Astorija life!

19.11.2007., ponedjeljak

Neprospavane noci...

Vikend je bio pravo naporan.Prvo se u Cetvrtak navece razbolila najstarija curica, dobila temperaturu, pa ajde kod doktora koji nas je opskrbio sa antibiotikom, kapima za inhaliranje, jer je pokupila bronhitis i upalu grla!
U Subotu u koje doba noci je najmadji sin dobio temperaturu, uz popratni kasalj, tako da nisam doslovce spavala cijelu noc.To je zapravo najmanji problem, mislim nespavanje, nego mi je muka da se i on razbolio...
Kako Nedjeljom ne radi njihov doktor zvali smo dezurni broj koji nas je spoio sa njim, pa smo mu objasnili u cemu je problem, da se i maleni razbolio, vjerovatno od najstarije pokupio, i on nam je rekao da odemo u ljekanu, damo im njegov broj i on ce im reci da nam daju antibiotik.Tako je i bilo, hvala Bogu da smo bili postedjeni hitne, a danas cemo ga odvesti kod njega da ga svejedno vidi.
Sada su oboje na antibiotiku, masina za inhaliranje je u pogonu po cio dan, tako da se igramo doktora...
Sreca je da je starija curica sada vec skroz dobro, jer je antibiotik napravio svoje, a i ovaj se pije pet dana, tako da je skroz spremna za skolu.
Jedva ju je docekala, jer mi je ovih par dana cvilila svako jutro kako ona hoce u skolu, kako je njoj dobro, kako ona nema bubu...
Samo jos cekam da vidim hoce li srednja curica biti postedjena, ili ce i nju shrvati, nadam se duboko da nece!
Tako to ide lancano kada se ima vise komada..., samo neka je sve zlo na tome.
Zaboravila sam napisati da je najstarijoj curki ispao prvi zubic, pa joj je mis donio novaca da si moze kupiti nesto.
Ovdje je obicaj da se stavljaju dolari pod jastuk, onako nesto sitno, vise simbolicno, tako da kada ispadne i drugi zub da si kupi neku igrackicu koju zeli!
I to je to sto se dogadja u obitelji .....!
- 14:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #

01.11.2007., četvrtak

Neka ih nadje mir u nebeskim prostranstvima!

Danas je svetac koji svi katolici dostojno obiljezavaju, a evo ovdje u Ameriki niti ne znas da taj dan.Bas kao sto ne mogu osjetiti ni sve ostale blagdane koji se u Evropi skroz drugacije dozivljavaju.
Zato cu zapaliti svijecu u svom domu,zapravo je vec juce pocela goriti,tako smo i mi obicavali dan ranije otici na grob, da im svijetli tu noc.
Interesantno je to da sam noc prije sanjala nekoliko mi dragih i bliskih ljudi, svi su otisli sa ovoga svijeta.
Toliko je puno ljudi koji su otisli, nekih se sjecam sa sjetom, nekih sa velikom tugom, neke jos nisam ni pustila da odu...treba puno vremena jos za to proci!
Neka im svima dusa pronadje mir i spokoj, da im dragi Bog bude milosrdan i dobrostiv! Amen!

- 12:44 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi