Da li sam trudna - Susret s djevojkom

nedjelja , 30.12.2018.

EKSKLUZIVNO Ima samo 23 godine i tvrdi da je TRUDNA SA LUKASOM, da joj on preti i tera je da abortira, a njegov odgovor je HIT










Click here: Da li sam trudna






Pre dva dana sam imala malo grcevi u stomak, kao da organe se premestaju, te bolovi su trajali 2 min. Dan posle sam dobila menstruaciju,u pocetku je bila braon pa onda je krenula prava posle tri dana. Postoji zabluda da žena ne može da zatrudni dok ima menstruaciju. Mozda u noci pre nedelju dana niste koristili kontracepciju.



Da li sam trudna

Unapred se zahvaljem za vase komentare, osobito bi me inreresiralo zbog ceka treci mesec dolaze mi menstruacije jedna nedelja ranije! To su sve žene koje su zatrudnile umjetnom oplodnjom, jer u tim godinama, uz menopauzu, teško da se može dogoditi prirodno začeće. Od tada svakog dana radimo na tome.



Da li sam trudna

KADA ME NEKO DIRA, BESKRUPOLOZNA SAM Trudna voditeljka koja čeka dete s političarem iskreno o tome zašto se odlučila baš za OVO ime (VIDEO) - Osetljive grudi Iako su osetljive grudi najčešći simptomi PMS-a oni su i prvi od simptoma trudnoće dok u tom slučaju grudi postaju otečene, a bradavice tamnije.



Da li sam trudna

Ali nešto što radi Mira Adanja Polak koja je moj idol, Milomir Marić i Olivera Kovačević. To je moj put i ono čime ću se ja baviti bez obzira na to što sada to izgleda daleko. Ja trenutno radim rijaliti, ali moj životni cilj su emisije takvog karaktera. Kažete da biste voleli da radite emisiju poput Olivere Kovačević. Koje su to vaše zajedničke crte osim što se plave? Olivera Kovačević je oštroumna žena, visprena i ne boji se da izađe pred kamere i kaže šta misli isto kao i ja. Mnogo puta je bila na naslovnim stranama, razapeta na krst osude javnosti, samo zato što je rekla ono što misli. A slične smo i po tome što smo obe vamp žene. Po povratku sa porodiljskog, da li biste voleli da se zadržiš u tom TV formatu ili ipak nešto drugo da radite? Ona će trajati do onog momenta dok beba bude mogla da funkcioniše dva, tri sata bez mene u toku dana. Biće pauza verovatno do kraja godine i to je sasvim OK. Po povratku sebe vidim u informativnim emisijama, gde sam i počela svoju karijeru. Možda me vidite i u Jutarnjem programu, ali i u autorskoj emisiji, koja će biti u skladu s mojim obrazovanjem. I on je trebalo da se zove Lav. Međutim, odlazim posle dabl-testa na kontrolu i tada su mi saopštili da ipak nosim devojčicu. Sada sam srećnija što je devojčica jer mislim da ću kroz nju više sazreti nego kroz dečaka. Čini mi se, da sam rodila dečaka da bih bila još okrutnija. Meni treba nešto da me omekša. Da ipak dođu one moje crte nežnosti i milosti koje imam u sebi do izražaja. A, ime sam dala zato što će se roditi u sazvežđu Lava. Želim da mi ćerka bude lavica kroz život. Vrlo sam jednostavna žena. Ono čega sam se najviše bojala jeste da se ne ugojim puno u trudnoći i na svu sreću nisam. Sedmi sam mesec i samo sam četiri kilograma dobila. Te mitove da trudnica mora da ima 30 kilograma više, čak i 12 je mnogo, a po dijeti kojom se ja hranim žena dobija svega sedam kilograma. Najbitnije mi je bilo da se ne ugojim previše u trudnoći. Pustila sam ih da se izuju pre vremena. Ko se izuje pre vremena onda čitav život trči bosi po trnju. I onda se čude zašto u životu prolaze tako loše. Nikog ne diram prva, ali ko mene dirne u životu, slobodno smem da kažem da sam beskrupolozna. Moj rad je čist, pedantan uspela sam u medijima i isključivo svojim radom.



Kako sam saznala da sam trudna i prvi simptomi
Jos uvek cekam menstruaciju! Sada vec 20 dana nakon tablete imam bolne grudi i ponekad polove kao menstrualne. Da li je moguce da sam trudna? Molim vas hitnu pomoć, naime pred par sati bila sam s dečkom, nismo imali spolni odnos niti sam ga ikada imala ali oboje smo se zadovojavali rukama. Ostali rani simptomi trudnoće Promenjen balans hormona u telu može da izazove više simptoma. Pritisci se ne tiču samo donošenja odluke o rođenju deteta, nego i kasnijih odluka - da li zadržati dete ili ne. Pojavile su se dve crtice, tek tek vidljive, ali meni nista vise nije ni trebalo. Supstance koje se koriste su sintetski hormoni obično progesteron koji mogu izazvati štetna dejstva kod žena koje ih uzimaju, kao i oštećenja ploda ukoliko je žena trudna i odluči da rodi dete. Ne znam bih li trebala uzeti pilule za dan poslije jer ne znam je li sve ovo samo bezvezno paničarenje ili zaista postoji mogućnost da sam trudna, ne znam postoje li neke pilule bez recepta ginekologa jer ga još nemam. Nekima od nas se dešava da zatrudnimo potpuno neplanirano, u trenutku kada to ne želimo ili ne možemo da imamo dete.

[Sex sms for girlfriend|Upoznavanje online sarajevo|Poza za sex]






Oznake: ekskluzivno, ima, samo, 23, godine, i, tvrdi:, da, je, trudna, sa, LUKASOM, joj, on, preti, Tera, abortira, a, njegov, odgovor, hit

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.