27.09.2006., srijeda

Image Hosted by ImageShack.us

Time after time you were there for me
Remember yesterday - walking hand in hand
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

We've had our share of hard times
But that's the price we paid
And through it all we kept the promise that we made
I swear you'll never be lonely

Za nekoga...

26.09.2006., utorak

Sweet Child O'Mine

Image Hosted by ImageShack.us

Sweet Child O'Mine izašla je na albumu Appetite For Destruction 1988 godine. Na prvom mjestu ''Billboard Hot 100'' provela je tri tjedna u ljeto 1988 godine. Pjesmu je Axl Rose tada posvetio svojoj djevojci, Erin Everly koja se pojavljuje i u spotu. Sweet Child O'Mine se također nalazi na 37. mjestu ''100 Greatest Guitar Solos''. Slash je jednom rekao da pjesma uopče nije trebala biti takva kakva je sada nego potpuno drukčija. Uvod pjesme trebao je drukčije zvučati, no Slash je tijekom zagrijavanja za snimanje originalne pjesme odsvirao taj riff i to su ostali prihvatili umjesto originalne glazbe. Po ''Total Guitar Magazineu'', to je #1 riff svih vremena. O nastajanju pjesme cesto se govori da ,kada je Slash svirao riff, da je dosao Izzy Stradlin sa akordima, a Axl Rose je poceo pjevati rijeci koje je napisao svojoj djevojci. I tako je nastala jedna od največih rock pjesama ikada. Jedna je od najpoznatijih pjesama Guns N' Roses i jedna od najemotivnijih. I meni osobno najdraža pjesma opčenito.



20.09.2006., srijeda

A little bit about Guns N' Roses

Htjedoh napisati post jučer. Sa 5 miljuna slika. I uplodam ja to sve ljepo nakon sat vremena i šta se desi baš kad sam klikla objavi? Zablokira mi se naravno. Pa sam htjela za 7 dana objavit u čast Cliffu Burtonu za godišnjicu smrti pa sam skužila da zapravo još ništa neznam o tom čovjeku a nemam nešto puno vremena istraživat ovih dana. Tako da... Cliff, R.I.P a post češ dobit neki drugi put.
I šta vam imam novog za pričat? Pa, niš posebno za blog. Mogla bi pričat o jednoj kuji koja se pokazala jako jako JAKO jadna i glupa i odvratna i koju mrzim iz dna duše, ali blog nije mjesto za to. Platit češ ti jednog dana, za sve šta si nam napravila, u bliskoj budučnosti vjerojatno.
Mogla bi usput reči da bi uskoro (nadamo se svi), ove godine trebao izači dugoočekivani album Guns N' Roses, ili bolje reči New Guns N' Roses, Chinese Democrasy. Samo da podsjetim, ako netko nezna, od originalnih članova u bandu je ostao samo pjevač, Axl Rose. Na novoj turneji nekoliko je puta gostovao originalni član, Izzy, ali kao gost. Postava se kroz godine dosta mjenjala. Prvu su činili Axl Rose, Saul Slash Hudson, Michael Duff McKagan, Steven Adler i Izzy Stradlin. Izdali su 7 albuma do sada (Use your illusion je dvostruki). I to vam je ukratko i najminimalnije o mojoj najdražoj grupi.
I šta da vam još kažem? Ljudi, slušajte dobru muziku, slušajte metal, rock, po mogučnosti stari smijeh i budite mi svi dobro.
I za kraj pozdrav Dizzy, Duran-girl, Tadeusu, Selmi, Keptenu Đeku i LuliTi kiss Voliti vas!
Maham vam mah

I poseban pozdrav Softy koja se žali da ju nisam pozdravila smijeh Ma znaš ti da si uvjek pozdravljena od mene smijeh

ahao"transparent" width="425" height="350">

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

09.09.2006., subota

Now Playing: Enter Sandman

Hm... Nevjerojatno kako neke stvari o nekim ljudima jednostavno ne želimo vidjeti. Čak ni nakon nekoliko godina. Trebaju se sranja dogoditi da bi nam iz dupeta u glavu došle neke stvari. Tako sam ja napokon skužila neke gluposti (ili se barem pomirila s tim i prihvatila to) nakog 6 mjeseci, a u drugom slučaju 4 godine. Ta moč želje zbog koje neke stvari jednostavno ne želimo vidjeti ponekad je nevjerojatno jaka da ne vidimo stvari koje nam stoje pred nosom. Ali valjda još uvjek vrijedi ona poslovica bolje ikad nego nikad. Mislim da sad napokon mogu reči da sam raščistila neke stvari s prošlošču i da sam napokon slobodna. It feels good.

Now Playing: Fade To Black

Dosta mi je nekih stvari kod nekih ljudi. Neču više trpiti iskorištavanja od strane pojedinaca, neče preko mene dolaziti do podataka o trečoj osobi i onda me odjebavati. Ako ne žele pričati samnom zbog mene, neče ni zbog nekih svojih skrivenih ciljeva. Neznam zašto se takve neke stvari moraju dogoditi da shvatimo (ili prihvatimo) da nekim ljudima jednostavno nije stalo do nas. Ali, ponavljam, bolje ikad nego nikad. Okrečem novu stranicu, ako nekoga nije briga za mene, nije ni mene briga za njega. I nije mi više važno što drugi misle o meni. Važne su mi 4-5 odoba koje volim i koje su tu za mene a ostali... Ko vas jebe

Now Playing: One

Danas sam primila jednu šokantnu vijest, još se nisam oporavila.I mogu li vas sve ovim putem zamoliti jednu stvar? Ako več pričate samnom i trošite svoje i moje dragocjeno vrijeme, i ako mislite da sam glupa, idiot ili nešto tog tipa, odjebite me odmah, kažite mi u facu ili jednostavno nemojte više pričat samnom i družiti se samnom. Nemojte okolo srati po meni, jer mislim da to nisam zaslužila. Ja ne serem drugima po nikome, nemojte ni vi po meni. Jer ta sranja na kraju dođu do mene

Za jednu osobu... 6 mjeseci (i više) nije jedan dan, smatrala sam te prijateljem, nisam to stvarno očekivala od tebe. Ako ti stvarno idem na živce i ako me ne podnosiš, mogao si mi na početku reči, a ne me vuči za nos više od 6 mjeseci. Ti si taj koji je ispao jadan, a ne ja. Ako stvarno nisi imao pametnijeg posla nego mene zajebavati i smijati mi se iza leđa, stvarno nemaš život. Svi mi kažu da bi me trebao boliti kurac, ali ipak sam te smatrala prijateljem i stalo mi je, unatoč svemu. Žao mi je ako sam te nečime uvrijedila, ali onda si se meni trebao obratiti. Ja sam sa tobom završila... jednom zauvjek.

Now Playing: Welcome Home (Sanitarium)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>