Krvarenja prilikom spolnog odnosa - Pravi datiranje

subota , 19.01.2019.

Je li normalno krvarenje nakon seksa?










Click here: Krvarenja prilikom spolnog odnosa






Mnogo krvi nikada nije dobar znak pa biste u tom slučaju odmah trebali posjetiti doktora. Budući da se implantacijsko krvarenje javlja u sličnom razdoblju kao i sljedeća očekivana menstruacija te, u određenoj mjeri, dijele i slične simptome, katkada ženama može biti problem naslutiti da se radi o pravoj trudnoći. Infekcija je često propraćena simptomima kao što su svrab, neprijatan miris i abnormalni vaginalni iscedak, a sve to može se uočiti pre nego što primetite krvarenje ili bol tokom seksa.



krvarenja prilikom spolnog odnosa

Večeras sam imala spolni odnos, nezaštićen i koji je kratko trajao. Normalna sperma izgleda upravo tako, kako ste ju Vi opisali. Najvažniji razlog zbog kojega ne biste smjeli odgađati posjet ginekologu je taj što redovito krvarenje tijekom i nakon seksa može biti jedna od prvih indikacija cervikalnog karcinoma. Prvi put nisam krvarila ali kada smo slkedeci put za dva dana ponovno islo na isti nacin prokrvarila sam i nije mi bilo jako.



krvarenja prilikom spolnog odnosa

Net.hr - No kako biste bili mirniji, svakako u najkraćem mogućem roku zatražite pregled kod ginekologa ili hitnu pomoć.



krvarenja prilikom spolnog odnosa

Za vrijeme prvih tjedana trudnoće kod otprilike 20 posto svih trudnica dolazi do krvarenja. Uzrok je većinom bezazlen, a razloga ima više. U nastavku pročitajte zašto je ipak uvijek preporučljivo posjetiti liječnika. U pravilu, međutim, uz takvu poteškoću niti neće doći do trudnoće. Otkriveno krvarenje — što mogu učiniti? Prije svega: bez panike! Kod više od polovice žena krvarenja u prvih nekoliko tjedana trudnoće, dakle tijekom prva tri do četiri mjeseca, nemaju uzrok koji bi ugrožavao trudnoću. Točkasto krvarenje rijetko ukazuje na spontani pobačaj ili izvanmaterničnu trudnoću. Usprkos tome, krvarenje ne bi trebalo zanemarivati: kod blažih ili točkastih krvarenja trebali biste, ako je moguće, još istoga dana posjetiti svojega ginekologa - makar samo zato da se ne biste brinuli i da biste nesmetano uživali u trudnoći. Katkada će ginekolog budućoj majci preporučiti dodatno čuvanje. Stres, naime, opterećuje imunološki sustav pa trudnicu može učiniti podložnom upalama. Nalazi znanstvenika sa Sveučilišta College London dobiveni analizom podataka za 5 milijuna poroda koji su… Nastupi li bol i jače, svijetlo crveno krvarenje, preporučljivo je odmah potražiti bolnicu - makar se na posljetku ustanovilo da krvarenje ne ugrožava trudnoću. Inače, ovo vrijedi u svakom trenutku trudnoće! Postoji li uistinu opasnost od prijevremenog porođaja, ginekolog će ovisno o stanju različitim mjerama pokušati odgoditi prerani porod. Krvarenja nakon spolnog odnosa — koji su mogući uzroci? Tkivo grlića maternice sada je posebno dobro prokrvljeno. Prilikom dodira s penisom moguće je da dođe do pucanja sitnih krvnih žila zbog čega se pojavljuje manja količina krvi. Takvo krvarenje obično prestane nakon nekog vremena - u suprotnome potražite liječnika! Sličan učinak, uostalom, mogu imati i vaginalni ginekološki pregledi. Trudni ste, a ipak imate menstruaciju? To se događa otprilike jednoj od 200 budućih majki: menstruacija se javlja oko očekivanog datuma - iako slabija. Zatim se pojavljuje i sljedeća menstruacija, ponovno slabija nego obično, no još jednom u približno točno vrijeme. No to ne znači da ne postoji trudnoća! Jedno znanstveno, ali osporavano objašnjenje te pojave jest: prilikom ugnježđivanja oplođenog jajašca može doći do manjih ozljeda mekane sluznice maternice. Zametak, naime, ulazi duboko u sloj s napetim krvnim žilama. Žena će tako otprilike na dan kada bi očekivala menstruaciju primijetiti blaže krvarenje. Tada je vrijeme ugnježđivanja.



Calling All Cars: The Blood-Stained Coin / The Phantom Radio / Rhythm of the Wheels
Idelano, menstruacija bi trebalo da slobodno teče kada počne, dakle bez tačkastog krvarenja par dana pred menstruaciju. To je vrlo često i većina žena u životu ima barem jedan pobačaj. Bol tijekom seksualnog odnosa Oko 22 posto žena barem je jednom imalo bolan seksualni odnos, pokazuju podaci Svjetske zdravstvene organizacije. I kada doslovno lijete krv dolje iz sebe idite doktoru, ali ni tada ne mora biti ništa ozbiljno i najgore. Ta se spužvasta tkiva tijekom erekcije pune krvlju, zbog čega se penis ukruti.

[Naj pornici|Youtube zarada 2018|Kako održati vezu na daljinu?]






Oznake: krvarenje, nakon, spolnog, odnosa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.