petak, 30.03.2007.

†....KISS MY ASS....†

Bokich....peoples...evo da konačno i ja napišem novi post....ja se duboko..(hehe)..ispričavam što nisam napisala post ali nemam vremena......a i ne znam šta da pišem.....imate vi ideje????
Evo,meni je svaki dan sve bolji i bolji....jooj....samo što sad dolaze praznici....pa ništa od škole...nadam se da će se viđati s nekim ljudima iako je to samo malo preznika....a to se podrazumijeva i za ljeto....šta ću ja bez svog razreda!?!?!
Neću više slušati one gluposti koje neke osobe provaljuju....ni Koronsovca kako viče svake sekunde "Profesorice!Profesorice!"
Ma razred je lud....i mogla bi o njima napisati čitavu bibliju....jooj....nebi ja ljeto.....znam da ću se viđati samo s nekim osobama...ali...šta je s drugima!?!?
...ma vidite kakve gluposti pišem....eto...to je kad ponestane ideja....sad me možete killati.....slobodno...neću se ljutiti....šmrc....šta da radim???....jooj....kak sam ja zbunjena osoba.....želim otići daleko odavde...i zaboraviti na sve....sve ružno što se dogodilo...i više ne želim misliti na to....ne...uopće.....samo mi otežava....svaki dan sve više i više........ma gledajte kakve gluposti pišem....ovo je već stvarno postalo jadno....i ovaj blog....i sve na njemu......šmrc....možda ga i obrišem......kad su svi počeli evo onda ću i ja.....aha...da....yap......
Ok....dosta gluposti....pošto nemam nikakvih ideja....evo vam nešto o jednoj ooodličnoj grupi zvana Kiss.....ev imkiss
...oni su legendarni...najbolji....ma nemam riječi.....imam njihov koncert snimljen....i ajme majko mila....genijalan je.....dobro...ja vas sada pozdravljam.....pozdrafcek cerek


Kiss je grupa koja je promijenila glazbenu kartu svijeta u vrlo kratkom roku, premda joj u početku karijere nitko nije davao niti miligram šanse za bilo kakav, makar i minimalan uspjeh. Međutim, dogodilo se upravo suprotno. Nadmašivši u kratkom roku pionire glam rocka, New York Dollse i Alicea Coopera, na čijim su idejama dijelom i izrasli, Kiss je objavio nekoliko ploča koje su još i dan danas apsolutni klasici, ne samo rocka, nego i kompletne glazbene scene.

Iako su visoku kvalitativnu razinu održali tek 5 – 6 godina, to je bilo dovoljno da postanu jedan od najvećih bendova svih vremena, sa najodanijom vojskom obožavatelja. Otkrijte Kiss misterij. Jer kao što je jednom rekao Gene Simmons; ovo sve što ćete čitati o njima nije legenda nego - istina.

Image Hosted by ImageShack.us

Zamislite da već dobro oznojeni sjedite u studiju Milijunaša, a rješavanje životne egzistencije u vidu mogućeg osvajanja milijun kuna, ili možda još bolje dolara, ovisi o ovom pitanju: Chaim Witz, Stanley Eisen, Peter Criscoula i Paul Frehley, prava su imena članova jedne od ovih skupina: a) Quiet Riot b) Metallica c) Pantera d) Kiss. Pretpostavimo da ne znate ili niste sigurni u točan odgovor, i koristite džoker zovi, a na telefonskoj liniji vaš prijatelj, stari rocker. On bez razmišljanja odgovara kako se ovdje u stvari radi o Geneu Simmonsu, Paulu Stanleyju, Peteru Crissu i Ace Frehleyu iz grupe Kiss. Slijedi neizbježno pitanje: "Jesi li siguran?", i odgovor koji glasi: "Da, siguran sam da su navedena četvorka originalni članovi Kissa." Nakon toga dajete isti odgovor, odnosno d), pokupite brdo love, i prvo što radite, odlazite u najbliži CD shop i kupujete sve majice, jakne, slike, bedževe, našitke, ploče, kasete, CD-e i DVD-e od Kissa, naravno, ako to sve nađete na istom mjestu. I onda se probudite.

No, vratimo se mi radije u stvarnost i otputujmo vremenskim strojem četrdesetak, ili nešto manje godina unazad. Trenutno se nalazimo u New Yorku, druga je polovica šezdesetih godina 20. stoljeća, i zajedno smo s Amerom Paulom Stanleyem i Izraelcem Geneom Simmonsom, koji se iz rodnog Izraela kao devetogodišnjak doselio u New York 1958. godine. Ubrzo nakon međusobnog upoznavanja, s određenim muzičkim iskustvom uglavnom stečenim u široj javnosti nepoznatim bendovima, njih dvojica 1968. godine osnivaju grupu Wicked Lester, s kojom bezuspješno pokušavaju ući u glazbenu orbitu. Čak su i snimili jedan cijeli album, no on nije uspio biti objavljen. Nakon nekoliko godina uzaludnog traganja za muzičkim identitetom, oni raspuštaju bend, i 1973. godine odluče započeti ponovno, te pozivaju u pomoć bubnjara Petera Crissa i gitaristu Ace Frehleyja i kreću u avanturu lude vožnje muzičkim toboganom, niti ne sluteći da su upravo tada otvorili jednu od najvećih stranica cjelokupne, ne samo glazbene, već povijesti čovječanstva.

Paul Stanley daje grupi ime, Ace Frehley osmišljava logo, i ludnica je mogla početi. Želeći stvoriti dotad neviđenu glazbenu atrakciju, četvorica momaka s njujorških ulica nabacuju make – up, i pod maskama uzimaju alter ego, izražavajući time svoju drugu osobnost i skrivene želje. Tako Paul postaje 'Star Lover', Gene 'Demon Lizard', Ace 'Space Man', a Peter 'Cat Man'. U uvodnom dijelu karijere mnogi su ih izbjegavali slušati, a naročito gledati, etiketirajući ih kao 'opasan bend, nazivavši ih i 'monstrumima rocka'.

U tom početnom periodu, nisu baš imali prevelikog uspjeha, premda su 'opasni' bili samo po izgledu, obzirom da su pjevali o realnim stvarima poput ljubavi, slobodoumnosti, traženja istine ili ostvarivanja najskrivenijih snova. Prvi pravi koncert Kissovci održavaju krajem 1973. godine u New Yorku, u Academy Of Music, i to kao predgrupa Blue Oyster Cultu. Usput rečeno, samo dvije godine kasnije, na koncertu u Nassau Colisseumu, ova su dva benda zamijenili uloge, tada je Kiss bio glavni. Nakon još nekoliko zapaženijih svirki, odrađenih uglavnom po njujorškim noćnim klubovima, događa se najbitnija stvar u njihovoj cjelokupnoj karijeri.

Image Hosted by ImageShack.us

Za njih je čuo, vidio ih, i na kraju pozvao na televiziju, u ono vrijeme jedan od najpoznatijih TV – producenata Bill Auocin. Nakon tri nastupa na američkoj dalekovidnici i dvotjedne suradnje, Bill ih preko njihova menadžera upoznaje sa Neilom Vogarthom, vlasnikom mlade izdavačke kuće Casablanca, kojoj je po procjeni bossova, upravo takav band bio nasušna potreba. Ugovor je odmah potpisan, i Kiss postaje prvi bend na tom labelu.

Ubrzo, travnja 1974., izdaju i prvu ploču, naziva "Kiss", na kojoj predstavljaju kombinaciju čvrstog hard rocka i rock'n'rolla šezdesetih, te odmah postaju idoli milijunima rockera širom svijeta. Što zbog kvalitetne glazbe, što zbog ekscentričnih i provokativnih nastupa, a što i poradi izgleda, ubrzo su u drugi plan potisnuli dotadašnje zvijezde tzv. 'USA glam shock rocka', Alice Coopera i New York Dollse. Debi odmah donosi zlatni tiraž, plasira se na 87. mjesto U.S. chartsa, a uz ostale, vodeći hitovi su pjesme "100 000 Years" i "Black Diamond". Obzirom da imaju hrpetinu otprije spremnog materijala, iste, 1974. godine u mjesecu studenom, izdaju drugu ploču, "Hotter Than Hell", koja također dostiže zlatni tiraž.

Slijedeća godina, 1975., i nova ploča imena "Dressed To Kill", kojom samo potvrđuju i učvršćuju svoj status super zvijezda onog, ali i najavljuju da će to biti i u nadolazećim vremenima. Na toj se ploči nalazi njihov najveći hit svih vremena, neuništivi "Rock 'n' roll All Nite". Prve tri ploče prodavale su se polako, ali sigurno, i bez obzira što je u ono vrijeme bilo, uz gore imenovane, još kvalitetnih izvođača, postalo je jasno da je Kiss nešto sasvim drugo, nešto ćemu treba posvetiti pravu pozornost.

Te godine Kissovci su na velikoj turneji koju obilježavaju spektakularni scenski nastupi, na kojima dominiraju vrhunski vatrometi i glamurozna rasvjeta, a dodatne su atrakcije Geneovo riganje vatre (za čijeg si je uvježbavanja u nekoliko navrata uspio i spaliti kosu) i krvi, uz njegov zaštitni znak, jezične akrobacije, zatim Aceove plamteće Les Paul gitare iz kojih lansira svjetleće rakete, Peterovi setovi bubnjeva koji se uzdižu nad stageom i publikom, a koncerti su često znali završavati Paulovim razbijanjem gitara. U tim su si trenucima sve to mogli priuštiti, obzirom da im je moć bankovnih računa rasla paralelno sa svezemaljskom popularnošću. U tom ozračenju izdaju dvostruku live ploču "Alive, koja je u mnogim kasnijim anketama proglašena za najbolji živi album u povijesti rocka. Usput rečeno, plasirala se na 9. mjesto USA Top 20 albuma, a legendarni "Rock 'n' roll All Nite", dogurao je do 12. pozicije singlova. To su bili neviđeni uspjesi jednog benda kojemu je na početku karijere samo šačica rijetkih optimista predviđala svijetlu budućnost.

Godina 1976. donosi ploču "Destroyer", prvu koja je dosegla platinasti tiraž, s najvećim hitom, Crissovom power baladom "Beth", koju je napisao i otpjevao za svoju ženu. Uz tu je pjesmu vezana i jedna zanimljivost. Ona je, naime, stavljena na B side singla kao 'otpadak', iz jednostavnog razloga što su singl ploče uz A, sadržavale i B stranu, i nešto se moralo naći i na njoj. Ali, događa se nešto potpuno neočekivano. "Beth" postaje veliki hit i njihov prvi singl koji je ušao u Top 10, proboravivši jedno vrijeme na 7. mjestu američke Top ljestvice. Ta je ploča zanimljiva i po tome što se po prvi puta u ulozi producenta našao Bob Ezrin, koji je pjesmama poput "Detroit Rock City", "God Of Thunder", "Do You Love Me", a i cijeloj ploči podignuo kvalitetu sounda na daleko viši nivo u odnosu na dotadašnji. Te godine objavljuju, po mnogima nepotrebnu "Rock 'n roll Over" ploču, no njihovu slavu ništa nije moglo zasjeniti, pa tako niti jedan 'obični' album, izdan reda radi, ili 'ko zna iz kojeg drugog razloga. Ali zato nije bilo razloga da i on ne bude prodan u platinastoj tiraži.

Image Hosted by ImageShack.us

Slijedeće, 1977. godine, Kiss izdaje još jednu u nizu odličnih ploča, "Love Gun", prodanu također, poput prethodnih, u platinastoj nakladi, a na njoj kao vokalni solista debitira Ace Frehley. Ploču proslavljaju, uz druge, pjesme "I Stole Your Love", "Shock Me" i "Love Gun". Uz tu je godinu vezana još jedna zanimljivost. Nakon proslave izlaska prvog broja njihovog stripa "Marble, sva četvorica pohranili su vlastitu krv u spremnik tinte u tiskari gdje je otisnut prvi broj stripa. Poučeni ugodnim iskustvom izdavanja live albuma, i te su godine snimke s ništa manje spektakularne "Love Gun – Alive II turneje, odlučili trajno pohraniti u LP formatu. Izlazak "Alive II" ploče u studenom mjesecu, opet je bio pun pogodak, jer je svijet tada bio i više nego lud za Kissovcima, i to je to trebalo maksimalno iskoristiti.

Ona je uz pjesme snimljene na koncertima tijekom turneje, sve od reda hitove, sadržavao i pet novih stvari. U to je vrijeme Kissmanija zahvatila gotovo cijelu kuglu zemaljsku, i gdje god bi se pojavili, dočekivani su poput Bogova. Osim toga, mogli su se kupiti Kiss fliperi, školski pribori, originalne šminke, razne igrice, a prodavale su se i Kiss lutke, bilo pojedinačno ili u kompletu, što je bio dokaz totalne Kissoludnice. 1977. godine snimljen je i film, "Kiss protiv fantoma u parku, s članovima grupe u glavnim ulogama pozitivaca. U to su se vrijeme za snimke Kissovaca bez maski nudila cijela bogatstva, tako da je svaki član imao osobnog tjelohranitelja, koji ga je štitio od fotoreportera, papparazza, fanova, ali i svih ostalih znatiželjnika s foto aparatima.

Popularnost je dosegla točku usijanja s koje više nije bilo povratka. Barem se tada tako mislilo. Naredne godine, svaki je član grupe izdao solo ploču, s logom grupe u uglu, i naravno svojim imenom, od kojih najbolje prolazi Geneova, plasiravši se na 22. mjesto USA albuma, ali i ostali polučuju lijep uspjeh svojim solo radovima, prodavši se u platinastom tiražu. Iako su sva četvorica gotovo uglas govorili da izdavanje solo albuma nije najava razlaza, u stvarnosti baš i nije bilo tako. Svi u i oko grupe znali su da se ne događa ništa dobro, jer ekipa ne diše zajedno kao jedan, što je u prijašnjim godinama bio slučaj. Golemo bogatstvo, na čije blagodati i privilegije niti oni nisu bili imuni, počelo je uzimati svoj danak. Alkohol, droga, tulumarenja, brojne ljubavne veze (među poznatijima je ona između Genea i 'plastične' pjevačice Cher), za posljedicu su imali stavljanje obveza u bendu na drugo ili čak treće mjesto.

Ništa čudno, novac ionako ima samo jedan osnovni smisao, a on leži u tome da se troši dok ga ima. A kako su Kissovci ga imali više nego su ikad mogli sanjati, maksimalno su uživali u njegovim čarima. I to u svim mogućim i nemogućim, potrebnim i nepotrebnim. "Dynasty ploča iz 1979. godine, sounda bitno drukčijeg od ranijih radova, snimana je i objavljena u problematičnim odnosima, ali je i ona uspjela dosegnuti platinasti tiraž, ponajviše zahvaljujući super velikom disco hitu "I Was Made For Lovin' You". Ubrzo nakon toga, dogodilo se ono što se nagađalo, ali i na neki način očekivalo; prvi odlazak jednog od originalnih članova.

Image Hosted by ImageShack.us

Posadu prvi napušta Peter Criss, opredjelivši se za solo karijeru, a na njegovo mjesto, kao session bubnjar za potrebe snimanja "Unmasked" iz 1980. godine, uskače Anton Fig. Loša ploča, prolazi isto tako, i to ne samo radi kvalitete bitno promijenjenog, mekšeg zvuka, već i stoga što su fanovi, a i svi ostali, Crissovim odlaskom dobili potvrdu onoga što su naslućivali unazad dvije godine; da će doći do razlaza originalnih članova, a njihovu pojedinačnu karizmu nitko, bez obzira na možebitnu kvalitetu nije mogao naslijediti. Promjena sounda na zadnje dvije ploče na neki se način mogla protumačiti i kao kreativni zamor svih članova grupe.

Stalnog bubnjara pronašli su u liku Erica Carra, s kojim 1981. godine snimaju "Music From The Elder uz nanovo izmijenjen stil. Ploča je zamišljena kao rock – opera, uz kombinaciju rocka i epsko orkestralnih elemenata, a u njezinom je snimanju sudjelovao orkestar sa cijelim pjevačkim zborom. Usprkos velikom trudu, ta ploča nije postigla neki osobit uspjeh. Upravo suprotno, prva je u dotadašnjoj povijesti Kissa, koja je prodana u nakladi manjoj od 500 000 kopija. Nakon toga slijedi odlazak još jednog originalnog člana. Grupu napušta Ace Frehley, i to u vrijeme snimanja ploče "Creatures Of The Night", koja u konačnici izlazi 1982. godine, a novi se gitarista zove Vinnie Vincent. Ona uz pomalo izmijenjeni, metalniji stil, dijelom vraća slavu ozbiljno posrnuloj grupi, i prodaje se brzo u zlatnom tiražu, a usput rečeno, uvrštava se na 45. mjesto Top liste USA albuma.

Slijedeća godina, 1983., donosi ploču "Lick It Up", koja je ponudila ono za čime svijet žudi deset godina, vidjeti Kissovce bez make-upa. Šminka ionako više nije imala smisla, obzirom da je originalna postava prepolovljena. Novi, nenašminkani izgled bio je, uz pristojnu kvalitetu zvuka koji je prvenstveno usmjeren prema heavy metal fanovima, glavni adut te ploče, i nakon četiri godine, Kiss je opet 'platinasti'. Naredna, 1984. godina donosi još jednu novu ploču, naslova "Animalize", na kojoj je predstavljen novi gitarista, Mark St. John. Ta ploča, ponajviše zahvaljujući hit singlu "Heaven's On Fire", također dostiže platinasti tiraž.

Kao po nekom pravilu, novi se gitarista nije dugo zadržao, te je za potrebe slijedećeg studijskog ostvarenja "Asylum, objavljenog 1985. godine, potražena pomoć Brucea Kullicka. Ta ploča nije donijela ništa posebnog, ali je uspjela grupu održati pri vrhu, i dokazati da je publika definitivno prihvatila novi, metalnije orijentirani Kiss zvuk, ali i njihov 'new look'. Tada slijedi prva dvogodišnja pauza između dva albuma, i 1987. godine izlazi "Crazy Night", sa superuspješnim singlom "Crazy, Crazy Night", koji se skrasio na četvrtom mjestu singlova. Za tadašnji ugled, bitno manji nego pred desetak godina, bio je to ogroman uspjeh.

Best 0f "Smashes, Thrashes & Hits", objavljen 1988. godine, uz najveće uspješnice donosi i dvije nove pjesme: "Let's Put The X In Sex» i "(You Make Me) Rock Hard". Poput prethodna dvije, i ta se ploča prodaje u platinastoj nakladi. Tradicionalno kratka, jednogodišnja pauza, na red dolazi 1989. godina, i ploča "Hot In The Shade", s kojom počinje višegodišnje tmurnije razdoblje; prva je nakon sedam godina, koja se uspjela distribuirati u (samo) zlatnoj tiraži. Trogodišnja kreativna pauza bila je nešto što se neizbježno moralo dogoditi, jer popularnost je opet počela naglo opadati. Ona je, osim puke potrebe, većim djelom uvjetovana i stravičnim otkrićem. Bubnjaru Ericu Carru je početkom 1990. godine dijagnosticirano da boluje od raka. Opaku bolest nije nažalost uspio pobijediti, i njegov je život ugašen u studenom 1991. godine. Bila mu je tek 41 godina.

Image Hosted by ImageShack.us

Uz taj tragičan događaj, početak devedestih obilježio je i jedan bolji. Ponovno je dogovorena suradnja s njihovim 'starim' producentom iz najuspješnije ere, Bobom Ezrinom i ona je realizirana na ploči "Revenge", 1992. godine. Osim činjenice da je za bubnjevima novi čovjek, Eric Singer, te da je u sjećanje na Carra, kao posebni track, objavljen drum solo, imenom "Carr Jam 1981", to ostvarenje nije donijelo ništa novo niti previše posebno. 'Živa' ploča "Alive III" svjetlo dana ugledava 1993. godine, a njime se htjelo napraviti nešto što bi publiku opet podiglo na noge, po uzoru na live uspješnice iz sedamdesetih godina. No, taj pokušaj i nije bio baš neki pogodak. Turneje s kojih su skinute snimke nisu bile niti tako velike, niti spektakularne, a ni posjećene poput onih iz sedamdesetih, i ovaj je album unaprijed bio osuđen na propast. Šteta, jer ipak se radilo o vrlo dobrom uradku, pomalo nepošteno obezvrijeđenom i zapostavljenom.

Dobrodošli tribute "Kiss My Ass" izlazi 1994. godine, a klasike izvode, među ostalima, Garth Brooks, Nirvana, Lenny Kravitz, Anthrax, Extreme, Die Arzte i još neki glazbenici. Taj tribute ujedno označava kraj jedne ere Kissa, u kojoj je bilo najbitnije da se bend stabilizirao, i usprkos svim zlobnim najavama, ostao u, ili barem pri vrhu. Ere koja ima svojih vrijednosti, premda su joj mnogi štošta spočitavali. Od neoriginalnosti, pa sve do pitanja da li je imalo smisla nastaviti bez maski. Jedno ipak valja istaknuti; Kiss osamdesetih i devedesetih, poput onog iz sedamdesetih, spada u sam vrh glazbeno-rockerskog show biznisa, a najveći dokaz koji potkrepljuje tu tezu leži u veličini jedne od najbrojnijih vojski fanova, i dalje neuništivoj Kiss Army, koja je i u tim godinama slijepo slijedila svoje idole.

Mi idemo dalje u 1995. godinu, kada tzv. 'Kiss konvencija', na kojoj svi zainteresirani mogu izbliza vidjeti originalne instrumente i kostime s nastupa originalne postave, putuje Amerikom. Na konvenciju originalni članovi grupe dovode svoju, sada već odraslu djecu, da vide čime su im se u mladosti bavili očevi. Zanimljivost te konvencije su i prava vjenčanja u Kiss stilu, uz imitaciju njihovog originalnog make – upa na licima mladenaca. Tada je polako postajalo jasno da se u 'slučaju Kiss' počelo nešto ozbiljno događati. To nešto se i dogodilo 9.8.1995. godine, na "Kiss MTV Unplagged", kada se u SonyJevom studiju u izvedbi posljednje četiri pjesme – klasika, pojavljuju Peter i Ace, te legendarna četvorka, pred više nego zaprepaštenom, ali i oduševljenom publikom nastupa zajedno nakon više od petnaest godina. Poslije tog nastupa, shvativši da je magija još uvijek tu, pada odluka na 'maskirani povratak', nastavljajući tamo gdje se nekad stalo – na vrhu. S tog je nastupa objavljena ploča "Kiss MTV Unplagged".

Pripreme za povratak u vidu glazbenih proba krenule su početkom 1996. godine u malom Hollywoodskom studiju, koji se nalazi u skromnijem dijelu grada, jer u tim trenucima, kako su sami rekli, nisu željeli preveliki publicitet prije same službene objave povratka. I onda, 16.4.1996. godine, dan kao i svaki drugi, koji to ipak nije bio. Naime, tog je dana na američkom nosaču aviona USS Intrepid održana tiskovna konferencija, prenošena u 58 zemalja, na kojoj su se Kissovci pojavili u originalnom izdanju, i objavili vijest koja je zgranula cijeli svijet: "Nakon sedamnaest godina uskrsnuo je Kiss". Tada Gene Simmons izjavljuje zabezeknutim gledateljima, aludirajući posebno na one koji ih nikad nisu htjeli ili mogli vidjeti: "Sve što ste čuli o nama, nije legenda, nego istina". I bila je to prokleto točna konstatacija.

Image Hosted by ImageShack.us

Odmah je najavljena velika svjetska povratnička turneja nepoznatih razmjera i trajanja, a ono što se odmah znalo, bio je datum i mjesto početka: Detroit, stadion Tiger, 28.6.1996. Za cijelu turneju izabrali su stage i kostime s "Love Gun - Alive II" turneje, što je zajedno s onda modernom tehnologijom, plus ozvučenje, te video i scenskim efektima, vrijedilo oko sedam milijuna dolara. Kada tome dodamo pirotehniku pripremljenu za turneju, kojom se bez problema moglo dići u zrak desetak većih gradskih četvrti, zatim mnogobrojno osoblje, koje je na petnaest kamiona i šest autobusa selilo show iz grada u grad, zatim četiri ogromne, šesnaest metarske lutke, po jedna svakog člana grupe, odmah je postalo jasno što se može očekivati u nastavku sage zvane Kiss. Samo super - spektakli, ništa manje od toga. U međuvremenu, prvi našminkani scenski nastup nakon sedamnaest godina, imali su na dodjeli glazbene nagrade Grammy, kada su sa Shakurom Tupacom dodijelili jednu nagradu.

Neposredno pred početak turneje, napravili su promo koncert za radijsku postaju Kroq uz nazočnost osamnaest tisuća najbližih (?) prijatelja. A onda je krenulo prema najavi. Prvi koncert, održan u Detroitu, odmah pokazuje kako su strahovi od neuspješnog reuniona bili totalno neopravdani. Naime, trideset i osam tisuća sjedećih i isto toliko stajaćih mjesta rasprodano je za četrdeset i sedam minuta, uz cijenu karte za prvi red koja je dostigla vrijednost od 7.000 dolara. Regularna cijena, ne 'na crno'. Takav interes publike za njihove live nastupe pratio ih je tijekom svih američkih nastupa. Nakon osamnaest odsviranih, vraćaju se poslije mnogo vremena u rodni grad, i održavaju četiri uzastopna, također rasprodana, koncerta u Madison Square Gardenu.

Ali, osim lijepih, u tom dijelu američke turneje dogodili su se i neki nemili događaji. Poput onog u južnjačkom gradu Tupelou u državi Mississippi, inače rodnom gradu Elvisa PresleyJa, koji se dogodilo 13.9.1996. godine, kada je skupina gradskih 'dušebrižnika' pokušala spriječiti održavanje koncerta, optuživši grupu da ima zle namjere, a usput govoreći da se plaše za dobrobit svojih, valjda čednih, djevojaka. Naravno da su takve reakcije po običaju proizvele kontraefekt, i posjeta koncertu bila je daleko iznad očekivanja. Pregazivši Ameriku, odlaze u Europu, gdje uz ostalo, nastupaju kao headlineri na "Monsters Of Rock" festivalu u Castle Donningtonu pred 55.000 ljudi. Zatim pokoravaju Australiju, Afriku, Južnu Ameriku, a na Staru godinu, 31.12.1996., pred milijunskim TV auditorijem nastupaju na Time Squareu u New Yorku, dočekavši svirkom uživo, zajedno s tisućama ljudi novu, 1997. godinu. Odmah u siječnju odlaze u Japan, gdje je sve po starom. Spektakl do spektakla, ponavljanje koncerata zbog iznimnog interesa, a tamo su čak snimili reklamu za potrebe jedne, očito bogate, slastičarnice. Nakon toga slijedi povratak u domovinu, i u 'Turneji izgubljenih gradova', obuhvaćaju gradove koji nisu došli na red u prvom dijelu turneje.

Polovinom 1997. ponovno dolaze u Europu, a najbliže nama, sviraju 4.6.1997. godine u Beogradu, te nešto kasnije u Budimpešti. Nakon što su glazbeno uništili 'Stari kontinent', završni nastup u Europi, ali i na cijeloj, kako su je nazvali 'Povratničkoj turneji', održavaju 5.7.1997. u Londonu, koji je, uz drugo, ostao upamćen i po Paulovoj poruci Londončanima, upućenoj prije samog početka koncerta: "Nismo ni mislili otići kući, a da vas ne vidimo". Tijekom turneje koja je trajalo malo više od godine dana, održali su preko 200 koncerata, kojima je nazočilo oko 3 milijuna ljudi. Impozantno.

U međuvremenu je izašala nova studijska ploča "Carnival Of Souls", koja je snimljena u zadnjoj postavi prije Aceovog i Peterovog povratka, i donijela malo toga vrijedno spomena. Uglavnom vezano uz statistike. Nakon kraja turneje i kratkog, ali slatkog i dobrodošlog odmora, bio je red da se izda i povratnički album. To se ubrzo i događa, te 1998. godina i mjesec rujan, donosi, za sada posljednji, studijski album "Psycho Circus", vrlo dobro hard 'n' heavy ostvarenje, nastalo kao kontinuitet dobrih odnosa unutar benda, otkako su se ponovno okupili. Nakon toga slijedi "Psycho Circus" turneja, na kojoj, nakon devetnaest godina, prvi puta promoviraju novi studijski album.

Image Hosted by ImageShack.us

Turneje održavaju 1999. i 2000. godine, ali se odnosi opet zaoštravaju, što za posljedicu ima drugi Peterov odlazak iz grupe, i to početkom 2001., usred japansko – australske turneje, a mijenja ga Eric Singer. Trzavice su sve češće, i novi je kraj, nažalost bio sve izvjesniji. Stvar dodatno zakomplicira Gene, kontroverznim intervjuom, u kojem je kritizirao neke stvari koje rade ostali članovi benda, ali i neki iz Kiss teama, i to je, uz promociju njegove autobiografije, bila kap koja je prelila čašu, te 2002. godine odlazi i Ace. Osim hrpetine međusobnih okrivljavanja, prošla je godina, uz sve ostalo, donijela i još jedan, ovoga puta dobrodošao "The Very Best Of Kiss". Ali, novostima i iznenađenjima, bar što se tiče Kissa, nikad kraja. Na Aceovo mjesto dolazi Tommy Thayer, vraća se Criss, i u toj postavi grupa 28. veljače 2003. godine, u Telstra Domeu u Melbourneu, svira koncert sa The Melbourne Symphonyc Orchestra. Taj je koncert, pod nazivom "Kiss Symphony: Alive IV", objavljen na dva CD-a i DVD-u, a objavio ga je Sanctuary Records.

Nakon toga uslijedio je "World Domination Tour", koji se protegnuo i u 2004. godinu, na kojeg se nadovezao "Rock The Nation Tour". Zanimljivosti uz ovaj bend nastavljaju se nesmanjenom žestinom. Još jedan Kiss tribute album objavljen je 2004. godine pod nazivom "Spin The Bottle", na kojem su njihove najbolje pjesme izvodili velikani poput Dee Snidera iz Twisted Sister, Lemmy iz Motorheada, Phil Lewis (L.A. Guns) Mark Slaughter (Slaughter, Winger), Tommy Shaw (Helmet), Doug Pinnick (King's X) ili Chris Jericho (WWF, Fozzy).

Ova godina također protiče u više-manje radnoj atmosferi. U grupu se, nakon Crissovog ponovnog odlaska definitivno vraća Eric Singer, a upravo on će biti bubnjar na ljetnoj turneji Alicea Coopera. Gene Simmons je svoju objavio, dok Paul Stanley sprema novu solo ploču. Najavljena je i nova svjetska turneja, a norveški fanovi odabrali su pjesme po njihovom izboru za ploču "Gods Of Thunder - A Norvegian Tribute To Kiss". Ona će izaći početkom rujna, točnije 5., dok će 10. rujna biti održan Gods Of Thunder Festival & Kiss Expo u Sentrum Scene u Oslu. Organizator ovih događanja je Kiss Norway Army, svirat će se Kissove pjesme, uz naravno, sve popratne događaje koji su obilježili cjelokupnu karijeru ove grupe. Definitivno, uz Kiss nikad nije, i neće biti dosadno.

Iako ne znamo točno kako će se dalje odvijati situacija s grupom, bar što se tiče izvorne postave, odnosno hoće li opet prebroditi nesuglasice i možda se ponovno okupiti, ili su one postale nepremostive, što bi ovoga puta moglo označiti definitivan kraj priče, sigurno znamo da pred sjajem Kissovih maski, ove današnje, iako novije i modernije, izgledaju jadno, bijedno i izblijedelo. Kiss je ipak nešto sasvim drugo. Kiss je svemir.

30.03.2007. u 19:13 • 426 KomentaraPrint#

nedjelja, 25.03.2007.

THE FUTURE IS THE PAST

Pozdrav moji najdraži.......htjela bi svima zahvaliti na komentarima....pogotova zato što ima nekih prekrasno napisanih....puuno vam hvala.....Eto,ne znam što bih pisala pa sam pronašla neka pravila.......a vi čitajte ako vam se da..... stavit ću vam i dva videa od Iron Maidena......pa ga polušajte.....pozdrafček!!!........love ya all......cerek


10 ZAPOVIJEDI ZA LIJENČINE

1. Ne čini danas ono što možeš sutra
2. Čovjek se rodi umoran, a živi da bi se odmorio.
3. Ljubi krevet svoj kao i samoga sebe.
4. Ne radi.
5. Odmaraj se danju da bi mogao spavati noću.
6. Kad vidiš nekog da se odmara ti mu pomozi.
7. Radi manje nego možeš,
a ono što možeš prebaci na drugoga.
8. U hladu je spas.
9. Kad poželiš raditi, sjedni,
pričekaj i vidjet ćeš da će te proći.
10. Rad je bolest


13 ŽIVOTNIH PRAVILA

1.Volim te ne zbog tog što si ti
već zbog tog što sam ja pored tebe.
2.Ni jedna osoba ne zaslužuje tvoje suze,
a ona koja ih zaslužuje neće
te nikada rasplakati.
3.Samo zato što te netko ne voli
onako kako bi voljela, ne znači da nisi
voljena cijelim njegovim bićem
4.Pravi prijatelj je ona osoba
koja te drži za ruku i dodiruje tvoje srce
5.Najgori način da ti netko nedostaje
je da sjediš pored njega i znaš
da ga nikad nećeš imati
6.Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna.
Netko će se možda
zaljubiti baš u tvoj osmjeh
7.Možeš biti samo osoba na ovom svijetu,
ali za nekog ti si cijeli svijet
8.Nemoj provoditi vrijeme s nekim
kome nije stalo provoditi ga s tobom
9.Možda Bog želi da upoznaš
mnogo pogrešnih ljudi prije nego što
upoznaš pravog,
na tom ćeš mu kad se to bude dogodilo biti zahvalna
10.Ne plači zato što se zavšilo.
Smij se zato što se dogodilo
11.Uvijek će biti ljudi koji će te povrijediti,
nastavi vjerovati samo budi opreznija
12.Postani bolja osoba i budi sigurna
da znaš tko si prije nego što sretneš
nekog novog, a nadaj se da ta osoba zna tko si
13.Ne opiri se toliko.
Najbolje stvari se događaju onda kad ih ne očekuješ

.......evo vam i ti lyricsi........

The Number Of The Beast


"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the
beast with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the
beast for it is a human number, its number is Six hundred and
sixty six."

I left alone my mind was blank
I needed time to think to get the memories from my mind

What did I see can I believe that what I saw
that night was real and not just fantasy

Just what I saw in my old dreams were they
reflections of my warped mind staring back at me

'Cos in my dream it's always there the evil face that twists my mind
and brings me to despair

The night was black was no use holding back
'Cos I just had to see was someone watching me
In the mist dark figures move and twist
Was this all for real or some kind of hell
666 the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released

Torches blazed and sacred chants were praised
As they start to cry hands held to the sky
In the night the fires burning bright
The ritual has begun Satan's work is done
666 the number of the beast
Sacrifice is going on tonight

This can't go on I must inform the law
Can this still be real or just some crazy dream
But I feel drawn towards the evil chanting hordes
They seem to mesmerise me ... can't avoid their eyes
666 the number of the beast
666 the one for you and me

I'm coming back I will return
And I'll possess your body and I'll make you burn
I have the fire I have the force
I have the power to make my evil take it's course

Brave New World


Dying swans twisted wings, beauty not needed here
Lost my love, lost my life, in this garden of fear
I have seen many things, in a lifetime alone
Mother love is no more, bring this savage back home

Wilderness house of pain, makes no sense of it all
Close this mind dull this brain, Messiah before his fall
What you see is not real, those who know will not tell
All is lost sold your souls to this brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

Dying swans twisted wings, bring this savage back home








Prva pjesma je iz 85.......for one person.....stavila sam ju zato što je tada Bruce imao dugu kosu(ma znat će ta osoba zašto sam stavila).........a druga je također za moju ljube......kiss

25.03.2007. u 15:26 • 453 KomentaraPrint#

petak, 23.03.2007.

....PRIJATELJSTVO....

Heeej....evo vidjela sam ovu temu na par blogova....pa se nadam da se te osobe neće naljutiti što i ja pišem o tome....
Pa,da i započnem....zapravo....jučer sam imala cijeli ovaj post u glavi,a sad sam sve zaboravilaheadbang....šmrc......pa ću po sjećanju....
Prijateljstvo je nešto najdivnije na svijetuyes....vjerujem da neki nebi mogli bez svojih prijatelja...ali što ako netko nema prijatelja....što ako netko odbaci svog prijatelja samo zato da bi se družio s popularnijimano....i sam postao jedan od popularnih....meni recimo popularnost uopće nije važna....ne zanima me ako netko ima ružno mišljenje o meni.......i kada bi me netko odbacio samo zbog popularnijeg društva....ne bi me bilo briga.....to onda ni nije prijatelj......nadam se da ću jednog dana naići na neku dobru osobu...koja će razumijeti moje osjećaje....i biti slična meni......napisala bi ja toga puno više...ali neda mi se sve to ponavljati....rekla sam samo jednoj osobi...i to ne sve....samo jedan dio(Sanela.......e odlična si....drago mi što te bar znam preko bloga....iako bi te voljela upoznati i ovako...)kiss

Lijepo je kada netko ima puno dobrih prijatelja....ali šta će ti kada su to sve fejkaroši.....barem u mom slučaju....imam ih samo par dobrih....i oni koji me mogu nasmijati.....i to do bola....jer kad se ja počnem smijati...tome nema krajasmijeh....samo ovi koji me mogu nasmijati su mi prijatelji.......šta će mi neke glupačice....kurvice....koje te gledaju s visoka....gledaju što će obući....i na ništa drugo ne paze doli šminke......uh.....ali previše ih ima oko mene.....nijedne osobe nema slične meni....ali valjda se bude pojavila jednog dana.....možda ju čak nađem u drugom gradu......tko zna....ako se ikada preselim.......

Za vas koje znam samo preko bloga moram reći da ste svi odlićni.....al stvarno....nikada nisam upoznala tako dobre ljude......to mislim samo na one koje ja čitam i koji čitaju mene.......evo vam veeeeliki kisssss kiss

Dosta....ova tema je završena....neda mi se više pisati......


Sad bi htjela napisati nešto i o školi.....heh.......u ponedjeljak je bilo odlično.....pod tjelesnim,naravno,najbolje.....bile smo samo četiri cure....ali neka......igrale smo odbojku(što igramo svaki sat.....mi ne radimo gimnastiku i te neke fore).....i mogu vam reći da sam se stavarno umorila....što dugo nisam....baš je bilo odlično.......i onda smo,poslije,sve četiri sjele na pod i tako malo igrale......hehe......svako malo smo vikale "Lopta!!!"......stalno nam je odlazila među dečke........a u utorak nismo išli na praksu u školu(nismo bili sa fito razredom.......šmrc....)......nego u glupu udrugu "Mogu".......uh.....bilo mi je dosadno.....zapravo neke osobe su mi išle na živce....te radije nisam ništa ni pričala.....kada smo išli kući....naravno kiša počela pljuštati ko sam vrag.....bila sam mokra do kože....jakna,torba....a najviše kosa.......jooj....da ste ju vidjeli...pa onesvjestili bi se......hehe.......sve se cijedilo s mene.......no dobro...dok sam došla do Konzuma već sam bila sva suha.....nice.....uglavnom...eh,da!.....popravila sam se u matematici....sam dobivam četvorke ....hehe....dobro....dosta baljezganja....post je dosta dugačak(valjda).....meni to nije dugačko....ali ne znam kako je vama........dobro....sad stvarno idem.......kisss for everyonekiss

Image Hosted by ImageShack.us

23.03.2007. u 14:19 • 367 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.03.2007.

Han katsoi maan reunalta tahtea putoavaa nyt kauniit kasvot neitosen pettaa karu maa

Evo,da napišem još jedan post prije nego što počne školaheadbang...jooj.....u utorak imamo praksu u školi....i to oba razreda....ajde barem nešto dobroyes.....ma bit će nam zabavnoparty....nadam se.....sam da ne moramo nešto teško raditi.....kao prošli put.....pardon pretprošli put...prošli put nisam ni bilasmijeh.....hehe......a ovi profesori ni nemaju pojma za to....haha.....rofl
Moram se pohvaliti da sam opet počela pisati....new booknaughty.....lol.....došla mi inspiracija....samo što i nisam baš puno napisala s obzirom da moram učiti što baš i ne radim.....ah....zujimnut....malo sam se pozabavila photoshopom.....ide to menithumbup....hehe.....naravno....ništa čudno....heh........šalim se.....rolleyes
....nego ne znam šta da pišem.....postovi su mi sve manji i manji......kako tužno.....nemam ideje....budem ja stavila video....pa će izgledati veće......haha......lolchek.....joooj....sutra imam ispit iz hrvatskog,a nisam ni pogledalamad....ako dobijem komad....killat ću se.....ali dobro....bar imamo tjelesni....hehe.......ako bude ko i u petak ja ću se stvarno ubitibang.....ljudi znaju stvarno biti dosadni.....ako i budu preostaje mi samo da gledam kako dečki igraju nogošyes.....hehe.....to svaki sat i radim.....baš je zanimljivo....hehe....kad se tam počnu derati i živčaniti......hehe......i onda kada se na nas počnu derati kad im u polje upadne naša lopta s kojom igramo odbojkurolleyes....ma prekrasno.......onda se još neki počnu skidati,pa budu bez majice na igralištu....hehe.....ali nema se ništa zanimljivo za vidjetino......naravno...........ništa čudno....no dobro....dosta opisivanja...................
.......joooj....skoro zaboravih.......moram pozdraviti Petruwave......cura je odličnathumbup........i stvarno mi je drago što sam se s njom dopisivala.....al ono stvarno......nasmijala me do suza.....voljela bi ju upoznati i uživo.......nadam se da će ovo pročitati.....smijeh
Evo,vam za kraj lyrics i ista ta pjesma......pozzzzzam vas sve......svi ste super.....ma ev vam.....kiss



Melancholy--->Iced Earth

[Schaffer]

Make the sadness go away
Come back another day
For years I've tried to teach
But their eyes are empty
Empty too I have become
For them I must die
A sad and troubled race
An ungrateful troubled place

[chorus]
I see the sadness in their eyes
Melancholy in their cries
Devoid of all the passion
The human spirit cannot die
Look at the pain around me
This is what I cry for
Look at the pain around me
This is what I'll die for

Make the sadness go away
Come back another day
The things I've said and done
Don't matter to anyone
But still, you push me to see
Something, I can never be
Why am I their shattered king?
I don't mean anything

I see the sadness in their eyes
Melancholy in their cries
Devoid of all the passion
The human spirit cannot die
Look at the pain around me
This is what I cry for
Look at the pain around me
This is what I'll die for




18.03.2007. u 13:39 • 462 KomentaraPrint#

petak, 16.03.2007.

Over the forgotten sea voice of angel is calling for me somewhere,where the mountains collide that's where i'll find my new life...

Ovaj naslov sam stavila bezveze...to je jedan stih iz pjesme...svidio mi se pa sam ga stavila...hehe....no dobro....
Ne znam šta da pišem.....glava mi je prazna(ništa čudno)....ah,da!.....tnx na komentima.........to jedino i znam reći....smijeh
Nešto sam bolje volje ovaj tjedan....nemam blage veze zašto....u školi mi je odlično....nemam nijedan komad....što je dobro naspram prvog polugodišta......popravila sam se.........hehe......što se za druge ne može reći.......ali samo neke......
....kao što sam rekla meni je u školi odličnothumbup.....samo se smijem....zajedno sa svojim odličnim razredom....kojeg ne bi mijenjala za ništa....u osnovnoj mi je bilo grozno...njih nisam mogla trpitipuknucu.....ovaj razred je nešto najbolje što mi se dogodilo.....oba razreda....nadam se da će takvi ostati do kraja četvrtog razreda.....i ovim putem ću ih sve pozdraviti.....iako će ih ovo samo par vidjeti.....ali neka.....evo pošto neće biti neki veliki post napisat ću pozdrave......

Veliki pozzzzzzz waveBagariću,Gerštmajeru,Ani,Jelaviću,Kelavi,Kokiću,Markušima,Matiji,Moru,Marinu,
Žalcu,Hrliću,Edi,Nataši,Iliji,Martini J.,Kristini K.,Koronsovcu,Danijeli,Zvjezdani,Kristini L.,Lukendi,Martini P.,Stjepanu,Ivi,Stefanu.........valjda je to sve.....tu su oba razreda....samo možda sam nekoga zaboravila iz drugog,ali nema veze....

....I htjela sam napisati....ovaj....da kod nas u razredu ima osoba koje imaju komad iz engleskog....ja ih ne želim vrijeđati...ni ništa.....samo ne razumijem kako netko može imati komad iz engleskog.....aj dobro ako ovako dobije...ali da ima zaključeno....to mi stvarno ne ide u glavu....kako ne znaju napisati jednu običnu riječ.....evo prvi dan škole ili drugi....nije bitno....imali mi engleski(naravno) i pita profesorica jednog tipa na engleskom kako se zove.....i sad ja očekivala normalan odgovor kad on kaže:"Dobro sam!",luda mi se svi pukli smijati.Na jedno jednostavno pitanje on nije znao odgovoriti.....nije čak ni znao što to znači....otužno zar ne?
....dobro,ne želim više razmišljati o tome....
....moram pripomenuti da me danas jedna osoba naživciralamad....zapravo nešto češće u zadnje vrijeme.....stvarno ne znam zašto...zbog malih sitnica....ali nije me briga......ode ja sad slušati pjesme,a za kraj ću vam staviti jedan video pa ga vi poslušajte ako hoćete.....rolleyes


16.03.2007. u 18:56 • 265 KomentaraPrint#

nedjelja, 11.03.2007.

†...I believe I can fly...†

Moram reći da sam zadnjih par dana nešto dobre voljeyes....nemam pojma zašto....neki kažu da je to ljubav,a neki kažu nešto drugo...Za ono prvo ja stalno govorim da nije istinanono....ili možda samo lažem samu sebe....I'm confused....ali nitko neće znati što je,osim naravno mene....samo što ja sebi ne želim nešto priznati....stvarno ne znam što da mislim....a najmanje će te vi znati koji ne znate ni o čemu se radi....ne bih htjela o tome tu pisati jer tko zna tko ovo može pročitati.......
Malo sam se odmorila od škole....i lijepo sam duuuugo spavala....ne sjećam se kad sam zadnji put tako dobro spavala....ali kad se sjetim da sutra moram u školuheadbang(hvala bogu popodne)odma mi se smući u želudcu.....ili možda ne.....na neki način jedva čekam da odem tamo.....nemojte misliti da sam poludila,ludali sigurna sam da i neki od vas jedva čekaju ili su to prije htjeli...što prije otići u školu...ako niste shvatili koji je razlog,ja vam ništa ne mogu.....zapravo koda to vas i zanima...........
Joooj kak je u petak bilo dobro.....zapravo ja se prehladila ali to me nije spriječilo u smijanju....heheparty
Išli Ivona,Ana i ja do Mc'donaldsa......i malo rosila kišica....lol.....i tak mi tam došli....ja naručila dva hamburgeranjami i nisam se najela....ljudi ne znaju kak ja volim puno jesti,a govore mi da sam mršava.....i poslije došle Tatjana i Ivana....i naravno Ivana počela sa svojim pričamarofl....samo što ju pola toga nisam razumijela(inače ona jako brzo priča...i frflja....haha...)ali hvala bogu pa je Tatjana bila tu i prevodila nam....Poslije su me Ana i Ivona nešt zezale za nekog dugokosogmad.....ma nisu normalne....meni tam nešt govorile,a Ana tam slinila za njimyes....kasnije je on otišao,a Ana naravno bila sva tužnano....ma uglavnom je bilo dobro....samo što ja ne znam prepričavat ni ništ vezano za to....hehe.....baš sam se dobro nasmijala....nisam mogla prestat smijat....poslije me bolio trbuh....jooj....ma za sve je Ana krivarofl.....onda smo pratile Ivonu kući......LOL....a jadna....nadam se da je sretno došla kući....wink
Dobro,neda mi se više pisati.....idem ja sad učiti....ili možda ostavljat komentare....odabrat ću ono što mi bude zvučalo primamljivije....veliki kisssach svima....budite mi lijepi i pametni....pa-pa wavekiss

P.S.Blanka šteta što si obrisala blog...stvarno je bio dobar...nadam se da ćeš ga opet otvoriti...i ja ću te naravno čitati...smijeh
P.P.S. E,molim vas posjetite OVAJ blog...cura odlično radi bannere...i meni je napravila jedan.....možete ga vidjeti u boxu....i ako netko želi staviti moj banner na blog,neka samo kaže pa ću staviti onaj box iz kojeg će te moći kopirati kod....


†....ne dolazi u razred ako baš ne moraš....
†....piši zadaću samo ako uspiješ prepisati....
†....uživaj u jelu i piću pod satom....
†....ne poželi u školu jer škola je pakao....
†....dok profesor piše po ploči piši i ti-po klupi,naravno....
†....zakasni na sat tako da te uopće ne puste u razred....
†....muški:pustite kosu,ženske:skratite suknje....
†....ne dopusti da profesor uđe u razred poslije tebe....
†....kad pišeš kontrolni ne zaboravi šalabahter(kopiraj ga u dovoljnom broju)....
†....voli svoj šalabahter kao samoga sebe....
†....ako netko zaboravi šalabahter posudi mu svoj....
†....kažu da je škola kruh života...živjela glad....
†....kad osjetiš želju za učenjem,samo sjedi brzo će te proći....
†....ponavljanje je majka znanja,što više ponavljaš razred sve si mlađi i mlađi,a znaš sve više i više....



Image Hosted by ImageShack.us

11.03.2007. u 16:41 • 402 KomentaraPrint#

petak, 09.03.2007.

*************


Evo i mene....post će biti glup jer neznam šta da pišem...tako da ako se nekom ne čita...neka jednostavno ne čita.E,Tatjana...trebala sam se s njom nać u srijedu ali nije došla(naravno)...a na poruku mi nije odgovorila,a sigurna sam da ima para...rekla mi je...čim ju budem vidjela reći ću joj...i ona ti je sad kod mame...u Divaltovoj...tamo kod Nade.Htjela sam zahvaliti na komentarimasmijeh....mislim ipak je ovo rekordni broj....Hvala vam puno!!!kisskiss I moram reći da stvarno ima dobrih ljudi...naravno mislim na ove s bloga...a dobri su i ovi koje poznajem...samo što mi oni nikako nisu pomogli(osim jedne osobe) i ovim putem joj se zahvaljujem...Nikada nisam mislila da ću takve ljude upoznati...spremni pomoći....drago mi je što sam takve ljude pronašla...svi su super...nemam riječi.
Nama danas došla nova učenica....ne znam što da mislim o njoj....nije mi baš nešto............
Joooj da!....hehe.....dobila sam pet iz lektire....prvi put!......kak sam happyyes....a nisam ju ni pročitala....zapravo sat prije nego što smo ju imali sam pročitala nešt bezveze....na preskokce........ali lagana je...tak da....radi se o Antigoni.....
Kemiju me prvu pitalaburninmad.....baš kao i u prvom polugodištu....to stvarno nije fer...uvijek otvara tam na početku,a ja sam druga u imeniku...taj dan je pitala samo nas koji smo drugi....to nije fer...ali dobro dobila sam dva....i bar sam je se riješila....Još moram i za ovog krelca iz povijesti napisati referat....ufffff burninmad
Ne znam više šta da pišem....polako mi ovo sve ide na živce....blog....i sve drugo....par puta sam mislila da ga obrišem....ali ne znam.......Evo stavit ću par slika od Nightwisha i jednu njihovu pjesmu.....i finito za danas.....


Beauty And The Beast

Remember the first dance we shared?
Recall the night you melted my uglyness away?
The night you left with a kiss so kind
Only a scent of beauty left behind

Ah, dear friend I remember the night
The moon and the dreams we shared
Your trembling paw in my hand
Dreaming of that northern land
Touching me with a kiss of a beast

I know my dreams are made of you
Of you and only for you
Your ocean pulls me under
Your voice tears me asunder
Love me before the last petal falls

As a world without a glance
Of the ocean's fair expanse
Such the world would be
If no love did flow in thee
But as my heart is occupied
Your love to me now has to die
Forgive me, I need more than you can offer me

Didn't you read the tale
Where happily ever after was to kiss a frog?
Don't you know this tale
In which all I ever wanted
I'll never have
For who could ever learn to love a beast?

However cold the wind and rain
I'll be there to ease up your pain
However cruel the mirrors of sin
Remember, beauty is found within

...Forever shall the wolf in me desire the sheep in you...



Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Veliki pozzzzzzz
Jeleni,Edi,Ani,Marini,Pizdi,Ivani,Tatjani,Ivoni,Martini,Kristini,Martini,još jednoj Martini,Bagariću,Gerštmajeru,Tomislavu,drugom Tomislavu,Matiji i jednom i drugom,Marinu,Kokiću,Moru..........

Lani Croft,...no name...,Pepy:),DarkGirl,Tani,Gothic girl,Neini,Neshvatljiva,ili?,...pUpSy...,**dream**.............
Oprostite ako sam nekoga zaboravila........
wavekiss

09.03.2007. u 14:25 • 237 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.03.2007.

MY BIG APOLOGISE

Prije svega htjela sam se ispričati svima kojima nisam ostavljala komentare...jednostavno nisam imala vremena...a i nekima sam htjela ostaviti ali nije mi htjelo...bilo je sporo...headbang
Pa,pošto sam dobila zadatak od Lane bilo bi poželjno da ga i napišem...smijeh
Trebam napisati zašto sam počela pisati ovaj blog, zašto se moj blog zove ovako kako se zove i zašto imam ovaj nick.
Zašto sam počela pisati ovaj blog?
...pa ne znam...htjela sam upoznati nove ljude...što i jesam...i stvarno ima odličnih ljudi....sad ne bi htjela nabrajati...ali svi ste odlični...i htjela sam negdje zabilježiti ono što osjećam...iako to i nepišem nešto previše...ali svejedno...eto,ovaj blog je nastao čisto iz zabave i onog što sam već navela...
Zašto se moj blog ovako zove?
...mnogi od vas i ne znaju što ovo znači...elama on ihmisen parasta aikaa...to vam je na finskom...meni jedan od dražih jezika...a da i ne spominjem samu državu...to znači life is the best time for humanbeing...ili u prijevodu život je najbolje vrijeme za čovjeka iliti ljudsko biće...ne znam zašto sam to stavila...iako je to i istina...samo što ja u to više ne vjerujem...ne bih htjela sad o tome pričati...nikome nisam rekla...niti ću ikome i reći...to mi je zapravo podsjetnik.....
Zašto imam ovaj nick?
...prvo sam imala Night girl....njega sam stavila bezveze....jednostavno nisam znala što da napišem...a ovaj sada nick...pa neki dan mi se nešto dogodilo...zapravo ne meni...ali jedan postupak neke osobe.....sve je promijenio...sve više i više ne vjerujem ljudima...i to mi predstavlja problem...ne znam kome smijem nešto reći,a kome ne....tako da sam stavila ovaj nick...nekako mi se činio prikladnim...a i sviđa mi se....u sjenama....upravo tako...a ima i jedan stih u jednoj pjesmi...nije bitno koja...počinje slično samo što sam ja promijenila dvije riječi...heh....ali odnosi se na isto...dobro...neda mi se sad objašnjavat...

Ne znam na kolko ovo osoba trebam prenjet...kod nekih sam vidjela po pet ali ja ću šest...
Htjela bih da ovo napišu:

...no name...
Blonde
Pepy:)
Neina
Tihana
Ana


A,sada bih htjela napisati nešto vezano za školu.Eto,mi pisali kemiju u utorak i danas smo dobili testove...moja procjena je bila da ću dobiti komad...ali ipak...heh....DOBILA SAM 2!!!....nemate pojma kako sam sretna....nas šestero je dobilo pozitivne ocjene od 30 učenika....mogla sam ja i bolje...ali nema veze...na glupostima sam gubila bodove.lud..a ovi koji su dobili komad odma treći sat pisali ispravak dok smo mi bili vani na hodniku i zujili...jooj ja sutra dežurna...uopće mi se neda...čula sam i s kim ću biti...hehe....nije mi baš po volji.no..ali nema veze.Jesam li spomenula da u subotu imamo nastavu?madDa,da...dobro ste čuli...imamo šest sati...ma baš lijepo...i to još dva sata vjeronauka....ako me bude premjestila....joooj....killam je.bang..hehe....neda mi se više pisati.....neznam šta....ah,da!Jedna osoba.....ma zbunjena sam totalno....ne znam više šta da mislim....naravno muška osoba....ma zapravo neću ništa ni reći...voljela bih kada bi mogla nekome reći,ali kada ne znam kome....svi su neozbiljni....dosta pričanja....ja vas lijepo sve pozdravljam....wave


01.03.2007. u 20:12 • 177 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (5)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (8)
Ožujak 2007 (8)
Veljača 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Ne želi ništa više jer dosuđenoj Sudbini smrtnik umaknuti ne može.

Photobucket - Video and Image Hosting

Linkovi

...in the shadows...

made by:~antee~

Banneri samo za tebe!

made by:~antee~

Image Hosted by ImageShack.us




Ivona

Ivona 2

Ana

Sanela

Ana i ja

Lana Croftcerekkiss

Deacerekkiss

Blacken The Angel

Blacken The Angel *

Queen of paincerekkiss

Forgotten5252

Dora

shipoopi

Poison Ivy

Maja

Broken Inside - Mony

Nina

Lee-Kate

In Silence

Lilith - the Queen of the night

Freak Sa Zemlje

May Stox

May Stox 2

Teen Cura

My Dreams

Disturbed Angel

Denise

Anna

† Midnight †

One Girl

Shelly

Karla

..just-a-girl..

Photobucket - Video and Image Hosting

Kolko vas je bilo od 14.03.2007.

Free Counter


†...in the shadows...†

Volim:
jest!!..hehe..to onak obožavam..iako mi kažu da sam mršava =P ne može biti bolje..hihi..
štetati sama (ponekad) i razmišljati o nekim stvarima..to najčešće bude kad idem u školu..pa se tak malo zamislim..
hodati po kiši..ajmee..obožavam ju..u svakom slučaju bolje nego sunce..grrr..hehe XD
košarku..trenirala sam ju pet lijepih godina..najlijepših..eeh..da mi je vratiti to vrijeme..
svoje frendove..ama baš sveee..i ove sa bloga..sa kojima sam dosta dobra..i naravno..ove moe iz Osijeka i okolice =P
metal..rock..i tak tu glazbu =P
pisati..pričice neke..i tak to..iako ono što započnem nikada ne završim..heh..mrzim to!!..
svoju simpu..dada..zna se..hh..
čitati knjige..pogotovo obožavam fantaziju..i nešto slično tomu..
fotkati..aha..dada..obožavam =D moja zanimacija u slobodno vrijeme..volim fotkati prirodu i ljude u pokretu..hh..
svoje postere na zidu..ma ljubim ih XD
čokoladu..mMmMmMm =P
obožavam biti zaljubljena..iako dosta često patim..ah,šta ćeš..dečki znaju biti pravi gadovi..
maturante XD haha..ove naše naravno..i budem ja plakala kad odu..smjc..a to je uskoro..eh..
slušati glazbu..bez toga jednostavno ne mogu..moram nešto slušati..ne volim tišinu..tako da mi glazba dreči svo vrijeme dok sam u kući..bez prestanka..
svoje vojničke hlače XD i starke moe..i majice od nekih grupa..yeah..i naravno moe skatee..lolim ih puno XD
zimuuu..snijeg..hihi..
izlaziti van s frendovima..ooo..daa..
svatovee..uyeea..preloodo bude =D
svoj komp..hh..i msn..i blog..itd..
svoje zelene okiceee..zapravo..nekada su svijetlo smeđe..a nekada zelene..ne serem..majke mi XD

Image Hosted by ImageShack.us

Ne volim:
ljude koji lažu..i to pogotovo ak mi lažu u facu..grrr..
kada se netko preserava i misli da je faca..najradije bih ubila takve ljude..npr. neki ljudi iz škole..
vjetar XD lol..mrzim kad jako puše pa mi onda svu kosu razbaca na sve strane..a trudila sam se da ju namjestim XD
ljeto..tj..nije sad da ga ne volim..al mrzim sve one vručine..jednostavno ih ne mogu podnijeti..eh..
učiti..hehe..duh!!!
neke ljude..omg..ne mogu ih podnijet..tak su iritantni..hehe..
kad mi sunce bliješti..lol..
kada je vani jaaaaaako hladno..
blatoo..grrrrr..hehe..
ne volim to što mi starci ne daju da idem na neke koncerte..npr. na Maidene..bemti..
i ponestalo mi ideja XD neam više pojma šta ne volim..hehe..


Image Hosted by ImageShack.us

Slušam:
Iron Maiden
HammerFall
Sonata Arctica
Nightwish
Ensiferum
Rhapsody
Before The Bleeding Sun
Iced Earth
Gamma Ray
Van Halen
Kiss
DragonForce
Edguy
Metallicu
Megadeth
Wasted Generation
Dimmu Borgir
Behemoth
Trivium
Into Eternity
I tako dalje...ima toga još...XD

Image Hosted by ImageShack.us

Tišina,gorčina i mrak,
samoća,bol i hladan zrak.
Tužna sam i srce me boli,
trebam nekog da me voli.
Zašto ljudi ne mogu da shvate
da oni koji se smiju najviše pate?

Zasto suze
zasto bol,
kada postoji alkohol....

Kada smo pile...
rekli su PIJANICE....
Kada smo lutale....
rekli su LUTALICE....
Kada smo ljubili ....
rekli su KURVE....
A kada umremo reci ce
jedino su one znale
...zivjeti....

Za vitko tijelo
šmrcite bijelo !
za dobar vid
potegnite speed !
Za bistru glavu
pusite travu !


Bilo je davno,neznam
tocno kada voljela sam jedno
bice,voljela sam gada.
Nije tesko reci voljela
sam gada.Tesko je
reci da volim GA I SADA !!

Mama me rodila,
ulica odgojila,
igla nahranila,
Droga sahranila !


Moje je srce bilo pijano..
voljeno...kajalo se..boljelo...
davalo..uzimalo..
bilo sretno i gubilo...
ostavljalo i bilo ostavljeno...
ali nikad ovako ZALJUBLJENO..


USPOMENA
Mnogo suza poteklo je,
nećemo se više sresti,
ostala je samo tuga,
na prašnjavoj,staroj cesti.
Kad jednom prođeš tuda,
osvrni se,moraš stati,
tu sam negdje u blizini,
možda ćeš me ugledati ...


Narkoman....

Bio je dijete,
i nije znao,
ni za noc ni za dan,
jer je bio narkoman...
Prijatelje je trazio gradom,
al' ga niko nije primjecivao,
jer je bio narkoman...
Zadnje su mu bile rijeci:
prijatelji dragi drogu ne uzimajte,nego se volite...
Sada on vjecno spava,
i opet je sam,
jer je bio narkoman...


Meni moj život ne znači ništa
jer nemam tebe. kad vidiš oči
smeđe boje, sjeti se mene jer
su takve moje...


Nemoj plakati ti si predivno biće,
svaka tvoja suza i mene se tiće,
svaka tvoja suza i mene boli,
jer ja sam prijateljica koja te puno voli ..

Zasto places malena
cemu oci vlazne,zar da
madosti svoju gubis
zbog ljubavi lazne !
Nemoj prijo da te
tuznu ikad gledam
jer te on NIKAD NIJE
BIO VRIJEDAN !!


Iako te ne viđam,
u mislima te zamišljam,
sa srcem se borim
a beskrajno te volim.
Želim te zaboraviti,
želim te izbrisati...
ali opet si tu...
čak i u snu...


A..C.A.B.
Ubi drotove
pasje skotove

..Onaj tko te rasplakao,
nije vrijedan tvojih suza,
a onaj tko ih je vrijedan,
nece te rasplakati!..

Kada umrem jedne
noći,u sobu moju ti
ćes doći....
postelja cijela bit ce
crvene boje.
a zilet ce drzati
mrtve ruke moje....


Kad si shrvan do boli
i nitko te ne voli
nedaj dusu stock coli
nedaj stotku
za jos jednu votku
nego reci
jednom se zivi
i raspali po
PIVI !


ŽIVOT JE SRANJE I NIŠTA VIŠE,
ŽIVOT JE KAO PJESMA KOJU SLIJEPAC PIŠE.
RODIŠ SE JER SU TO DRUGI HTJELI,
NE SMIJEŠ NIŠTA RADITI JER NI ONI TO NISU SMIJELI.
CIJELI ŽIVOT SI NEČIJA BUDALA I ROB,
A SVE ŠTO NA RAJU POSTIGNEŠ
TO JE HLADAN GROB.
DANIMA SE TRUDIŠ DA UTULIŠ STARCIMA
U GLAVU DA NISU SAMO ONI U PRAVU,
ONDA SE POKAJEŠ ŠTO SI IŠTA POKUŠAO REĆI
JER SHVATIŠ DA ĆE ONI UVIJEK BITI
PAMETNIJI I VEĆI!!!!
NA KRAJU SVAKOG DANA POKUŠAŠ SE
POMIRITI S TIM I KAŽEŠ:
ŽIVOT JE SRANJE I NIŠTA VIŠE,
PA POVUČEŠ JOŠ JEDAN DIM.............


Svako brani svoje. Svatko
predstavlja svoj kvart
čuvam ga ko dijamant
trošimo alkohol i blant
volim da se chilla
isprovocirati debila
svakog drota
idiota kada lupa me tekila
cijela slika mi je siva
dat ću mami da te šiva
sjekira u šaci
stavljam ožiljke po faci
jebali te narodnjaci
radi što se ne bi smijelo
krivično djelo
diže ti posebno raspelo
oštar čavao kroz čelo!

Hladno je bilo tog zimskog jutra,
kad sam svatio sve o njoj,
u kakvu je grupu i igru upala,
i upropastila život svoj...

Oce Nas Dobrog piva da nam das,
sacuvaj nas od gripa,
u ime oca i sina da nas ne muci kiselina,
sacuvaj pivske junake i nase stomake,
da pivo bude vitamin
AMEN


Voljela sam smedeg decka
vise nego zivot svoj
Al' sudbina je tako htjela
da on vise nije moj...
Htjedoh ga zaboraviti
al mi neda sudbina
stalno mi pred ocima
smeda kosa njegova...

Ni kap nisam popila,
od tuge sam se napila,
nije mi žao jer suđen mi nisi,
ali ponekad poželim da moj ti si!


Ako jednom budes sam,
ostavljen i slomljen zivotom,
ako ti suze poteku niz lice,
ako se u svemu razocaras,
uvijek cu bit uz tebe, jer moje je ime...
PRIJATELJ!!!




~....Evo i par pjesmica....~

Brave New World

Dying swans twisted wings, beauty not needed here
Lost my love, lost my life, in this garden of fear
I have seen many things, in a lifetime alone
Mother love is no more, bring this savage back home

Wilderness house of pain, makes no sense of it all
Close this mind dull this brain, Messiah before his fall
What you see is not real, those who know will not tell
All is lost sold your souls to this brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

A brave new world, in a brave new world
A brave new world, in a brave new world
In a brave new world, a brave new world
In a brave new world, a brave new world

Dying swans twisted wings, bring this savage back home

Image Hosted by ImageShack.us

Dream Of Mirrors

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?

Don't know why I feel this way, have I dreamt this time, this place?
Something vivid comes again into my mind
And I think I've seen your face, seen this room, been in this place
Something vivid comes again into my mind

All my hopes and expectations, looking for an explanation
Have I found my destination? I just can't take no more

The dream is true, the dream is true
The dream is true, the dream is true

Think I've heard your voice before, think I've said these words before
Something makes me feel I just might lose my mind
Am I still inside my dream? Is this a new reality
Something makes me feel that I have lost my mind

All my hopes and expectations, looking for an explanation
Coming to the realization that I can't see for sure

I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself
I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, please save me from myself

The dream is true, the dream is true
The dream is true, the dream is true

I get up put on the light, dreading the oncoming night
Scared to fall asleep and dream the dream again
Nothing that I contemplate, nothing that I can compare
To letting loose the demons deep inside my head

Dread to think what might be stirring, that my dream is reoccurring
Got to keep away from drifting, saving me from myself

I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself
I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself

Lost in a dream of mirrors, lost in a paradox
Lost and time is spinning, lost a nightmare I retrace
Lost a hell that I revisit, lost another time and place
Lost a parallel existence, lost a nightmare I retrace

I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself
I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself

I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself
I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive
I only dream in black and white, to save me from myself

The dream is true, the dream is true
The dream is true, the dream is true

Image Hosted by ImageShack.us

The Wicker Man

Hand of fate is moving and the finger points to you
He knocks you to your feet and so what are you gonna do
Your tongue has frozen now you've got something to say
The piper at the gates of dawn is calling you his way

You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity and say goodbye to death
Hello to eternity and live for every breath

Your time will come, your time will come
Your time will come, your time will come

The ferryman wants his money you ain't going to give it back
He can push his own boat as you set up off the track
Nothing you can contemplate will ever be the same
Every second is a new spark, sets the universe aflame

You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Brothers and their fathers joining hands and make a chain
The shadow of the Wicker Man is rising up again

Your time will come, your time will come
Your time will come, your time will come

Your time will come, your time will come
Your time will come, your time will come
Your time will come, your time will come
Your time will come, your time will come

Image Hosted by ImageShack.us


Cursors - Get this Cursor

Photobucket - Video and Image Hosting

As you can see, when you look at me, I'm pieces of
what I used to be. It's easier when you don't see me
standing on my own two feet. I'm taller when I sit
here still, you ask are all my dreams fulfilled.
They made me a heart of steal, the kind them bullets
cannot see, yeah.

Image Hosted by ImageShack.us

And I think that I told you, I'd wait for you forever
Now I know someone else's holding you,
so, for the first time in my life - I must lie
Lie's a sin, mess that I am in,
Love is not the thing I feel know
I promise you... I won't write again 'til the sun sets
behind your grave

Image Hosted by ImageShack.us


Don't wanna wait 'til you know me better
Let' just be glad for the time together
Life's such a treat and it's time you taste it
There ain't a reason on earth to waste it
It ain't a crime to be good to yourself

Image Hosted by ImageShack.us

Blood will spill and heads will fall
As the swords sparkle, lights the night
The ground rumbles as we attack
In the throes of rage, we will fight
The lightning's flash, the thunder's roar
Will petrify the weak
We'll show no mercy, we'll kill them all!
We are sworn in the name of steel

Image Hosted by ImageShack.us

Hush little dreamer, the bearer of light
Has come to set you free
Now little dreamer at last you can sigh
'cause the nightmares will be released

Image Hosted by ImageShack.us

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no-one's there ?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's someone there

Image Hosted by ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Photobucket - Video and Image Hosting