
Sastojci
1 (12 pound) cijela Turska
6 žlica maslaca, podijeliti
4 šalice tople vode
3 žlice pilećeg temeljca
2 žlice sušene peršina
2 žlice sušeni luk mljeveno
2 žlice začina sol
Upute
Prethodno zagrijati pećnicu na 350 stupnjeva F (175 stupnjeva C). Isperite i operite Turskoj. Odbaci iznutrica, ili dodati na tavi ako su bilo tko omiljenim.
Mjesto Turske u nizozemskom pećnica ili prženje tava. Odvojite kožu iznad grudi da bi malo džepove. Stavite 3 žlice maslaca na obje strane između kože i mesa dojke. To čini za vrlo sočan dojke mesa.
U srednje zdjela, kombinirati vodu sa juha. Pospite u peršin i mljeveno luk. Prelijte preko vrha od purana. Pospite začinima soli preko Turske.
Cover sa folijom i pecite u zagrijanoj pećnici 3 1 / 2 do 4 sata, dok se unutarnje temperature od purana dostigne 180 stupnjeva F (80 stupnjeva C). U posljednjih 45 minuta ili tako, uklonite foliju, tako će Turska smeđa lijepo.
| < | studeni, 2011 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | ||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Nikiecsem\'s Blog