Sex sa udatom zenom - Pronađite djevojku

petak , 18.01.2019.

EROTSKE PRIČE










Click here: Sex sa udatom zenom






Birala je trenutke kada ce da se dopisuje sa mnom i kada ce da mi se javlja,jednostavno dobijao sam premalo paznje... Ona nije mogla navečer da se nadjemo, nego samo preko dana i to prije podne jer je udana. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo, nije mi trebalo puno da se napalim.



sex sa udatom zenom

Poslednji put sam, kroz suze, rekla Džejku sve, čak i to kako stalno zamiščjam seks sa drugim muškarcima. Bilo je to prije godinu dana kada sam dobio poruku na jednoj internet stranici od starije žene da joj se svidjam i da se želi naći samnom.. Muž joj je neki skroz smoren lik. Žare, 27 Bih, ali na jedno veče, ne bih se upuštala u rasturanje braka!



sex sa udatom zenom

Forum Klix.ba - Svašta čovek može da uradi, čuje li da mu je ko ženu 'obrađivao'. Tako će biti i ja to ne mogu da sprečim.



sex sa udatom zenom

Posle duzeg vremena i citanja Vaših priča odlučio sam da i ja sa Vama podelim moj najlepši sex Lea je bila strasna riba, upoznali samo se preko zajednickog prijatelja i odmah sam pomislio kako je moram imati. Plavuša dugih nogu, prelepog osmeha, grudi taman. Ono što nisam odmah znao je da je udata i to za nekog opasnog krimosa. Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! Uskoro je došao i taj dan! Pošto nam je razmenjivanje neznosti vec postalo rutina, koju samo obavljali po raznim zabacenim mestima njenog grada. A uvek oprezni, da nas ne bi sreo slucajno neki baja iz ekipe njenog supruga. Dogovorili smo se da to obavimo u mom gradu. Ja sam obezbedio smestaj u švalerskim bungalovima Ribarskog ostrva. Dosla je svojim mercedesom na zadnji parking uvek oprez Izgledala je brutalno, u mini suknji njene duge noge su došle do punog izrazaja. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo, nije mi trebalo puno da se napalim. Osetila je to i počela polako da mi mazi kurac preko pantalona i otkopčava šlic. Čim je moja, osrednja, kita provirila napolje sagla se i polako počela da mi ga puši kao ni jedna do tada. Seo sam na krevet, dok je ona čučala ispred mene sa mojom kitom u ustima, i prepustio se čarima njenog umeća. Pušila je, lizala, sisala i kitu i muda kao da nikada do tada nije to radila, jedva sam uspevao da se kontrolišem da ne svršim svakog momenta. Ja potpuno go a ona samo u donjem vešu i čarapama koje obožavam na zgodnim ženama. Kako sam ja počeo da je ližem tako se ona počela uvijati i stenjati. Govorila je uz uzdahe A ja sam se sve vise trudio, lizao sam je svuda i po pički i po stomaku i po guzi i po preponama. Nakon nekoliko minuta, počela je da se grči i svršava. Okrenu sam je da je jebem otpozadi, predamnom je sevnula prelepa guza! Polako sam počeo da joj ga stavljam u pičkicu, uhhh kako je bila tesna. Svo vreme sam pokušavao da budem što nežniji, ali u jednom momentu: — povuci me za kosu! Reče Lea, što sam ja sa oduševljenjem prihvatio — toooo jebi svoju drolju, kako me dobro jebes- počela je da vice- tucaj me mili moj! Videvši da joj malo grubosti prija, povukao sam je jace i povremeno šamarao po guzi! Uživala je, ali stvarno, i ja sa njom! Počeo sam de je jebem sve brže i brže, bodren njenjim recima, JEBI ME, JEBI ME TAKO MI PRIJAŠ, TUCAJ ME JAKO JAKO, JA SAM SAMO TVOJA. TVOJA KURVA uhhhh kako me je to ložilo. Jebao sam je kao pastuv ždrebicu! Posle par trenutaka sam osetio da ću brzo da svršim i taman kada sam krenuo da svršavam krenula je i ona. Izvadio sam ga iz nje i legao mrtav umoran na krevet. Posle pljuge Lea je ponovo počela da pljuga ali ponovo moju kitu AKO VAM SE SVIDJA NASTAVAK SLEDI!.



KAKO IMATI SEX SA DEVOJKOM U GTA V?
Kako su dani odmicali sve sam više bio opsjednut njom i njenim tijelom pa sam počeo da je špijuniram preko dana kada joj muž nije kući,par puta sam je vidio kako se presvlači i vidio sam to njeno zavodljivo golo tijelo i rutavu pičku koju je sredila pod trokut što me još više napalilo. Uživala je, ali stvarno, i ja sa njom! Par puta sam je špijunirao i sa svog prozora kako se šetkara po ulici sa svojom dječicom u minićuu. Foto-ilustracija: Profimedia Drugi korak - učinite da se oseća lepom Većina udatih žena ne oseća se privlačnim - jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima zdravo za gotovo i odavno je prestao da joj daje komplimente. Stanojica, 47 Upustiti se u odnos sa oženjenim muškarcem oduvek je bila tabu tema. Muško sam, ok, ali i mene spontano emocije vuku i privlače, dok kod nje ne razumem kako to funkcioniše jer je udata i više je verovatno toliko ne obuzimaju idealizacija, maštarenje i emocije neke tamo savršene veze. Čim je moja, osrednja, kita provirila napolje sagla se i polako počela da mi ga puši kao ni jedna do tada. Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! TVOJA KURVA uhhhh kako me je to ložilo. Bio sam iskren jer i meni i mojim rukama je neverovatno mnogo falila ženska koža, struk, kukovi, vrat, kosa...

[Oglas cure za sex vezu|Cura za ozbiljnu vezu|Prirodom do Zdravlja: Kako Očistiti Jetru i Žuč Od Kamenčića I Masnoća Gorkim Solima]






Oznake: Zadnji, aktivni, članovi, za, dopisivanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.