće vratio u prošlost ? Pa ukratko, on se vratio u 1975. I zašto se onda pojavio u 2000. ? Pa, on se ne može direktno vratiti u 2036. nego mu za to treba nekoliko "skokova" tako da je jedan od njih 2000. I zašto se vratio u 1975. ? Naime, on je htio uzeti IBM-ov kompjuter poznat pod nazivom 5100. To je bio jedan od prvih prijenosnih kompjutera. I zašto mu baš treba taj kompjuter ? Pa izgleda da je to jedini kompjuter kojem se sistem neće srušiti 2038. godine. Za taj problem rušenja sistema znale su samo 2 osobe - oni koji su napravili taj "laptop". Postavlja se pitanje: Odakle John Titor zna sve ove stvare - npr. razorni tsunami 26.12.2004., pad blizanaca, 2 zaljevski rat i GRAĐANSKI RAT koji se još nije desio. Ostavio nam je poruku sto se tice ET-a: Rekao je da se jos nisu pojavili :). Ostaje nam samo čekati i viditi dali će se to sve ostvariti.

<< Arhiva >>