MySpace

MySpace

DODJELA EKRANA 2006 - ZvJeZdAnI TrAč - Blog.hr

DODJELA EKRANA 2006

JEFTINE floskule čelnika Nove TV Siniše Svilana, te nevjerojatna napetost između HTV-a i Nove TV obilježili su tradicionalnu dodjelu Večernjakovih Ekrana, na kojoj su se okupile brojne zvijezde i TV čelnici, dok je Tarik Filipović pametnim trikom i službeno potvrdio kako je odabranica njegovog srca bivša missica Lejla Šehović.
"Plaćajte HTV, gledajte Novu TV", rekao je Siniša Svilan prilikom preuzimanja jedne od nagrada na dodjeli Večernjakovih Ekrana, i tako potaknuo cjelovečernju prepirku s kolegama s Prisavlja, u kojoj se privatna televizija borila floskulama, a državna podacima. Tako je Vladimir Rončević, urednik Informativnog programa HTV-a, na Svilanovu dosjetku (kojoj su se smijali i pljeskali isključivo djelatnici Nove TV) odgovorio podatkom da je HTV daleko najgledanija javna televizija u Europi.

Što se samih Ekrana tiče, pobijedio je opet HTV, osvojivši osam nagrada. Nova TV osvojila ih je šest, dok je RTL Televizija sa samo jednim Ekranom u svojim redovima valjda shvatila kako je krajnje vrijeme da promijeni svoju politiku.

Tako je HTV odnio nagrade u "udarnim kategorijama" - Goran Milić jedini je dobio dva Ekrana, i to kao muška TV osoba u informativnim sadržajima, te za najbolji dokumentarac "Idemo u Ameriku". Ženskom TV osobom godine proglašena je Hloverka Novak Srzić (kako je u 2006. radila na HTV-u, ta se nagrada onda smatra i njihovom), a najboljom licencnom emisijom proglašen je hvaljeni "Ples sa zvijezdama". U najnapetijoj kategoriji, onoj za najbolju informativnu emisiju, pobjedu je, u konkurenciji svih središnjih informativnih emisija na nacionalnim TV postajama, odnio HTV-ov Dnevnik.

HTV, po mišljenju Večernjakovih čitatelja, ima i najbolji talk show, Stankovićev "Nedjeljom u 2", dok je reporterom godine proglašen Dražen Ilinčić. Nova TV potvrdila je svoju nadmoć što se tiče serijskog programa, pa su nagrađeni Enis Bešlagić ("Naša mala klinika", "Cimmer Fraj") i Jadranka Đokić ("Naša mala klinika"), dok su zgode osoblja otkvačene bolnice proglašene najboljom TV serijom.

"Kvisokoteka" i "Istraga" proglašene su najboljim emisijama u zabavnom, odnosno magazinskom programu, a nagradu za najbolji jingle dobili su autori uvodne špice "Zuhra light showa". Tako je prva hrvatska privatna televizija sa šest nagrada dokazala kako je ipak moguće približiti se dosad nedodirljivom HTV-u.

RTL Televizija na dodjeli je, najblaže rečeno, doživjela debakl. Jedina nagrada koja je otišla u njihove redove pripala je Antoniji Blaće, kao ženskoj TV osobi godine u zabavnim sadržajima. RTL-ovci su na dodjeli, za razliku od svojih kolega, bili tihi i nenametljivi, a činjenica da su osvojili samo jednu nagradu, kao i lokalna televizija Z1, trebala bi im konačno pokazati kako njihova vizija TV programa i nije baš oduševila hrvatsko gledateljstvo.

Inače, dodjela je išla po ustaljenom kalupu, a za glazbeni dio pobrinuli su se izvjesni Žiga i Bandisti. Brojne javne osobe, među kojima i Mia Begović, Ella Dvornik, Nives Celzijus te mnogi drugi, sudjelovali su kao prezenteri, i uglavnom nespretnim dosjetkama pokušali barem malo razbiti napetost koja se u Boćarskom domu mogla rezati nožem.

Ipak, potez večeri napravio je Tarik Filipović. Nakon što je proglašen najboljim voditeljem, na pozornicu je, na sveopće čuđenje ali i odobravanje, izišla Lejla Šehović te se u njegovo ime zahvalila na Ekranu. Time je dosjetljivi glumac i službeno potvrdio ono o čemu se u medijima u posljednje vrijeme mnogo pisalo - da su on i Lejla u vezi. Na ceremoniju je stigao na samom kraju, čime je potvrdio status "zvijezde" večeri koja, osim prepucavanja i pomno biranih toaleta, nije donijela ništa novo, zabavno i inovativno.



19.02.2007. | 19:25 | 7 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Mislim da naslov govori previše...lala... no šta joj joj da pišite jer moto od mog bloga je
KAD ME POSJETIŠ OSTAVI KOMENTAR!!

OPREZ:
Primam sve kritike ali ne dopuštam vrijeđanje na moj blog ako me želite vrijeđati nemoj te ostaviti komentar jer u protivnom ću vas prijaviti blog administratoru zato vam je bolje da se samnom ne igrate.

Image Hosted by ImageShack.us<[/URL]

Ankete:






Linkovi

Blog.hr
Mislim da svi zaju koja je to stranica...
Forum.hr
Glupost
Monitor.hr
Nije loša
Tportal.hr
Ovo vam je odlićna stranica zabavite se...
Bigoo.ws
Ovdje možete naći animacije za blog...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hvala na posjeti:


air conditioners
air conditioners Counter