Ocajna majka, trazi savet!!! - Stvarne djevojke

subota , 29.12.2018.

OČAJNA MAJKA PETORO DECE “Teško je. Ako smo danas jeli, sutra nemamo šta i tako dan za danom”










Click here: Ocajna majka, trazi savet!!!






Naime problem koji me muci je moja cerka koja ima 9 godina i mislim da je ljubomorna na moj izgled. Moja majka je vrištala, pokušavala da me pomakne sa mrtve tačke, ali sve što je radila nije imalo efekta.



Ocajna majka, trazi savet!!!

Kao rezultat sva deca su postala uznemirena, a nas sin je shvatio da vaspitacice ne sankcionisu takvo ruzno ponasanje posto ne mogu i da se tako dobija posebna paznja istina negativna, ali oni to nisu u stanju da razlikuju — vide samo da vaspitacice stalno trce za tim malim , pa je i on poceo da divlja. Kako to objediniti u jedan predmet. Dragi WebWolf, veoma mi je drago da cujem tako nesto, pogotovo sto je moj mladji sin prva godina u tvojoj skoli. Molim vas pomozite, ocajna sam!



Ocajna majka, trazi savet!!!

KIJINA MAJKA OČAJNA I PUNA BESA: Nadica rešila da otkrije Slobinu NAJVEĆU TAKTIKU U RIJALITIJU! - A koliko sam upoznata sud nije pokrenuo ostavinsku raspravu iako je to trebalo po sluzbenoj duznosti. Za Dj pultom je naš koordinator muzičkog programa Stefan Saveski, deo Funk Technik group-a, redovnog domaćina Bašta žurki.



Ocajna majka, trazi savet!!!

Našao sam se tu, lepo mi je, imam intimni život, sve je u redu... Onda dođe Kristina, ne može da sakrije emocije, a Luni priča tamo, pričaju mi Kijini fanovi, kako će on tu nekoliko dana da bude sa Kijom u tim teškim trenucima, jer to mora tako, ide da vidi roditelje i drugove. Da li to nije interes? Da ide da se pokaže kao dobar čovek u Zrenjaninu, jer zna šta ga čeka tamo, svi su ga osudili... A hoće da ostane sa Lunom. Pa jel lepo da se tako igra sa tuđim osećanjima? Nema veze da li je Kija ili Luna. Isto radi i jednoj i drugoj. Igra se sa osećanjima i jedne i druge. Pa to je jasno kao dan, on je sa 28 neostvaren, smetalo mu sto Kija radi i zaradjuje a on lezi i dopisuje se sa klinkama, sada se ponadao da ce ga djogaji vinuti u muzicke vode i samo zbog toga su se uhvatili nesrecne i priglupe Lune a na njenu nesrecu njeni majka i otac mu svesrdno pomazu u njenoj propasti. On ne voli ni jednu i u pravu je ova zena on sada igra duplu igru sa obema da pokupi simpatije kod njihovih glasaca. Lune ce se otarasiti cim izadju, zivi bili pa videli. Uzasno podmukao i mutav tip.



Witness To The Mob -Svedok Mafije
Oni se sad drze toga, majka ga prepoznala…DOKAZITE MI DA JE TO MOJ SIN, DOKAZITE MI DA JE TO DAVID!!! Sada je kasno za sve to i vreme je da ozbiljno razmislite koji je sledeći korak Vašeg sina! Ladies night događaj je rezervisan za tebe i tvoje drugarice. Još jednom da ponovim, ne želim da dajem neka rešenja problema. 0:> A8 4>H;0 4> 70:YCG:0 40 X5 >=0 YC1><>@=0 =0 B515 71>3 873;540? Stvarno se nadam da cu pronaci nacin da sa njim opet imam dobru komunikaciju i da ce moje price o njegovoj odgovornosti dopreti do njega... Da li je dovoljan samo broj njegove kartice? Ja sam ubrzo po njenoj smrti pribavio izvod iz maticne knjige umrlih. Imam 41 godinu i zahvaljujuci genima, zdravom zivotu i redovnom vezbanju super izgledam iako imam dvoje dece. OCAJNA MAJKA TRAZI SINA, VIDI GA U SVIMA!!!! Nažalost, jedino sam mora da nadje način da je prevazidje. Zašto je nisi odvela ginekologu da pije pilule?

[Sutomore apartmani 2018|Erotske price kum|Neka se iznova zaljubi u vas]






Oznake: OČAJNA, majka, PETORO, dece, teško, je, ako, smo, danas, Č. Jelić, sutra, nemamo, šta, i, tako, dan, za, danom”

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.