Sex u hrvatskoj - Brzog datiranja

ponedjeljak , 14.01.2019.

HRVATSKI WEB IMENIK • POPIS PORTALA I OSTALIH WEB STRANICA










Click here: Sex u hrvatskoj






Zato ne čudi kako seks često ima veliku ulogu prilikom odabira destinacije. Zasad samo dva kluba, ona u Istri, imaju svoje prostore za seksualne užitke, dok se ostali diljem Hrvatske doslovce snalaze kako znaju i umiju po unajmljenim kućama, vilama, noćnim i sauna klubovima, toplicama, hotelima i apartmanskim naseljima. POZOR: U tekst Vaših poruka OBAVEZNO upišite broj telefona kako bi ljubavni oglasi koje pošaljete bili vidljivi na sajtu. Tadašnja premijerka Jadranka Kosor i mnoge ženske udruge smatrale su seksističkim ovaj kadar te zahtijevale njegovo izbacivanje iz reklamnog spota.



sex u hrvatskoj

Ostaju začuđeni nevjerojatnim prizorom seksa koji se vidi samo u najtvrđem porniću. Od swinganja ne odustaju ni kad naiđu na osudu okoline i neistomišljenika.



sex u hrvatskoj

HRVATSKI WEB IMENIK • POPIS PORTALA I OSTALIH WEB STRANICA - Izbjegavajte ga kao kugu. Osvrnuo se i na Zrće s kojim nimalo nije oduševljen.



sex u hrvatskoj

Daleko od očiju javnosti, iza guste borove šume, u neposrednoj blizini jednog od najljepših gradova hrvatske obale, Rovinja, nalazi se plaža koja je do sada izazvala tolike kontroverze u javnosti. Unatoč tome i dalje privlači svoju skupinu turista. A sve što vam treba za ovu plažu je ručnik i zaštita, a pri tome ne mislimo na kremu za sunčanje. I dok je Hrvatska na karti Europe visoko pozicionirana kao seks — turistička destinacija, još uvijek se malo priča o tome. Swingeri se ne razlikuju od ostalih turista koji troše svoj novac po restoranima, klubovima, suvenirnicama jedino što određeni dio dana žele provesti na malo drugačiji način. Naša obala pravi je mali raj za swingere širih pogleda i slobodnog uma, ali i ostale zaljubljenike u seksualne slobode. Mnoštvo skrivenih uvala, od Istre do Prevlake, idealna su mjesta koja ovi slobodnjaci koriste kako bi, i na odmoru, živjeli život koji im je privlačan. Glatke stijene koje nedaleko od Rovinja tvore Rt Punta Križa, dugo su godina 'mjesto zločina' za sve zaljubljenike u swinganje i one koji svoj odmor žele začiniti potpuno slobodnim ponašanjem. Unatoč višejezičnim pločama koje su postavile gradske vlasti Rovinja, s natpisima 'Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludnje radnje…. Stoga vas ni ne mora čuditi mnoštvo parova koji usred bijelog dana vode ljubav i orgijaju pred očima onih čiji je fetiš - gledanje. Ovdje nema zgražanja, čudnih pogleda ili uvreda. Samo slobodoumlje i veselje. Plažu odlikuju kamenite ploče, možda bi bilo idealnije da su odabrali neku pješčanu, pogodniju za rasprostiranje ručnika i prostirki — čisto da ne žulja previše, a s morske strane omogućen je pristup brodarima koji voze izletnike i plažu prikazuju kao svojevrsnu atrakciju u Hrvatskoj.



PRVI SEX?!
Predsjednik rovinjskog Suda za prekršaje Damir Šurina pojašnjavao nam je nakon postavljenih znakova zabrane nemorala na plaži kako nadzor nad provođenjem kršenja odredbi javnog reda i mira, u što spada i seks na plaži, provodi policija. Imam iskustva s parovima, postoji I mogucnost erotske masaze. Čak i kad vas odbijaju', rekao je Eddie. Gotovo svaki muškarac zamišlja svoju ili neku drugu ženu kao takvu, nezasitnu i pohotnu u seksu. Dolaze iz svih društvenih slojeva. To su maštarije muških i tih žena. Nijemci, Belgijci, Nizozemci, Talijani, Slovenci i mnogi drugi na svojim internetskim erotskim stranicama hvale hrvatske seks-destinacije od Istre pa sve do Dubrovnika. Žena je ta koja iz publike odabire tko će se priključiti razuzdanoj igri, ali se može priključiti i svatko tko želi. Dobro došli na naš servis za upoznavanje! Rovinjska Anaconda broji nekoliko stotina aktivnih swingera, a članom kluba se u pravilu postaje po preporuci. Samo slobodoumlje i veselje. Bio je to prvi takav slučaj u praksi sudovanja rovinjskog Prekršajnog suda, a seksualni nestašluci na plaži Punta Križ svakoga od napaljenih orgijaša stajali su po 102 eura.

[Badoo hrubieszów|Split dame za druzenje|Kratke frizure za starije žene 2017]






Oznake: hrvatski, web, imenik, &, popis, PORTALA, i, OSTALIH, stranica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.