My Little Prince https://blog.dnevnik.hr/akaniki

srijeda, 09.11.2011.

ukusnu domaću Turska


Sastojci

1 (12 pound) cijela Turska
6 žlica maslaca, podijeliti
4 šalice tople vode
3 žlice pilećeg temeljca
2 žlice sušene peršina
2 žlice sušeni luk mljeveno
2 žlice začina sol
Upute

Prethodno zagrijati pećnicu na 350 stupnjeva F (175 stupnjeva C). Isperite i operite Turskoj. Odbaci iznutrica, ili dodati na tavi ako su bilo tko omiljenim.
Mjesto Turske u nizozemskom pećnica ili prženje tava. Odvojite kožu iznad grudi da bi malo džepove. Stavite 3 žlice maslaca na obje strane između kože i mesa dojke. To čini za vrlo sočan dojke mesa.
U srednje zdjela, kombinirati vodu sa juha. Pospite u peršin i mljeveno luk. Prelijte preko vrha od purana. Pospite začinima soli preko Turske.
Cover sa folijom i pecite u zagrijanoj pećnici 3 1 / 2 do 4 sata, dok se unutarnje temperature od purana dostigne 180 stupnjeva F (80 stupnjeva C). U posljednjih 45 minuta ili tako, uklonite foliju, tako će Turska smeđa lijepo.

09.11.2011. u 09:45 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.