nedjelja, 18.02.2007.

Dr. Arslanagić preporučuje - So What

Kako je teško biti dobar,
Kako je teško biti originalan,
Oooo, kako je teško biti oboje istovremeno...

Osim u slučaju da ste So What

Image Hosted by ImageShack.us

2005. je bila...8 mjesec...vani +800°, a meni 8 ispita do uvjeta smijeh Održavao se treći po redu WHFEST, te godine u Ljubuškom. Nekako sam skrpio par ljetnih dana u Hercegovini, ali ni pod razno nisam mislio otići na spomenuti WHF jerbo je općepoznata činjenica da su za takve stvari najzagrijaniji polugluhi metalci i propali umjetnici, a toliki mazohist baš i nisam...
Ali onda me drug Gala, dokazani antipoet...

Jaje na oko za jaje na oko
Zubić vila za zubić vilu
Ali nema više maraka za četri kune


...kralj bas gitare i čovjek sa stajlingom, obavijestio da je za tu prigodu sklepao nekakav bend. E to je već vrijedilo poslušati.

I šta da velim...došo - poslušo - zaljubio se na prvo slušanje... I odonda sam najveći fan ovog potencijalno najboljeg hercegovačkog izvoznog proizvoda.

P.S. ukoliko odavno niste čuli nešto nakon čega ste pomislili vau, opa ili neki sličan troslovni uzvik ushićenja, vrijeme je da se prisjetite kako izgleda taj osjećaj. Na!

So What - Tancule

- 13:34 - Dedera, reci ti svome meni... (11) - Upri ođe ako želiš isprintat -

utorak, 06.02.2007.

Rambo Ama-de-ustaj iđemo u život...(ili kako smo upoznali Mladu)

Aarsla: Di ćemo večeras?
Slobo: Šta ću, di ću, kurac?!
Aarsla: Aje bola, ima Rambo u Akvarijusu, bit će žena!
Slobo: Iđi jebate, otkad te Bojka Runje ostavila samo ti žemske na pameti, a triba ujtru ustat na posa.
Aarsla: Oš vozit il neš? Ja plaćam ulaz.
Slobo: Aaaa more... (teško odbit čim je nešto džabe)

Image Hosted by ImageShack.us

I tako krenusmo s mercejdeson u nove akcije. No, ovo nije bio samo puki izlazak već i potraga za mladim nadama jerbo ipak smo mi menadžeri za istočno-zapadno evropsko tržište.
Na licima prisutnih vidjelo se strahopoštovanje, al ne prema Svjetskom Mega Caru, pa su stidljivo tražili da ih primimo u svoju „Baja Trejd" agenciju koja se bavi svim i svačim: od odaj-dodaj-privezi priko granice, do jami-zajebi-nemoj nikom kazat da sam mazno.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Neki su dobili podsjetnice, a rijetki čak i slikanje s potencijanim poslodavcima. A što se tiče onog debila od Ramba, on je, očito dekoncentriran zbog navale na „Baja-Trejdovce" i manjka pozornosti, odradio i sado-mazo show ne bi li publiku bar malo prisvojio.
Koncerat završio, a mi tek počeli... Prvo nam se javila Paris Hilton sa željom da snimi nastavak svog filmskog uratka uvjerena da ćemo joj mi izaći u suset. Jok! Šta će nam takva, eno su i na televiziji počeli govorit da Kejt Mos look više nije IN i da su obline u modi.

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon brojnih ponuda i prilično nezadovolj(e)nog Aarsle, dogodilo se nešto što nismo ni u snu očekivali. Crvenokosa rasna ljepojka, kakvu nećete nać ni na eRTeeLu poslije ponoći, pozvala nas je na ples na glavnom podiju. Od silnog iznenađenja Aarsla je neartikuliranim zvukovima u znak odobravanja prihvatio poziv... A onda - raspašoj.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

A ona igra vrti se kao čigra...

Mlada je u stilu Demi Mur otplesala jednu vrstu erotičnog striptiza, ali bez skidanja... Nije bilo ni potrebe za tim jer ponekad je bolje ne vidjeti sve, ostaviti nešto i za drugi put. Opijeni i omamljeni njenim čarima u vrtlogu iz kojeg povratka nema, znali smo da je ona ta. Ona je prava žena s kojom imamo budućnost ma gdje god bili i šta god radili.
Nije prošlo dugo dok nije počela puštati sokove na sve strane... Korak lagan ko u balerine me bacao u trans dok sam je pokušavao uzeti Aarsli iz naručja. No ipak sam shvatio da ona više želi njega nego mene. Možda je do cipela, a možda jednostavno voli dlakave... I kakav bi ja bio prijatelj da mu priotmen žeMsku? Ova je imala nešto posebno...isto ko Bojka Runje kad bi igrala guda i ćemlija i niko joj u selu nije bio ravan...



I zanesen tom ljepotom dobih volju zaaa životooom je stih koji bi možda najbolje mogao opisati te trenutke s Mladom....

Prljavi ples, Pakleni Šund? Ma kakvi, ovo je za klasu iznad toga...
Ovih dana očekujemo potpis ugovora s Mladom i instantnu afirmaciju u novom serijalu „Plesa Sa Zvjezdama" .
Plesni partner? Pa ko bi drugi neko naš dragi prijatelj Milan Bandić...

Zvijezda je rođena!

**Ukradeno sa Slobinog bloga. On stalno od mene krade pa mogu i ja jednom od njega...

...jer Mlada to zaslužuje...**

- 20:00 - Dedera, reci ti svome meni... (10) - Upri ođe ako želiš isprintat -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>