Stoliv crna gora apartmani - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.

Smeštaj: Apartmani Daria










Click here: Stoliv crna gora apartmani






SVI APARTMANI IMAJU KOMPLETNO OPREMLJENU KUHINJU,KUPATILO,SPAVACU SOBU,DNEVNI BORAVAK KABLOVSKA TV,DVD UREDJAJ,KLIMA UREDJAJ I TERASU SA POGLEDOM NA MORE. Bićemo Vam zahvalni ukoliko budemo Vaš izbor a mi ćemo nastojati da Petrovac i ubuduće bude mjesto gdje ćete provoditi svoj godišnji odmor, a naša porodica, nadamo se, Vaši domaćini.



stoliv crna gora apartmani

Uslovi rezervacije :apartman se rezerviše nakon uplate avansa 30%. Imamo pegle i pranje mašin!



stoliv crna gora apartmani

Sobe Stoliv Apartmani cene, privatni smestaj Stoliv Crna Gora - Sve smještajne jedinice imaju zasebne ulaze sa pripadajućim terasama ili balkonima, u prirodnoj hladovini vinove loze i maslinovih krošnji.



stoliv crna gora apartmani

Opis Na samoj obali mora, u Stolivu, nalaze se apartmani Stoliv. Nalazimo se oko 9 kilometara od Tivta ili Kotora, a autobuska stanica je upravo ispred naše kuće. Do ovih, i drugih gradova svakodnevno saobraćaju autobusi, pa možete obići veliki dio crnogorske rivijere čak i ukoliko niste došli svojim kolima. Takođe, nekoliko prodavnica i restorana udaljeno je svega par koraka od nas, pa ne morate ići daleko kako biste probali lokalne specijalitete ili se snabdjeli neophodnim namirnicama. U spavaćoj sobi je jedan bračni i dva singl kreveta. U dnevnom boravku je još jedna sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati i dvije osobe. Apartman posjeduje kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i dvije terase sa direktnim pogledom na more. Nov je, završen u maju 2016. Ispred apartmana je naša manja privatna ponta sa koje se direktno ulazi u more, tako da jutarnju kafu možete popiti i sunčajući se na plaži. Ukoliko se pak uželite velikih, bučnijih plaža, njih možete naći ukoliko krenete ka Tivtu ili Kotoru, udaljene su po 2 ili 3 kilometra od nas.



STOLIV - letovanje 2013.
Sve smještajne jedinice imaju zasebne ulaze sa pripadajućim terasama ili balkonima, u prirodnoj hladovini vinove loze i maslinovih krošnji. Do ovih, i drugih gradova svakodnevno saobraćaju autobusi, pa možete obići veliki dio crnogorske rivijere čak i ukoliko niste došli s... Svi apartmani imaju kablovsku-tv,internet,klimu. Dečiji krevetac: na zahtev gosta Udaljenost restorana : 10m Parking-po dogovoru. U svom sastavu sadrži spavaću sobu koja je opremljena TV-om sa kablovskim priključkom, klima uređajem, francuskim ležajem i pomocnim ležajima simpova fotelja na razvlačenje Mojca , zatim kuhinju opremljenu posuđem, sef, kupatilo sa mašinom za pranje veša i prelepu terasu veličine 15 m2 okrenutu prema moru. Prilaz objektu završava se slijepom ulicom i prostranim javnim parkingom sa 25 parking mjesta. Svaki apartman ima dva balkona sa pogledom na more, dok se ispred kuce nalazi prostrana zajednicka terasa.

[Serbian teen sex|Sumrak saga 5 online sa prevodom|Hrvatski gay oglasnik]






Oznake: Smeštaj:, donji, Stoliv, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.