Sex sa psom - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

Jebanje sa psima










Click here: Sex sa psom






Jbg nije dovoljnan samo pas,mora biti u igri i muskarac da ti navlaci glavu na kurac,znas ono vuce te za kosu i cima ti ga do jaja a ti se gusis i uzivas,,ma znas ti to i zato ne oklevaj... Na sudu je rečeno i da se obrazuje kako bi puno toga popravila u svom životu.



sex sa psom

I muskarcu i zeni, ako muskarci nisu iskljuceni!? A veruj mi, tek što je pravo ostvarenje fantazije, kada je i partner deo toga. Osetila sam bockanje vrelog kurca pored moje vlazne uzarene picke sve dok nije poceo da klizi kratkim ubodima u moju rupicu onda me je stisnuo sapama i uterao naglo skliznuo je citav tankim tvrdim dugackim kurcom da sam ciknula i posle nekoliko jakih trzaja ispunio mi je pickicu i brzo u trenu poceo da raste u meni ispunio mi je picku do maximuma osetila sam onu njegovu kvrgu koja se sirila abnormalno brzo u meni i svrsila sam tako brzo vristeci. Voljna sam da ti pričam više o svom iskustvu, odagnam sve sumnje i predrasude u vezi sa ovom temom.



sex sa psom

Porno sa psom uživaju u žena - Ovo je fantazija moje zene ,seks sa psom.



sex sa psom

Dogadjaj koji vam želim ispricati je istinit i dogodio se je prošle godine. Ja sam udata, nalazim se u ranim tridesetim godinama i sa suprugom i dvoje djece živim u jednom mjestu u unutrašnjosti. Vrlo rano sam se udala i u seksu sam isprovala doslovno sve što se može isprovati. Pošto živimo van grada bilo je normalno da u kuci imamo i psa, u ovom slucaju se radi o rotvajleru koga cemo u nastavku zvati roti. Cesto dok bi navecer vodili ljubav roti bi nam se znao približiti pa bi mi suprug u šali znao kazati da bi volio vidjeti da se jebem sa psom. U pocetku o tome nisam puno razmišljala, sve dok jednom nisam vidjela rotijev kurac u punoj dužini. Tu vecer sam pušeci mužev kurac zacula rotija kako cvili i kad ga je suprug pozvao uletijo je u sobu i poceo je skakati oko mene. Valjda je i on osjetio miris sexsa jer mu je medj nogama stršio kurac sa sigurnih 15 cm. Samo sam pogledala supruga i oboje smo znali šta ce se desiti. Klekla sam na pod a pas je istog trenukta skocio na mene. Imala sam osjecaj da me jebe pravi muškarac jer mi ga je roti doslovno nabijao u picku. Pogledala sam u pravcu supruga i vidjela njegovo odobravanje ovome što radim. Vidjevši to pocela sam se jos žešce nabijati na pseci kuraci istodobno pušeci mužev. To je trajalo desetak minuta i prvo mi je suprug poceo puniti usta spermom koju sam progutala do zadnj kapi. A onda je na red došao roti. Poceo je svršavati i puniti moju picku spermom a onda sam odlucila napraviti još nešto. Željela sam uzeti rotijev kurac u usta. Podigla sam se sa poda a roti je i dalje svršavao. Uhvatila sam ga za kurac i strpala ga u usta. Mlazevi rotijeve sperme su zalijevali moja usta. To je trajalo sigurno par minuta i sve što je roti izbacio ja sam progutala, naše igre sa psom su se od ove veceri nastavile gotovo svakodnevno.



Crazy Sex
Kad sam mu prvi put taknula kurac moje gacice su bile mokre koliko sam se navlazila i napalila da se pojebem sa ovim vucijakom. Napokon dok ga nisam dohvatila za futrolicu. Ispostavilo se da je alergična na pasju spermu. Sad ga je loptice duboko u njoj i jebeni poput krpene lutke. Duke je djelovao kao da nije mogao dobiti dovoljno joj maca sok i zadržao lizanje dok on ju je pronašao klitoris. Al opet, nemaju svi takve sklonisti i nisu sposobni za tako nešto. Zalepio se za mene nije ga mogao izvaditi trzajuci ga nazad svrsila sam jos jenom niz noge mi je curelo iz picke.

[Crna gora apartmani prodaja|Seks poznatih|Trazim decka slavonski brod]






Oznake: Največ, ogledov, videos, seks, z, psom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.