Milan se ponovno vraća Džeki?

petak , 24.07.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Dugo vremena su nakon kraja prošle sezone trajala nagađanja hoće li 23-godišnji bosansko-hercegovački nogometaš Edin Džeko završiti u Milanu.

Na kraju je, nakon prave sage, odlazak stopiran, a Milan je bezuspješno tražio kvalitetno pojačanje na drugim stranama. No, gdje god se okrenuo nailazio je na odbijanja, pa tako nije uspio niti dovesti Brazilca Luisa Fabiana iz Seville.

Kako pišu talijanski mediji izgleda da se otvara nova stranica priče o Milanu i Edinu Džeki, a jedan od razloga je taj što Wolfsburg ima namjere dovesti Nilmara, brazilskog napadača koji trenutačno igra u tamošnjem Internacionalu, te je sa pet pogodaka najbolji strijelac kluba.

"Ne isključujem niti jednu od opcija. Wolfsburg traži Nilmara, ali to ne znači nužno da Džeko odlazi. Ako krenu novi pregovori ili s Milanom ili s nekim drugim klubom, tu smo da razgovaramo" - rekao je Irfan Redžepagić, agent Džeke, za Telelombardiju.

Milan nudi Flaminija i 23 milijuna eura za Adebayora

ponedjeljak , 06.07.2009.

Image Hosted by ImageShack.us


Prema navodima engleskog dnevnika The Mirrora, uprava Milana spremna je lansirati novu ponudu na adresu Arsenala za njihovog togoanskog nogometaša Emmanuela Adebayora (25).

Milan već neko vrijeme bezuspješno traži pojačanja koja bi trebali nadomjestiti odlazak Kake u Real Madrid, ali njihove limitirane financijske moći ostavljaju ih kratkih rukava.

Tako su “rossoneri” dobili negativne odgovore od Wolfsburga za kupnju Edina Džeke, kao i od Seville za kupnju Luisa Fabiana. Nova ponuda tiče se njihove stare želje, Adebayora, a The Mirror navodi da je Milan uz 23 milijuna eura spreman u ponudu uključiti i francuskog 25-godišnjeg defenzivnog veznjaka Mathieua Flaminija.

Flamini je, podsjetimo, u Milan stigao upravo iz Arsenala prošlog ljeta za 5.6 milijuna eura, a u klubu sa San Sira nije se naigrao, te je priliku dobivao uglavnom s klupe i u slučaju ozljeda drugih veznih igrača.

Arsenalov trener Arsene Wenger upravo je u potrazi za defenzivnim veznjakom Mathieuova profila, a nedavno je lansirao ponudu za Fiorentininog veznjaka Felipea Mela (25), koji je impresionirao igrama prošle sezone, kao i na Kupu konfederacija u dresu brazilske reprezentacije.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.