Krstarica chat online - Stranica za upoznavanje

subota , 29.12.2018.

Serbian Cafe










Click here: Krstarica chat online






Pozivamo Vas da se učlanite jer je zabava fenomenalna. Za banovanog chatera vise ne vaze pravila ako je banovan na 0 forever , a morace da ih se pridrzava ako je banovan na 1 ili vise h. You will just join and begin to on the site.



krstarica chat online

After you connect to server, you can start to talk with people. You can join the which is related with age groups, dating and cities.



krstarica chat online

Serbian Cafe - Velikodušno će Vas obasipati prijateljskim porukama. Kada proverimo vas profil, a ukoliko isti ispunjava zahteve nasih korisnika, bice prikazan na sajtu i mocicete da se dopisujete sa nasim korisnicima kada ste online.



krstarica chat online

Guest Guest: je najnizi rank na xat-u. Pravila za pomenuti rank su: 1. Da promeni dato sistemsko ime npr: HoneyCake 2. Da se javi Moderatoru ili Owneru kako bi bio uclanjen Member Member: je uclanjeni chater na xat-u, i member dobija svako ko prvi put udje na chat. Pravila za pomenuti rank su: 1. Da ne vredja chatere ni na koji nacin psovke, prozivke, nacionalnost 2. Da ne tarzi veci rank 3. Da ne reklamira druge sajtove ili xat-ove 4. Da ne trazi od ''subscribera'' xats i days 5. Svaku nesuglasicu koju ima sa nekim chaterom resava na privatni chat, ili da prijavi kod moderatora ili ownera 6. Ako dovede nekog chatera i stalno je prisutan na chatu, dobija rank Moderatora Moze narucivati pesme Moderator Moderator: je treci rank na xat-u. Pravila za pomenuri rank su: 1. Da uclanjuje nove chatere guest 2. Da odrzava red na chatu 3. Da ne trazi veci rank 4. Da ne reklamira druge sajtove i xat-ove 5. Da ne trazi od ''subscribera'' xats i days 6. Svaki bann mora opravdati Main Owneru 8. Ako pravilno radi svoj posao moze biti unapredjen u Ownera Moze narucivati pesme Owner Owner: je cetvrti rank na xat-u, chater koji dobije ovaj rank znaci da Main Owner ima potpuno poverenje u njega. Pravila za pomenuti rank: Pravila za ownere su ista kao i za sve ostale rankove chatere Osim sto Owner daje moderatora u dogovoru sa Main Ownerom. Moze narucivati pesme Main Owner Main Owner: Je vlasnik xat-a. Za Main Ownera takodje vaze data pravila, osim sto Main Owner odredjuje ko ce dobiti Ownera. Moze narucivati pesme Banned Banned: Je izbaceni chater, koji se nije pridrzavao datih pravila. Za banovanog chatera vise ne vaze pravila ako je banovan na 0 forever , a morace da ih se pridrzava ako je banovan na 1 ili vise h. Moderator ima mogucnost banovanja min - 1h, max - 6h. Dok Owner i Main Owner min - 1h, max 0 forever. Ako se banovani chater uporno bude vracao na chat kako bi smetao ostalim primernim chaterima na privatni chat bice kickovan toliko puta koliko se puta bude vracao. Ne moze narucivati pesme. Subscriber Subscriber: Su pretplatnici na xat. Subscriberi se poznaju po zvezdici na svom pijunu. Subscriber moze biti bilo koji registrovani nick na xat.



KRSTARICA CHAT TROLL!!! KOJI NAPALJENICI!!!
Da ne trazi od ''subscribera'' xats i days 6. Moze narucivati pesme Main Owner Main Owner: Je vlasnik xat-a. Napravi i ti profil na sajtu Pričaonica Upoznavanje i iskoristi sve pogodnosti koje ti on nudi. Some of them are the best Serbian dating chat services of the country. Potrebno je da se registrujete, dodate svoje slike u profil, a zatim kontaktirate nase administratore putem kontakt forme na sajtu. If you want to have a holiday on Serbia and if you want to make new friends from this country, we recommend this chat service for you.

[TRAZIM MUSKARCA TUZLA -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Kako naći dečka za 25 dana?|Kako da znam da mu se svidjam preko poruka]






Oznake: pričaonica, Krstarice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.