Starije žene hrvatska - Stvarne djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Starije Dame










Click here: Starije žene hrvatska






Starije dame te čekaju na ovom odličnom sajtu Živimo u takvom društvu gde su merila šta je dobro a šta loše vrlo striktna i prilično rigidna. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Bez obzira na to da li ste dama u godinama koja uživa u društvu mladih muškaraca koji zrače životom i energijom koja Vas privlači, ili ste mladić koji shvata da su zrele gospođe pune iskustva baš ono što su oduvek želeli i tražili, sajt Starije Dame je mesto za Vas.



starije žene hrvatska

Većina žena u starijim godinama djeluje sigurnije i samopouzdanije, bez obzira na fizički izgled pa se to odlično održava i prilikom seksualnog odnosa. Pošaljite je na naš broj i čekajte poziv. Bez zadrške pozivaju mlađe muškarce na spoj, iniciraju prvi poljubac ili započinju razgovor.



starije žene hrvatska

Starije dame za sex - A to ste oduvek želeli, zar ne?



starije žene hrvatska

Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Iako je bilo svega, i para i putovanja, nekako se ostala uskracena zaromantiku i intimu. Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Evo i sad ja lezim sama u dnevnoj i mazim se … Treba mi podrska … Hajde.. KONTAKT: Ime: Gabi Godiste: 1969 Grad: Pirot Zanimanje: sekretarica Opis: Radim kao sekretarica dugi niz godina. Iskreno pomalo dosadan posao, al ok, ide staz, zdravstveno. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Da li hoces da mi posaljes sms? Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Pa donekle su u pravu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim. Ne znam da li mogu. Ne smem sebi da priustim jos jedan neuspeh.



Jole - Kada Žene Tulumare (Official Video)
Većina žena u starijim godinama djeluje sigurnije i samopouzdanije, bez obzira na fizički izgled pa se to odlično održava i prilikom seksualnog odnosa. Zrele žene imaju novac i ne srame se koristiti ga Prema nekoj romantičnoj predodžbi, muškarci su ti koji časte žene i plaćaju račune. Družite se, podelite svoja iskustva i misli s drugim ljudima i osećanje napuštenosti i usamljenosti garantovano će biti Vaša prošlost. Znaju šta hoce i u čemu uživaju, i zato se dopadaju muškarcima. Mladi dečki ljube zrele žene.

[Trazim srodnu dusu (TV Mini-Series 1990– )|Trazim zenu za cuvanje djece|Pitanja za upoznavanje]






Oznake: Starije, dame, za, sex

Kako Steći Prijatelje - Pronađite djevojku

tajna.rs










Click here: Kako Steći Prijatelje






Knjiga je prodata u 15 miliona primjeraka. Bez njih će sav vaš trud biti uzaludan, dok ćete sa njima postizati čuda.



Kako Steći Prijatelje

Naime,manjak samopouzdanja me doveo do toga da se sva preznojim i u najobiucnijim situacijama. Michio Kushi tvrdi da neizljecive bolesti ne postoje , nego samo postoje one bolesti koje ljudi jos uvijek ne znaju lijeciti. Ali, potpuno je za ocekivati da ste se promenili: kad zavrsis skolu vise nista nije isto, cak i posle gimnazije kad smo svi studenti. Njihovo prijateljstvo ne blijedi čak i ako se rijetko viđaju.



Kako Steći Prijatelje

Usamljeni ste? Prizovite i zadržite nove prijatelje - Â Tehnike sam naučio od Pola Mekene koga sam pominjao i u.



Kako Steći Prijatelje

Kad sam tužna, treba mi netko da me utješi. Kad sam sretna, želim to s nekim podijeliti. U čemu je razlika? Za zajedničku igru dovoljno je i površno poznanstvo. Za prijateljstvo je potrebno pronaći osobu koja ima ista mjerila vrijednosti kao i ti. Ovdje se očito opisuje dublje prijateljstvo od onoga koje djeca sklapaju dok se igraju. Ne zaboravi: Što si stariji, to ti više trebaju prijatelji koji... Recimo ponešto o svakoj od navedenih karakteristika. Lijepe osobine Što trebaš imati na umu: Nisu svi koji tvrde da su ti prijatelji doista pravi prijatelji. To možda zvuči kao pretjerivanje. Ako si to doživio, možda je tvoje povjerenje u prijateljstvo uzdrmano. Ali ne zaboravi jednu važnu stvar: Kad se radi o prijateljima, kvaliteta je važnija od kvantitete! Što možeš učiniti: Za prijatelje biraj one koji imaju lijepe osobine i koji ti mogu biti uzor. Ispod napiši imena svojih najboljih prijatelja. Pored svakog imena napiši osobinu koja najrealnije opisuje svakoga od njih. Visoka moralna mjerila Što trebaš imati na umu: Ako želiš steći prijatelje pod svaku cijenu, lako bi ti se moglo dogoditi da sniziš svoja mjerila i odabereš pogrešne osobe. Takvi ti prijatelji i ne trebaju! Što možeš učiniti: Umjesto da se sprijateljiš bilo s kim, budi izbirljiv. To, naravno, ne znači da trebaš imati predrasude prema drugima. Odgovori na sljedeća pitanja: Jesam li često napet kad sam sa svojim prijateljima jer se bojim da bi me mogli nagovarati na nešto neispravno? Bila sam usamljena, pa sam se ponašala kao i oni samo da bih se uklopila. Ti zaslužuješ bolje prijatelje! Što možeš učiniti: Prestani se družiti s onima koji traže od tebe da se promijeniš kako bi se prilagodio njihovom načinu života. Možda ćeš zbog toga imati manje prijatelja, ali ćeš imati više samopoštovanja i pružit će ti se prilika da stekneš bolje prijatelje koji će pozitivno utjecati na tebe. Odgovori na sljedeća pitanja: Jesam li promijenio način odijevanja, govor i ponašanje kako bih se dopao svojim prijateljima? Ako si Jehovin svjedok, možeš se obratiti i nekom starješini u skupštini i objasniti mu da bi volio da ti pomogne izabrati prijatelje koji će bolje utjecati na tebe. NEŠTO VIŠE O TOJ TEMI MOŽEŠ PROČITATI U Naravno, svi griješimo. Vidjet ćeš da su to najbolji prijatelji. No roditelji su mi dali dobar savjet. Pitaj ih kakve su prijatelje oni imali kad su bili tvojih godina. Jesu li ikad požalili zbog svog izbora prijatelja? Ako jesu, neka ti objasne zašto. Upitaj ih kako ti možeš izbjeći neke probleme koje su oni doživjeli. Upoznaj roditelje sa svojim prijateljima. Ako oklijevaš to učiniti, upitaj se što je tome razlog. Misliš li da se zbog nečega neće svidjeti tvojim roditeljima? Ako to misliš, možda trebaš bolje birati prijatelje. Pokaži da ti je stalo do tvojih prijatelja i do onoga što ih muči. Ne očekuj savršenstvo od drugih. Pravi prijatelji bit će uz tebe kad ih zatrebaš.



3 Cool trika sa kartama sa kojima možete zadiviti prijatelje!!!
Otiđite online - ako ovo čitate, očito je da već jeste online i da se znate služiti računalom, pa zašto onda ne biste pokušali steći online prijateljstva. Znam da ima veze sa pristupom koji je razvio Ričard Bandler. Knjiga go-vori i o provođenju trajnoga utjecaja koji teži obostra-nomu napretku i probitku. Takav čovjek nema potrebu mijenjati osobnost drugih kako bi se oni uklopili u njegovu sliku o pravim prijateljima. No moram ih barem odškrinuti. Nadahnjuje nas kad se s takvom smjernom rječitošćususretnemo u svojoj elektroničkoj pošti, ili u poruci namobitelu, gdje je odgovor na beznačajno pitanje.

[Tportal hr najnovije vijesti|Starije dame za druženje|KARMIČKA I SUDBINSKA VEZA]






Oznake: kako, steči, prijatelje, i, naklonost, ljudi

Ozbiljne zene traze muskarce za brak PonudaVienna$1 - Pronađite djevojku

Bračne ponude










Click here: Ozbiljne zene traze muskarce za brak PonudaVienna$1






Oglase često daju i oženjeni koji za druženje u strogoj diskreciji traže gospođe udovice, ali i udate žene, te djevojke. Harizma Istinska lepota ne dolazi spolja. ®elim ľivot van granica Bosne i Hrvatske ako postoji osoba za vezu i brak, nacija nebitna 0922400731......................................... Sajt se zove vrlo jednostavno Žene za Brak i samo ime govori o njegovoj osnovnoj svrsi.



Ozbiljne zene traze muskarce za brak PonudaVienna$1

Sve ostalo na mail :........ Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak.



Ozbiljne zene traze muskarce za brak PonudaVienna$1

Bračne ponude - Osobni oglasi, profili, porukice i jos mnogo toga zabavnoga.



Ozbiljne zene traze muskarce za brak PonudaVienna$1

Upoznajte ozbiljne žene za brak Moderno doba je donelo mnoge promene u naš način života. Neke su dobre a neke i ne toliko dobre, ali svakako, moramo ići u korak sa vremenom, ako želimo da vodimo kvalitetan i ispunjen život. Tako su promene zbog brzine života u ovo doba i vrlo malo slobodnog vremena, došle i u stvari koje se tiču ljubavi i svih vrsta ljudskih odnosa. Teško je pronaći ljubav, naročito danas kada svi rade mnogo i nemaju vremena za druženje i muvanje. Zato je ovaj sajt jedinstven na našim prostorima jer omogućava muškarcima i ženama koji su spremni za ozbiljne veze da što jednostavnije i lakše pronađu to što žele. Sajt se zove vrlo jednostavno Žene za Brak i samo ime govori o njegovoj osnovnoj svrsi. Ovde sve žene koje žele da se udaju prave profile i svi muškarci koji žele nekoga s kim će provesti život dolaze da ih upoznaju. Prvo se treba registrovati na ovaj sajt da bi se u potpunosti koristio njegov potencijal. Na taj način, napravićete profil na kome će vrlo jasno stajati ko ste i šta ste i šta od svog budućeg partnera želite. Iste takve profile će imati i hiljade drugih članova, tako da do mile volje možete da ih pregledate i izdvojite one sa kojima imate najviše zajedničkih stvari. Zajednička interesovanja i uzajamno poštovanje garantuju dug i srećan brak i bez toga se ne može. Zato se registrujte na sajt Žene za Brak i potražite već danas baš to među hiljadama naših članova i članica iz cele zemlje.




Foto-ilustracija: Profimedia Ambicije Muškarci vole kada se oni brinu za svoju porodicu i sve planiraju, ali podjednako im je važno da se u to uključe i žene. Tu je i još jedan potencijalni preljubnik koji traži gospođu udovicu, za druženje na duže staze, i to u strogoj tajnosti. ®eljni ste novog poznanstva radi druľenja, veze, braka, avanture ili samo ugodnog razgovora? U poslednje vrijeme sve češći oglašivači su mladi bračni parovi, koji su u potrazi za partnerom za nju ili partnerkom za njega, kao i za parovima koji imaju iste sklonosti. Agencija za bračno posredniątvo : Sveta obitelj spaja isključivo za ozbiljne veze i brak 095 8275943................

[Devojke iz Bosne|Udate zene i flert|Dodirni Mi Srce by Radojka Šverko on Amazon Music]






Oznake: upoznavanje, radič, braka

Kako napaliti zenu preko poruka - Stvarne djevojke

Kako napaliti frajera? Pročitajte njegove signale










Click here: Kako napaliti zenu preko poruka






Zašto da ne, pod uslovom da je samo za njegove oči. Ako vam je do sada išlo sa ženama, ovo je način da krene još bolje, a ako nije — vreme je da krene. Za sve vas koji ste u životu imali gomile i gomile žena, a i dalje niste uspeli da shvatite kako muški i ženski mozgovi koegzistiraju i kako one zapravo zaista funkcionišu.



kako napaliti zenu preko poruka

Nakon toga se zagledaj u deo sa kojim i nije toliko zadovoljna, recimo guzom, pa samo dodaj kako ne bi skidao ruke sa nje. Muškarci ne vole kada im u samo nekoliko minuta pokažete sve svoje adute, ali vole kada se brzo oslobodite odeće i u donjem vešu im date da naslute šta ih sve očekuje. Pošaljite mu nestašan selfie uz ove reči kao dodatak i garantujemo instant erekciju! Pokažite joj rečima i svim ostalim sredstvima koliko vas pali.



kako napaliti zenu preko poruka

Čime ćete napaliti, a čime oladiti muškarca? - Kada je rec o solucijama kako napaliti curu u krevetu, definitivno je najlakse opustiti se i zajedno sami doći do spoznaje šta pali, a šta ne, ali kroz nekoliko bitnih faza.



kako napaliti zenu preko poruka

Panonsky ::Bar vama curama je lako nas naivne smotati. Ja se ubih da nađem curu i u gradu i na internetu i slike kačim i sve - ništa! Ako ne kačiš prave slike, ne treba da te čudi što nijedna neće. A što se tiče traženja devojke putem interneta, teško ćeš naći normalnu. Ja sam igrom slučaja na internetu naišao na jednu, međutim, što je konverzacija dalje odmicala, tako se i moje mišljenje o njoj sve više srozavalo. Na kraju sam batalio sve, jer se devojka ponaša krajnje diskutabilno, što i nije strašno za tzv neobaveznu varijantu. Za nešto ozbiljnije, ni pod tačkom razno. Ako već hoćeš pravu i relativno normalnu devojku, poseti npr neku biblioteku i tako. Mada ni to ne garantuje da ćeš tamo naći normalnu devojku. Ja sam jednom prilikom u univerzitetskoj biblioteci upoznao relativno pristojnu i naizgled normalnu devojku. Springfield :: uradi sta hoces ::to je lako jednostavno moras da upoznas decka i da mu se predstavis kao da si mu samo drugarica i onda kad saznas sta voli pocni sa romanticnim stvarima. Pa, branje jagodica, naprimer. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela na ovaj sajt, saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela, i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja, bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta, i uz obavezno navođenje adrese MyCity sajta. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od. MyCity pokrenuo, administrira i razvija , a o uređenju sajta se brine. Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite. Based on phpBB 2, translated by Simke, designed by.



Prankam curu koja mi se sviđa pjesmom SARS - Klinka!
Ne zatrpavaj mu inboks samo zato što ti je potreban i ne dozvoli da otkrije koliko si usamljena. Osim što se igra po žurkama, ovakva igra u malo izmenjenijem izdanju,može i te kako da začini mala, privatna dopisivanja i bolje upoznavanje sa nekim koga ste,na primer, nedavno sreli i sa kim upoznavanje na tom polju tek počinje. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od. Evo par saveta kako da ga dobro zagrejete. Potrudite se da budete duhoviti i zanimljivi. Ipak, to ne znači da ne možete da se poigrate sa njegovom pažnjom na manje upadljiv način. Bilo koja seksi situacija iz prošlosti, brzo će mu odvratiti misli od sadašnjih problema.

[Upoznavanje s knjigovodstvenim servisom i njegovom funkcijom|Posao crna gora|Prvo gay iskustvo]






Oznake: kako, napaliti, frajera?, Pročitajte, njegove, signale

Pametni uređaji: Evo kako izgleda dopisivanje s - Pronađi pratnju

Vidoviti Gejts: Predvideo 15 stvari koje su danas svakodnevica










Click here: Pametni uređaji: Evo kako izgleda dopisivanje s






Opcija se nalazi u desnom uglu ekrana uređaja. Ko ne veruje da će mu uređaj raditi dobro, može da uzme na revers prenosni 4g wifi ruter, na jedan dan, u svakoj poslovnici vipa i da isproba na lokaciji, pre nego što potpiše ugovor.





Kako je Stephen Elop izjavio na Nokia World Lumia Black nadogradnja stize slijedece godine, a mi kako znamo Nokia je izjavila da ce te nadogradnje dostavljati zajedno sa GDR verzijama iz Microsoft-a. To znači da moraju biti sastavljene od kombinacija malih i velikih slova, brojeva i znakova, bez korišćenja vaših omiljenih pojmova. Smartphone Alcatel Onetouch com podržavao je unos podataka preko ekrana osetljivog na dodir. Kraj je nedelje i vreme je da sumiramo naše utiske.





Vidoviti Gejts: Predvideo 15 stvari koje su danas svakodnevica - Kao što možete i sami videti, HTC U 11 ima tanke ivice sa strana, ali ne baš tanke gore i dole. Novi P8 Lite 2017 izgledom podseća na najnovije modele tvrtkinog Honor brenda.





Nokia se zadnji par godina bavi direktno sa tim da postanu opet najbolji u segmentu u kojem su i bili najbolji, a to su telefoni. U segmentu telefona nije bitno samo imati aplikacije, ili lijep telefon bitno je i imati koristi od njega kada je stvarno potrebno. To je navelo Nokiju da naprave u Lumia 920 onaj zaslon kako ga oni zovu Pureview HD+ koji ima brzi zaslon nego konkurencija, a drugo osjetljivost tog zaslona na dodir i spoljasnje uvjete. Zaslon se adaptira na vase dodire i nekad je samo potrebno preci prstom u blizini zaslona do 2-3mm daljine da on reaguje, osim toga taj isti zaslon se moze koristiti i rukavicama veoma detaljno i bez poteskoca. Jedna druga podcjenjena funkcija za koju ne znaju svi korisnici jeste pojacavanje zaslona u direktnom suncu radi bolje vidljivosti. Sada ako ste napolju i direktno vam telefon okrenut u sunce on ce pojacati zaslon za dodatnih 20% sto omogucava citanje i u najjacem suncu. Iznad na slikama vidite novu Nokia Lumia 1520 sa jos boljim zaslon nego Lumia 920 i ako se pitate zasto su ovako tamni ostali zasloni razlog je jako osvjetljenje na fotografijama koje je sluzilo kao test okolnost ili zamjena direktnom suncu. Na slikama su takode vodeci modeli iz Samsung-a, Sony-a i Apple-a. Kao sto vidite ili ne vidite Nokia pojaca zaslon i moze se sve vidjeti detaljno, ti detalji na ostalim telefonima izgledaju tako mracno da ce ti korisnici tih uredaja sigurno u direktnom suncu staviti ruku na zaslon da bi citali svoje poruke i uopste koristili telefon, a vi sa vasom Nokia Lumijom to ne morate. U testu su Sony Xperia Z Ultra, Samsung Galaxy Note 3 i iPhone 5. Svi su pojacani na maksimum ili su u slucaju Nokia Lumia podeseni na automatsko. Pogledajte kako se i Nokia adaptira polako kada se svijetlost smanjuje, sve je to vazno za zadnju ocijenu koju daje korisnik. Nokia je kao prva kompanija na svijetu prezentirala pametni telefon sa 41 megapiksel rezolucijom, on jos uvijek je vrh tehnologije i zove se. Nokia se ne odmara na toj prednosti sto imaju nad konkurentima nego uvodi nove tehnologije i segmente u pametne telefone koji nisu bili do sada. Zamislite telefon koji ima sposobnosti napraviti uvijek ostru fotografiju?! Koliko se vama puta desilo da se slikate s nekim i kada okrenete telefon da pogledate sliku ona mutna jer je telefon slucajno izostrio pozadinu umjesto vas. Nokia je tu izumila nesto novo u segmentu pametnih telefona koje ce uvesti uskoro u Lumia seriju telefona. Nokia nije izumila ovu tehnologiju niti ideju nego su je samo razvili i unaprijedili. Ideja postoji vec neko vrijeme, a to je da kamera zabiljezi sve na slici, ili jednom fotografijom sa velikim f stop brojem sto rezultira u ostroj fotografiji od prednjeg plana do zadnjeg ili na drugi nacin koji je vjerovatniji a to je da napravi vise fotografija oko 10 odjednom ali fokusira svaki put negdje dalje. Kamere su u mogucnosti mjeriti daljinu od objektiva do objekta, tako je Nokia napravila aplikaciju koja ce moci uskoro na Lumia serijama telefona napraviti fotografiju koja je po vazoj zelji ostra gdje vi zelite. Zvuci futuristicno ali vec postoji i uskoro ce se naci na seriji telefona. Ta aplikacija omogucava vam da okinete fotku a kasnije je fokusirate na zeljeni objekt, pored toga sjetite se jos Lumia serija telefona da moze sa Nokia Camera aplikacijom okinuti pa kasnije zumirati bez gubitka to su dvije prednosti koje niko jos nema. Jer od sada slike vam nikad nece biti izvan fokusa, a drugo uvijek ce te moci podesiti kadar kako zelite iako je fotografija vec napravljena ranije. I odma nakon izlaska su neki korisnici primjetili da se HTC puni iako nije upaljen. Do sada je to ovako izgledalo da ako ugasen telefon prikljucite na punjac on automatski upali u sistem. Medutim HTC je izgleda ugradio nesto novo u svoj firmver sto ima omogucava punjenje i ugasenog telefona. Sigurno ce dosta korisnika reci za ovo da je veoma dobra stvar. Sta vi mislite o ovom potezu sto je HTC ugradio nesto novo u svoj firmver sto se nije ocekivalo uopste? GDR3 nadogradnja za ostale uredaje kao Samsung Ativ S, sve Nokia Lumije i Huawei se ocekuje ovih dana. Medutim postoji i glasina da GDR3 za Nokiju nece uskoro izaci. Kako je Stephen Elop izjavio na Nokia World Lumia Black nadogradnja stize slijedece godine, a mi kako znamo Nokia je izjavila da ce te nadogradnje dostavljati zajedno sa GDR verzijama iz Microsoft-a. U ovoj verziji smo pripremili male promjene dizajna, tako vidite nema vise logotipa u aplikaciji, jednostavno nije potreban. Ako otvarate nasu aplikaciju nije potrebno da vas logotip napominje i dalje da ste u nasoj aplikaciji. Druga promjena je nema vise refresh dugmeta jer po nama refresh nema ni smisla nekog. Mi necemo sigurno objaviti clanak za clankom dok ste vi u aplikaciji tako da za refreshom ne postoji potreba. Ako ponovo udete u aplikaciju kasnije to vam dode kao refresh. Slijedeca promjena je da smo kroz statistiku primjetili koje kategorije vi najvise koristite, a to su novosti, aplikacije, uredaji i glasine, na strani sa kategorijama sada ce biti te kategorije pristupacnije poredane. Imamo vec spremljeni i slijedecu verziju koja ce dodati malo veci font naslova i neke sitne promejne u dizajnu koje se nece tek tako uociti. Osim toga u slijedecoj verziji smo doradili malo pozadinski kod da aplikacija posebno na WP7 uredajima radi bolje. Nazalost reklame gutaju jos uvijek najvise resursa, kako procesora tako i RAM-a, a i internet saobracaja. Ako vam koci aplikacija radi vaseg slabog internet saobracaja to nije kriva aplikacija, ispoljite vasu frustraciju na vasem operateru internet saobracaja. Aplikacija provjereno radi na vec preko 2. Nokia Camera aplikacija danas dobija novu nadogradnju koja treba da popravi greske koje su nastale u zadnje vrijeme, jedna je greska da se kroz ponovno pozicioniranje jedne fotografije snimi slucajno preko orginala, to ova nadogradnja treba da rjesi. Mi nismo imali tih problema sa aplikacijom i uvijek smo bili u mogucnosti nanovo pozicionirati fotografiju i zumirati napolje, po tome vidimo da je orginal jos uvijek prisutan bio na telefonu. Ipak moguce je da su jos radili dalje na aplikaciji jer je vrzijski broj skocio na 4. Nokia je danas izbacila novi report o poslovanju za treci kvartal 2013. Nakon duge krize u Nokiji sve se vraca polako u normalu. U ovo se moze uracunati i dobra prodaja Nokia Lumia serije i Nokia asha serije telefona, Samo Nokia Lumia uredaja Nokija je prodala 8. Sto je za 2. Uz taj pozitivni trend dolaze jos Nokia koja uskoro dolazi na trziste i dva telefona i koji ce sigurno doprinijeti jos boljoj prodaji. Nokia je takode zabiljezila rast vrijednosni papira i u zadnjoj godini su se popeli sa vrijednost od 1. Ovaj put se javljaju sa novitetima poput mogucnosti postavljanja pozadine u aplikaciji i boljom povezanoscu sa Desktop aplikacijom koju takode mozete koristiti. U izjavi za javnost su napisali takode sa du poboljsali notifikacije, kao i zivu plocicu na Start zaslonu. Osim toga su napisali da je funkcionalnija nego ikada do sada na Windows Phone-u. HTC 8x danas globalno dobija novu nadogradnju. Pocelo je sve prije 12 sati odprilike kada su prve vijesti stizale iz Amerike o GDR3 na HTC 8x. Danas mozete vec preuzeti i vi za svoj ovu nadogradnju. U njoj ne samo da je GDR3 nego je i novi firmver iz HTC-a, za koji nemamo vise detalja jer HTC nije nista objavio. Neki korisnici kazu da im se popravio vijek trajanja baterije, dok drugi kazu da se zvuk na slusalici popravio jer su imali greske sa GDR2 ranije. Da bi skinuli novu nadogradnju idete u postavke telefona, zatim azuriranje telefona i pritisnete dugme na kojem pise da provjerite da li postoji nova verzija. Oglasite se u komentarima sa svim novostima koje mi nismo objavili do sada. Zanima nas posebno sta radi ovaj novi firmver od HTC-a. Na Nokia World prezentaciji koja je bila prije par dana u Abu Dhabi-ju Nokia je izjavila da uskoro dolazi oficijelna Instagram aplikacija. Nokia je mozda i najvise radila na tome kroz promociju svoje aplikacije 2InstaWithLove koja je imala filtere kao instagram i mogli ste objavljivati svoje fotografije na twitteru sa hestegom 2InstaWithLove tak oda Instagram uvidi da ima dosta ljudi koji bi zelili koristiti INstagram na Windows Phone ali nedostaje aplikacija koja to omogucava. Nakon tih akcija su se pojavila razne aplikacije medu kojima su i kao dvije bolje. One sluze cak bolje nego oficijelne aplikacije Instagrama na Android-u i iOS-u. Nokia je danas na twitteru objavila ovu fotografiju na vrhu, da vidimo kakva ce biti aplikacija kada izade, medutim ovaj zaslon u aplikaciji smo vec vidjeli na prezentaciji u Abu Dhabi-ju. A fotografiju iznad su objavili na zvanicnom facebook sajtu, na kojoj se takode implicira na Instagram kroz isjecenu fotografiju na kvadratni format i uz to ima jos hesteg koji koristi i Instagram kada objavljujete svoje fotografije. Instagram aplikacija se ocekuje tek u slijedecim sedmicama, kada pocne zvanicno i GDR3 izlaziti. Nokia se takode prijavila na Instagram stranici sa oficijelnim racunom, koji mozete pratiti ovdje — — na njemu su vec poceli objavljivati fotografije. Nokia Lumia 1520 se vec pojavljuje u prednarudzbi u Njemackoj, a i drugim drzavama. Cijena jeste visoka, ali ko zeli da bude uvijek u trendu sto se tice najnovijih uredaja ovo nije i neka visoka cijena ako se uzme u obzir sta dobijas. Verzijski broj prije ovog je bio 2. Jeste li vi imali kakvih veci problema nakon zadnje nadogradnje?! Nokia Lumia 929 je jos jedan uredaj u nizu koji se pojavio iz Nokije, ovaj put je neko objavio video dok ga koristi i vidimo novi Start zaslon na njemu. Iako na uredaju pise Verizon mrezni operater on izjavljuje da je telefon ipak otkljucan na ostale mreze. Kao sto vidimo iznad na slici, jedan lici na drugi 100%. Lijevo na slici malo vara onaj sat koji inace pokazuje model telefona, medutim tako je bilo i sa Lumia 928 koja je dosla u Verizon, taj broj njima ne predstavlja nista pa su ga oni radi prepoznatljivosti promjenili. Jos nije poznato koliko memorije telefon ima, ni RAM i interne memorije. Evo i videozapis kako se ponasa telefon i kako izgleda u ruci, nazalost je kratak video i covjek koji ga snimao nista ne objasnjava. Nakon sto smo pisali o Angry Birds da je postala besplatna na nekim regijama jos se ne zna jeli greskom ili namjerom , tako je Cut the Rope postala besplatna na nekim regijama kao sto su Poljska, Indija, US ili Rumunija gdje inace kosta 0. Ova igra ima dvije razlicite verzije, provjereno se moze skinuti Cut the Rope sa Indijskom regijom, a Cut the Rope experiments na US sjedinjene drzave regiji. Iskoristite priliku dok je imate jer ne znamo koliko dugo ce biti ovo dostupno. Kod nas je Angry Birds Season i Space jos uvijek placene ali cujemo glasine kako kruze ako se postavi telefonska regija na Thailand ili Veliku Britaniju onda su i te dvije besplatne, nije provjereno od nas ali mozete vi provjeriti pa nama napisati u komentarima. Ostaje da vidimo sta su popravili na notifikacijama jer su se neki ljudi zalili da im kasne notifikacije po vise sati ili dana cak, ali to kasnjenje vjerovatno nije prouzrokovala aplikacija direktno, mi vjerujemo prije da su serveri krivi za kasnjenje notifikacija. Aplikacija je dostupna za Windows Phone 7 i 8. Naravno WP7 nece imati mogucnosti iskoristavanja funkcija zakljucanog zaslona jer to nije moguce u WP7. Nakon GDR3 nadogradnje se pokazalo da se Microsoft omogucio razvijacima i koristenje drugih zvukova za notifikacije aplikacija osim standardnog. Da bi omogucili nove zvukove notifikacija slijedite u aplikaciju — podesavanja — pozadinski zadatci i tu ce te naci ovo kao na slici ispod.



MYKI™ pametni sat za djecu
Vesti na S media portalu su softverski preuzete sa sajtova drugih medija, S media portal ne snosi odgovornost za sadržaje linkova niti fotografije i video snimke koji su deo linka koji vodi na druge internet stranice. Pogledajte i: LG je poslao pozivnice za službeno predstavljanje novog top modela LG G6 na MWC-u u Barseloni. Reprezetativni modeli iz ove klase trzištu su predstavljeni od strane vodećih kompanija iz ove oblasti kao što su nokia, sony ercisson, motorola. Ja sam gledoa par video zapisa kako je to izgledalo, dali su ljudima telefone i rekli im da koriste a oni ih prate detaljno, sta i kako ko radi, kasnije kroz razgovor sa svim ljudima shvatili su da je najbolje koristiti jednu glasnocu jer je jednostavnije. Pokrenite Android Pay aplikaciju. Neobičan način otvaranja i izgled, kao i ne očekivana funkcionalnost izazvali su veliko interesovanje za telefon. Međutim, veliki broj telefona, različitih proizvođača, ne poseduje ovu opciju i potrebno ju je aktivirati putem određeni ADB komandi.

[Mali oglasi licni kontakti banja luka|Dlakave|Najbolji tekstovi pjesama lyrics sa Balkana]






Oznake: Neizvesna, budućnost, medija, bezbedne, samo, digitalne, tehnologije

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.