|
Ovaj blog ("Trenutak za slovo", autorice agava505) ostavlja vrlo pozitivan dojam kao mjesto gdje se kombiniraju pjesnički, literarni i osobni motivi, svakodnevne osvrte na život, komentare o društvu i iskustva koja su autentična i iskreno napisana. Sadržaj je raznolik — od poezije i refleksija o ljubavi, do komentara o svakodnevnim događajima, kulinarskim navikama, prijateljstvima i društvenim susretima, pa sve do razmišljanja o osobnom rastu i izazovima.
Stil i tematski fokus
Blog je pisan fluidno i toplo, s naglaskom na osobni izraz i refleksijama koje čitatelju pomažu da se poistovjeti s autorom. Pjesnički naslovi, osvrti na svakodnevne rutine i komentari na kulturne događaje čine blog posebno privlačnim za one koji zanimaju književnost i introspekciju.
Komunikacija s čitateljima
Redovito se objavljuju postovi, što pokazuje autorovu dosljednost i angažman. Komentari na postove ukazuju na aktivnu zajednicu zainteresiranih čitatelja, što doprinosi interaktivnosti i osjećaju zajedništva na blogu.
Platforma kvalitete
Blog.hr je poznat kao popularan hrvatski alat za bloganje, koji osigurava tehničku jednostavnost i pristupačnost za održavanje stranica. Platforma ima aktivnu zajednicu blogera zainteresiranih za komentiranje, dijeljenje i pisanje, što dodatno obogaćuje korisničko iskustvo na blogu agava505.
Zaključak
Blog "Trenutak za slovo" nudi intiman, inspiriran i raznolik sadržaj. Idealno je mjesto za ljubitelje poezije, introspektivne zapise i one koji vole pratiti svakodnevne životne priče — posebno u kontekstu lokalne kulture i književnog izraza
|
26.11.2021., petak
Boje i mirisi iz moje kuhinje
Petak...danas ću obraditi ovu ljepoticu
volim je u svim varijantama
razrezat ću je s trbušne strane,očistiti od utrobe, odrežite škrge i oprati...
narezat ću je na odreske, posoliti i popapriti
odreske ću pržiti na zagrijanom ulju sa svake strane dok ne pozlate
prilog će biti krumpir, skuhan u ljusci, oguljen i narezan na komade
na zagrijanom ulju popržite ću malo slanine narezane na kockice,
dodat ću krumpir, promiješajte i kratko popržite.
Palamidu ću preliti mješavinom maslinovog ulja,
nasjeckanog češnjaka
i peršina
i poslužiti s krumpirom.
fotka: moja
i moja turšija je gotova
ispala je super...sačuvane su prirodne boje namirnica
zdrava je i poželjna
nju ću servirati uz neke druge kombinacije
primjećujete u njoj jabuku...
u turšiji je kao ukras ali i kao zanimljiv dodatak izvrsnog ukusa
uz današnju palamidu bit će salata od crvenog radića
fotka: moja
što je salata šarenija to je bolja...
ovu sam imala jučer
bila je baš za gušt...
fotka: moja
|
- 10:07 -
Komentari (11) -
|
|