Drustvene mreze za upoznavanje devojaka - Slavonski Brod

petak , 21.12.2018.

Prevara širom Vojvodine, mamili devojke da poziraju za sajt za upoznavanje










Dating Site: Drustvene mreze za upoznavanje devojaka






Kada sam se vratila, dobila sam papir na kojem je bilo ispisano šta sve treba da kažem dok me devojka, koja je pričala srpski, snima telefonom. Kada sam se vratila, dobila sam papir na kojem je bilo ispisano šta sve treba da kažem dok me devojka, koja je pričala srpski, snima telefonom.



drustvene mreze za upoznavanje devojaka

Mediji uz drustvene mreze i neprilagodjen obrazovani sistem pun besmislica jeste krivac za stanje gde su ovakve situacije moguce. Desavalo bi se ovoga jos vise da nismo mala sredina, pa se sve relativno brzo procuje.



drustvene mreze za upoznavanje devojaka

Prevara širom Vojvodine, mamili devojke da poziraju za sajt za upoznavanje - Ne treba kriviti te devojcice, sistem je takav da idu niz dlaku ovakvim stvarima. Rečeno mi je da je fotograf Rus, da ne razume srpski zbog čega smo se sporazumevali na engleskom.



drustvene mreze za upoznavanje devojaka

U međuvremenu je neki devojaka na papiru zapisao moje ime i prezime, a zatim sam otišla da se fotografišem. Rečeno mi je da je fotograf Rus, da ne razume srpski zbog čega smo se sporazumevali na engleskom. Kada sam se vratila, dobila sam papir na kojem je bilo ispisano šta sve treba da kažem dok me devojka, koja je pričala srpski, snima telefonom. Od mene se očekivalo da kažem ko sam, odakle dolazim, koliko imam godina i to da upoznavanje prijavljujem za kasting deovjaka date', agenciju koja u svom nazivu koristi i reč Vojvodina. Informacije koje deluju sumnjivo treba proveravati iz više izvora, ne treba olako verovati svemu što se pojavi na društvenim mrežama, ma koliko to bilo primamljivo. Fondacija 'Tijana Jurić' mreze prati svaki slučaj zloupotreba i, u okviru svog osnovnog cilja, dužna je da ukaže na opasnosti koje mogu ugroziti decu i mlade. Mediji uz drustvene mreze i neprilagodjen obrazovani sistem pun besmislica jeste krivac za stanje gde su ovakve druetvene moguce. Nismo mi u tome neki veliki izuzetak, ali kod nas mozemo dodati bedu i veci poremecaj drustvene, odnosno jedan zacaran krug gde imamo redom los uzrok i jos losiju posledicu. Desavalo bi se ovoga jos vise da nismo mala sredina, pa se sve relativno brzo procuje. Ne treba kriviti te devojcice, sistem je takav da idu niz dlaku ovakvim stvarima.



LJUBAV U DOBA DRUŠTVENIH MREŽA
U međuvremenu je neki momak na papiru zapisao moje ime i prezime, a zatim sam otišla da se fotografišem. Rečeno mi je da je fotograf Rus, da ne razume srpski zbog čega smo se sporazumevali na engleskom. Informacije koje deluju sumnjivo treba proveravati iz više izvora, ne treba olako verovati svemu što se pojavi na društvenim mrežama, ma koliko to bilo primamljivo. Fondacija 'Tijana Jurić' pomno prati svaki slučaj zloupotreba i, u okviru svog osnovnog cilja, dužna je da ukaže na opasnosti koje mogu ugroziti decu i mlade. Od mene se očekivalo da kažem ko sam, odakle dolazim, koliko imam godina i to da se prijavljujem za kasting 'Anastasia date', agenciju koja u svom nazivu koristi i reč Vojvodina.

[Matchmaking services minnesota|Trazim zenu za cuvanje starije osobe|Bake za upoznavanje]






Oznake: prevara, širom, Vojvodine, mamili, devojke, da, poziraju, za, sajt, upoznavanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.