Cipele na punu petu - Stvarne djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

Cipele na punu petu










Click here: Cipele na punu petu






Neki od artikala zahtijevaju produženu dostavu. Uvjeti zamjene i povrata: Roba mora biti u dobrom, trgovinskom stanju ne smije biti nošena, prana, peglana, zaprljana i sl. Pročitajte uslove kupovine i isporuke na našem sajtu pre nego što izvršite narudžbu. Naziv proizvoda: Ženska cipela.



cipele na punu petu

Dostava paketa se vrši kurirskom službom BEX. BESPLATNA DOSTAVA - za narudžbe iznad 199 kn Dostava samo 29 kn za narudžbe do 198. Dostupan je veliki broj modela u raznim bojama i stilovima sa višom ili nižom petom.



cipele na punu petu

Cipele na punu petu - Dostava paketa se vrši kurirskom službom BEX. Rok dostave je prikazan na stranici svakog proizvoda.



cipele na punu petu

Naziv proizvoda: Ženska cipela. Sirovinski sastav: Lice - Eko koža. Način izrade: Lepljena obuća. Kvalitet kontrolisao: Tekstilinspekt Beograd. Namena: obuća za suvo vreme. Održavanje: Brisati umereno vlažnom mikrofiber krpom. Pročitajte uslove kupovine i isporuke na našem sajtu pre nego što izvršite narudžbu. Ukoliko ste naišli na grešku u opisu molimo vas da nam pomognete da je ispravimo tako što ćete nam javiti na e-mail! Iskazana cena artikla je konačna ali bez uračunate poštarine koja iznosi 210 RSD po paketu. Dostava paketa se vrši kurirskom službom BEX. Plaćanje se vrši pouzećem. Za pomoć pri kupovini kontaktirajte nas na +381 0 69 22 00 690. Uslove kupovine i korišćenja sajta možete pogledati na.



My Shoes Collection-Part 1
Slanje robe: Pošaljite robu na sljedeću adresu: Ženske cipele su jedan od najvažnijih dodataka za žene. Rok dostave je prikazan na stranici svakog proizvoda. Neki od artikala zahtijevaju produženu dostavu. Plaćanje se vrši pouzećem. BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE PLAĆENE KARTICOM. Uvjeti zamjene i povrata: Roba mora biti u dobrom, trgovinskom stanju ne smije biti nošena, prana, peglana, zaprljana i sl. Cipele na punu petu svojim dizajnom odlično nadopunju svaki izgled, a nećete pogriješiti ako ih kombinirate sa kožnom suknjom ili pak Vašim omiljenim plavim trapericama. Odaberite kombinaciju male crne i atraktivne cipele na petu i s maksimalnim se samopouzdanjem suočite sa svakodnevnim izazovima. Vi samo morate odabrati svoj model i veličinu, a mi ćemo se pobrinuti da željeni par do Vas stigne što je prije moguće. Za pomoć pri kupovini kontaktirajte nas na +381 0 69 22 00 690.

[Mirc bosnia chat|Besplatni oglasi za nekretnine u hrvatskoj|Sajt starije za upoznavanje srbija]






Oznake: tenisice, naš, petu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.