bosanski na moru

srijeda, 20.02.2008.

Da sam ja predsjednik...

Isprovociran sam jutrošnjim člankom u Slobodnoj Dalmaciji.
Da sad ne parafraziram tačno, uglavnom nešto kao: "Branimir Glavaš u vijeću za ljudska prava" (neka mi oproste jezično osviješteni politofili, meni se jednostavno jebe za politiku).
Postoji mogućnost da je taj Branimir nevin na kraju krajeva. Da je sve ovo montirani proces srbočetnikoizdajicakojijedumaludjecusačvarci i da jedino što je Branimir napravio jeste to da nije vratio knjigu iz biblioteke Duro Pucar Stari prije rata. Postoji mogućnost, isto ko što postoji mogućnost da ćemo mi u Europu do 2011-te (prije 3011-te kad Isus ponovo siđe na zemlju i sam odluči da nas predloži Butros Butros Butros Butros Butros Galiju VII, zato što smo pravi katolici i vjernici).

Da se prestanem preseravati, ja ne vjerujem u Branimirovu nevinost no kao pravi katolik moram da oprostim i da ga pogodim kruhom, jer bi on mene sigurno kamenom.

Ne vjerujem ovima iz Sabora i njihovoj logici razmišljanja, i izvanrednim političkim potezima. Prvo Bajs ministar turizma koji ne zna da pliva i nema pojma gdje je Banovina u Splitu pa kasni na sastanke. Aj što ne zna za Banovinu, nisam ni ja znao dosta dugo. Al što ne zna da pliva? Pa Bajse jebemliga, more ti je 5 sati od tebe. Znam da Panonskog odavno nema, no vrijeme ide dalje. Forgiv en forget. Baj d vej, pliva se isto i u rijeci i na moru (hint: Sava) samo što su na moru bolje pičke. Razlog više.

Kakva je logika razmišljanja sada, mogu slobodno očekivati da i mene neko postavi na neku funkciju. Recimo predsjednika države. Stručan sam ko i Bajs za turizam i nevin kao Glavaš.

Savršeno ima smisla.

Ja bi onda postavio slijedeće ministre i visoke dužnosnike:

Todorića za predsjednika PETA-e. On zna sa životinjama
Josu Mraovića za Green Peace. Čovjek je sam napravio jezero. Dajte mu šansu napraviće i more.
Enisa Bešlagića za Ministra zdravstva
Dikana da se javlja na SOS telefon za žene
Generala Gotovinu za ambasadora dobre volje u Srbiji

i tako dalje i tako dalje.

Da se vratim na slobodnu dalmaciju. Dalmacija jedino treba da se oslobodi stege lijenosti i žutog tiska.

Srdačan pozdrav od diskretnog bosanca na hrvatskoj obali

20.02.2008. u 08:52 • 1 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

LIPO LI JE LIPO LI JE
Soba 403

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

MANIFEST

Silom prilika sam dospio u Split, ovaj biser na Jadranskoj obali, iz tmine daleke zemlje Bosne gdje snijeg pada isto na filmovima i ljudi žive u pećinama. Jedu ćevape i govore ba, i uče da koriste daljinski upravljač. Smješten tu podno ogromnog brda Marjana, i onog drugog brda gdje onaj lik zguzi onu zagrepčanku pa joj obeća da će u Milano i još je snimi. Tu sam sada. Jedem bureke sa sirom gazane nogama i pržene na motornom ulju, prezirem ribu, nosim sunčane naočale i serem. Serem o svemu jer sve jeste sranje, pa zašto da ga ne zabilježim. Možda zvučim gorko i negativno. I treba. Ja jesam takav i super mi je. :) (smajli)