AGITATORSKE SNAGE

nedjelja, 03.06.2007.

Najcesca pitanja

S obzirom na to da cesto dobivamu slicna pitanja odlucili smo odgovoriti na najcesca:

P: Sto ce se za mene promijeniti ako udem u A.S.?
O: Nista znacajno iz vaseg osobnog zivota, biti clan A.S. znaci prisustvovati na mitinzima te uloziti odradenu kolicinu slobodnog vremena za obavljanje odredenih aktivnosti u cilju sirenja naseg svijetonazora, npr. ljepljenje plakata, agitacija na mitinzima protivnika i saveznika, ankete javnog mijenja, govornistvo na mitinzima, cuvanje reda i sigurnosti za vrijeme aktivnosti, umjetnik propagande itd. naravno da za sudjelovanje u takvim sktivnostima potpuno dobrovoljno.

P: Koliko prosjecan clan potrosi vremena na realnu politicku aktivnost?
O: U slucaju da se ne radi o izvanrednim situacijama oko 3 sata tjedno.

P: Postoji li mogucnost za napredovanje u hijerarhiji pokreta?
O: Naravno. To hoce li i koliko ce clan napredovati po rangovima pokreta ovisi iskljucivo o njegovoj sposobnosti te vremenu i srcu koje ulozi u svoju aktivnost u pokretu.

P: Koji je problem u HR na koji se pokert najvise fokusira?
O: To je problem iskoristavanja zemlje i naroda od strane bogatih stranaca, te trosenje drzavnog novca za pojacavanje utjecaja stranaca na nasu domovinu (20 000 000 000 kuna ce biti ulozeno samo u to da Hrvatska bude dio Europske Unije, ovu informaciju mozete lako provjeriti na internetu).

P: Placa li se clanarina?
O: Da, clanarina je 10 kuna mjesecno.

P: Koja dobna skupina je najbrojnija u pokretu?
O: Vecina imaju izmedu 16-22.

I jedno pomalo cudno pitanje koje u pocetku nismo shvacali ozbiljno:
P: Da li ulazak u pokret znaci da ce se od mene traziti da se druzim sa nasilnim, cudnim, nametljivim fanaticima koji ce se meni gadit? (NARAVNO DA PITANJE NIJE BILO OVAKO UKOMPONIRANO ALI JE OVO ZAPRAVO ONO STO SE HTJELO ZNATI)
O: Ne. Dubina personalnih odnosa izmedu vas i drugih clanova ovisi iskljucivo o tome koliko to vama odgovara, stvaranje prijateljstava izmedu clanova pak nije rijetko. Usput, profil prosjecnog clana nije iti blizu ovog sto je gore navedeno.

Pitanja naknadno postavljena:
P: Stav pokreta o pridruzivanju "ustasa"?
O: Kada neka osoba kaze da je ona ustasa, naravno da ne misli da je clan vojne organizacije iz 2. svijetskog rata (jer takva organizacija vise ne postoji) , ta osoba zeli reci da je ona domoljub i militarist, usput ovo je pokret SVIH Hrvata stoga su i domoljubni militaristi svakako dobrodosli.

P: Kakav je vas stav o etnickim Srbima?
O: Pokret ima obramben stav prema svim strancima i njihovom utjecaju pa tako medu ostalim i Srbima. Mnogi domoljubi i dalje gledaju prema Srbima kao prema zvijerima, takav stav je bio primjeren za ratno vrijeme, sada na zalost, su akcije Slovenije vise zvijerskije negoli one od Srbije, Cetnicima smo pokazali, sada se cini da cemo morati i Sloveniji.

P: Kako mislite promijeniti politiku danasnje Hrvatske? Revolucijom?
O: Agitacijom, sirenjem naseg politickog obzora na sve moguce nacine, podrzavanjem politickih opcija koje su u suglasnosti s nasim, propagiranjem domoljublja, izlaskom na izbore kao parlamentarna partija kada pokret i clanovi budu spremni te sam pokret dovoljno popularan, te konacno preuzimajuci vlast.
Sto se revolucije tice, ona ne mora znaciti gradanski rat, ona znaci preokret u sistemu vlasti stoga revolucija je cilj. Revolucija ce najvjerojatnije uspjeti ako vlast na nju nije spremna, jer domoljubi trebaju biti na nju spremni- oni je i provesti.

P: Jeli je ovo samo udruga blogera na netu ili i pravi pokret koji djeluje osim na internetu.
O: Da ovo je pravi politicki pokret. Koristimo se blogom zato jer velik broj mladezi posjeciva blogove te za njih ne snosi legalna odgovornost kao i za vlastite stranice.

P: Koliko trenutno pokret ima clanova. Ima li limit na broj clanova?
O: Pokret ima oko dvjesto clanova. Na broj clanova nema limit (jos). Trenutno je prioritet da se za pokret cuje stoga ne postavljamo visoke norme za dobivanje clanstva iti za sudjelovanje u pokretu. Limit bi se pojavio kada bi se pokret napunio osobama cija politicka stajalista su udaljena od onih od samog pokreta te bi nas tako usporavali.

P: Ima li neka prostorija u kojoj se nalaze clanovi, odrzavaju skupovi isl.?
O: Pokret nema sredstava za stalni sluzbeni prostor, u slucaju mitinga neki se prostor iznajmi ili se skup odrzi na poluotvorenom javnom mjestu.

Kao i uvijek, i dalje smo otvoreni za prijave i pitanja. E-MAIL: agitator@hi.t-com.hr
Ako se vasa prijava i pitanja ne probiju do nas i ne stigne vam odgovor u roku od nekoliko dana to nam recite preko komentara tu na blogu.

03.06.2007. u 18:50 • 6 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Studeni 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)
Studeni 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Najčešća pitanja


Free Site Counters
Free Site Counters

Linkovi

A.S. Forum