- Some people think little girls should be seen and not heard -

srijeda, 08.03.2006.

Obrisali se postovi.. iz arhive - 2

Get a rope. I already have one.

They go:
Me and your mom have been noticing lately that you've been having a lot of problems,
You've been going off for no reason and we're afraid you're gonna hurt somebody,
We're afraid you're gonna hurt yourself.
So we decided that it would be in your interest if we put you somewhere
Where you could get the help that you need.
And I go:
Wait, what do you mean, what are you talking about, we decided!?
My best interest?! How can you know what's my best interest is?
How can you say what my best interest is? What are you trying to say, I'm crazy?
When I went to your schools, I went to your churches,
I went to your institutional learning facilities?! So how can you say I'm crazy.

They say they're gonna fix my brain
Alleviate my suffering and my pain
But by the time they fix my head
Mentally I'll be dead



Image Hosted by ImageShack.us


"Sto je bolje, pakao ili nistavilo?"
"Kad bi mogao birati, bi li bio najveci neprijatelj Boga ili nista?"


# - 23:17 - Komentari (18) - Isprintaj - #

# Kada bih birala, bila bi ništa, a ne neprijatelj Boga. Ne znam da li sam pogodila temu, ali tvoj post me podsjetio na nešto pa ću ja o tome ako nemaš ništa protiv... ;) Dakle,roditelji (kršćani) koji svoju djecu žele odgojiti u toj vjeri, vrlo često griješe u pristupu. Moja mama je znala mene "tjerat" na misu, s vječnom rečenicom ako možeš tulumarit, možeš se i dić ujutro na misu. No, unatoč tome, od kad znam za sebe Boga mi je predstavljala kao veeeeelikog anđela koji je tu uvijek za mene. Kako sam odrastala pitanja postavljena mami su bila sve veća i teža. Bratić mi je vrlo mlad imao nesreću, neću u detalje, ali on mi je uvijek bio kao brat.Pitala sam mamu kakav je to Bog koji to dozvoljava? Njen odgovor je bio muk. Nakon toga je rekla da su čudni putevi Gospodnji, da se neke stvari događaju kao kušnje ljudima. Kada netko umre, na živima je da se bore, da se mole. Poanta ove moje "ispovjesti" ;) bila bi slijedeća: možda sam glupa i zatucana, ali čovjek bez vjere za mene ne može biti potpun čovjek. Mi nismo životinje, imamo ono nešto više, imamo dušu. Svakodnevne stvari koje nam se događaju su materijalne, ljudske, nekad glupe, nekad isprazne, nekad sretne. Ali ono što se događa u našim glavama, našim srcima, to je duša. To je Bog, to je vjera. Da sam ništa, kome bih zahvalila na ljudima koje imam, koje volim? Da nemam Boga, kome bih sklopila ruke i molila da mi mama bude zdrava? Da nemam Boga, kako bih bila čovjek? Da nemam Boga, bila bih ništa. OPROSTI na ovim litanijama, nisam te pokušala preobratit... ;))) no, ipak bih svakome savjetovala, vjerniku ili nevjerniku, da povremeno ode u crkvu, kada nikoga nema, da sjedi u tišini. Kad tad će se osjetiti Božja prisutnost. evo, još jednom sorry.... ;) pusa (unikat 03.03.2006. 01:42)

# bila bi najveći neprijatelj Boga jer bi onda imala podjednaku moć ko i on...ma zapravo niš ne znam...ajd pozdraf (Slut 03.03.2006. 08:23)

# zašto bi bila uopće neprijatelj bilo koga odnosno bilo čega. zar nije bitnije nać sebe, i bit ti, ako si ti ti, onda si nepobjediv, i netreba ti ni raj ni pakao, ni bog ni vrag ni ništa, imaš svoj svijet. zašto neki uporno pljuju po bogu, da li je to samo strah od autoriteta, jer bog je predstavljen kao neka viša sila, neka vrsta autoriteta, određivač naših sudbina. kad shvatiš da si ti sam svoj autoritet i tako se postaviš, onda nećeš imat potrebu pljuvat po bilo čemu, jer ćeš sama pronać svoje moralne vrijednosti, koje ti neće nametnut ni krščanstvo, ni bilo koja druga vjera, ni bilo koji političar, ni bilo koji pokret. tek kad nađeš sebe naći ćeš se između raja i pakla, i naćeš morat birat šta je bolje odnosno gore, vječnost je duga i najbolje ju je provest u mislima, niti u paklu niti u raju a još manje u ništavilu, jer kad si tamo nisi nigdje i nisi nitko, a bitno je da znaš da jesi. samo to trebaš biti. ti. vidim da si mala balava droca, i to je dobro ako su to tvoje moralne vrijednosti i ako znaš da su ispravne i da ćeš uvijek ostat pri njima. zgodno ti je to sve šta pišeš da se komentirat, ne paše mi uz sliku koju je opisao/la gledam te... enđoj jorself, enđoj jorself for mi, ju gat tu inđoj jor self.... (nora 03.03.2006. 10:13)

# kaže moja frendica dina da ovo kaj zeko poručuje vridi i za mene :) pusam te. (lila crvena ružičasta 03.03.2006. 12:05)

# uuuuuuuuu a šta bi ja tek s tim (daria 03.03.2006. 23:29)

# gore je ništavilo i ništa (annoy 04.03.2006. 00:39)

# =) (anarcho gay slut 04.03.2006. 10:49)

# ja već jesam ništa,tak da mi onda ostaje najveći neprijatelj boga.no ja ne vjerujem u boga.vjerujem u prirodu i volju i sposobnost čovjeka.šta se tiče teksta,sličan razgovor sam vodila sa starcima neki dan.a šta se tiče mog posta...ko ga shvati,ok.a ko ga ne shvati,ko ga jebe.postovi su takvi kakvi jesu i ne pišem ih za druge neg za sebe.aj pozdrav (anarcho gay slut 04.03.2006. 10:54)

# ako si ispala hendrix onda si hendrix,nema sta! (rock fucker 04.03.2006. 13:55)

# i'll be nicer when you'll be smarter (nora 04.03.2006. 14:49)

# :) (nora 04.03.2006. 14:49)

# bog = ništa. zdravo.4 (mala alica 04.03.2006. 15:12)

# e iam ti ja pillow pack (fetus 04.03.2006. 15:56)

# to si dobro napisala, rope, da se spasis iz svake rupe, zapamti, ne vidi se svima dno, a kamoli da se mozes iz svake izvuci...sve ovisi o uzetu.. (v4MP1r3 04.03.2006. 20:16)

# da, ali zar nisu i umobolnice državne institucije? onda bi i njih trebalo zabranit.. (maja 04.03.2006. 21:05)

# text je zakon....tvoj najveći prijatelj si ti sam....nitko drugi...ti sam sebi kreiraš sudbinu....kako odabereš, tak će ti i biti....da... (ramona 04.03.2006. 23:02)

# hmmm...pakao ili nistavilo...dobro pitanje...!!! ja sam zapravo mislim da mi svi reinkarniramo... to mi se cini najlogicnije...zapravo moja teorija ti je..da se mi trenutno nalazimo u cistilistu...i da cemo se stalno i stalno ponovno radat dok necemo bit dovoljno cisti da udemo u raj... eto ta teorija se meni svida...kolko smisla ima...neznam, a nije ni bitno....to smo frendica i ja zakljucile dok smo jos bile neznam sedmi, osmi razred.... e ... bila su to vremena... (samanta 05.03.2006. 02:01)

# Nisam to uopće shvatila kao napad na Crkvu nego sam dobila potrebu da se raspišem... slobodno ti izbriši komentar ako smeta.. ;) (unikat 05.03.2006. 06:37)

- 23:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #