~~..jeR ja te v0Lim k0 niJedna..~~
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (8)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off
design by [TinChe]

Me... ?!?

Image Hosted by ImageShack.us


Ja sam TinChe.
iz Murskog Središća.
14 godina.
dečko? M
naj frendica ima ih
naj frend takoder
ostali Vix Kix Nikola Marko Ivana Tome Sammy Luka Lana Tina Lara

kontakt:
msn-email: tina_igis@hotmail.com
ICQ#:432307381


Copyright © 2007 - 2008 by TinChe


LINKOVI
TinChe SPEJS
brodarica
lana
leona&petra
niđo
rdb6
ivana
romina
sammy
tina



[utorak][30.10.2007.]

..yooo..

yoo. pišem i ja posta..hehe.... pa evo.. malo vam se javim.. se ide tak kak po planu.. lool... škola me i dale jebe.. ma kaj ve...v subotu mi je lepo bio... bila sem negdi.. al nem ti rekla de..heh.. sister ima novoga dečka.. markija... heh.. baš fensi... i je.. pozobila sem reči.. imam pinky pramene:) joj kak su mi fensi!.. to morate videti..heh... i zutra za halloween i dem nekam.. al vam isto nem rekla kam..!! lol,. i tak... e fakat ne kuzim zakai mi serete po blogu... hello.. i kaj ak sem ti ja bila bolsa dok sem bila nora za nogometom.. ko veli kaj i ve ne volim *prinza POLDIJA* .. e bebači jeni..hehe... ugl.. ide nekak pomalen f životu.. skoro saki den isto.. v školi... eh.h..ana se stalno dere na nas... pa i boža kaj se nikaj ne vučimo.. mah... kaj ve... život je takav... bezvezen.. lol... ma do'ro.. najde se i nekaj pametno.. kak npr..nem ti rekla ko , pa onda.. nekši frendi i frendice... kak npr *Petra & Petra#2* ..heh.. to su vam prave frendice.. lol.. a dobro.. sam kaj neš napomenem.. dečki z mojega tazreda su tak.. jooj... neznam kak to reči... jednostavno *munjeni*.. staaalno nas šlataju.. i onak.. nino me još pita.. "kaj tina paše ti to?".. a ja pa mu velim... "pasalo bi mi da je to mario".. heh... te pa sam dijde kraj od mene.. lool.. a jeje i on.. a i *đenđo*.. mali zajebant... jen den smo si dobri, jen den se on na mene srdi, a jen den pa ja na njega.. pa tak ide pomalen... a ostali pa su si nekši... smo v *tak-tak* odnosima×D... Makar je nej baš onak kak ja se to zamišljam, mogla bi ve reči kaj sam *HAPPY*.. i to zbog dosta razloga... al se mi ve neda nabrajati...bi potrošila 3 dragocjene rede na blogu, a to pa mi se ne splati.. lol... i tak...idemo dale.. pomalen... na icq-u mi je tak dosadno.. isto kak i na mesenđeru... nišći mi ne piše... na msn-u imam se skupa 429 kontakni na jenome, a na drugome pa tejh 429 + 87 ... i na icq-u 127.. znači...516 + 127 = 643 .. omfg... od 643 kontakti.. kaj jih je jeno 200- 250 online, mi nišći ne piše.. pa ljudi kak vas nije sram??? helo.. no.. bravo. .ve se mi je cigla javila... eh.. sma kaj ji napravim jenu uslugu..hehe.. pa evo.. na minutu smo se čule, pa ve pok niko:(.. ma dobro.. evo denem slikicu od moje nove friz.. (p.s. na drugi strani se lepše vidi, al je slika grša)

meni je ta boja tak fensi.. ono *PINKY*..hehe.. ma .. se je to kul...
I to je to.. bar tak mislim... a je..viš.. slijede pozdravi, pozdrav
MJ-u
Sakyju
Sammy
Pepi
Cigli
Onima koji me slataju (grrmad)
DJ-u
Sammynome dečku
Šajnoju
Petrinome ljubavniku
Ciglinome dečku
i svim emačima

××..pozdraff..××

[ponedjeljak][22.10.2007.]

Za kraj mi je dao ruzu i rekao: "Kad ova ruza uvene ja cu opet doci." A ruza je bila od plastike.


pišem.... posteka...
To o tebi sto mi govore kao da otrove na moju dusu sipaju,a govore mi o tome kako mnoge te od mene gore imaju,al ne daj mi da potonem,jos nocas budi tu...
da da... pisem ja.. pisem..
zivot je i dalje... dosadan... pun uspona .. i padova..
ma do'ro.. ko ga jebe.. dugo sam več ne pisala posta... pa pišem .ve.. prošli tjeden se dogodilo puno toga.. uhh.. ya i petra smo v uorak bile v ck-u.. joj.. tam je bilo najbolse... presle smo valjda cejloga cakovca.. omfg.. najduze smo bile pre tiosu... i zajebavale decke..hehe;).. a saky pa dete.. ne niti vupal se z menom spominati.. lool.. heh. .a žifot je takaf..ma dobro.. v subotu sam bila v čk-u.. na kroseku..hehe. bila sam 29..kaj na meru..(?)... kak sem pogodila hehe... u biti.. mogla sam biti ja i med prvih 10 ... sam smo se ja i kika i jos par puci dogovorile kaj namo bežale.. al smo tak malo je.. hehe... pa sem nam je nej dalo..;) i joooj.. dok me jagec slikal .. ja ono..brže prekrijem facu.. kaj me slučajno nebude prijel na sliku... lool..i takk.. idem dale pomalen... dosadno je stalno.. osim negda.. makar život sucks. ma ok.neko mi sere po icq-u. u krc. ma ayd.. to je to..

Otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izađem!!!

[subota][13.10.2007.]

Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. ako se još volimo, doći će naši dani.

evo dobila sam i ja inspiraciju za post..;)najte pitati kaj naslov znači(: pa kaj da velim... ovaj tjeden mi je prejšel baš nabrzinu..heh.. a danas je bila petra pre meni i ja pre njoj, pa smo išle malo v sv.martin.. jaj bole kaj smo nej išle.h.eh.. štele smo tam snimati filma, al smo se ja i petra posvadile i zritale.tak da , niakj od filma.. lool..i tak.. život ide dalje..
Sama sam i nemam gdje, cekam te ali nema te, vrati se, VOLIM TE!!!
v školi je saki den isto.. delamo gluposti... vučimo se sam sranja.. spominamo se pod odmorom(č. satom).. zajebovlemo učitelje... pa tak. .denem nekše fotkice v slide...;)

i tak.. kaj da vam još velim.., uživam u životu...makar je užasno.. i je.. još i dalje ne podnosim jenu žensku.. zaprav 2... z mortina.. uff.. nejmam rejči..ženske su prejšle svaku mjeru;);) ma ok.. o bi bilo to.. pozdraf svima... posebno mom dečku.. kojeg jako jako volim;);)