dvije bezimene budale

27.03.2006., ponedjeljak

Book!!!

E da...da se malo javim!! Evo pišem ovo reda radi ma da nemam baš neke volje!!! Danas nisam išo u školu jer sam, ajmo reč polubolestan!! Ono glava me samo malo boli nemam temperaturu al me nos ful jebe!! I sada dogovaram se ja sa B2 preko msn-a oču ič ja u školu ili ne!! Stara mi rekla kako oču! A mene trebala pitati matrijale i sada oču - neču ma reko idem u školu!! I ja sinoč oko 22 išo to učiti i ja sve ljepo naučio i ošo spavati!!!! i zvoni meni alarm na mobu ujutro i ja to ugasim i kao još 5 minuta!! I onda sam se probudio u 7 i 5 pa mi se nije dalo žuriti na onaj bas u 7 i 15 i osto doma spavati!!! Hehe!! E tolko o školi i dizanju ujutro......( ne dizanju ***** nego buđenju i dizanju iz kreveta!! =)....)

E da išo sam jučer na autoshow u zagreb! Bilo je dobro...kakvih dobrih auti ima stari moj!! Onaj audi Q7 novi, 4,2 quatro (neznam kako se pišeheadbang) tako mi se sviđa...al ono!! I hummer (i opet neznam kako se piše headbang) E šat bi dao za taj auto!! A one hostese eek za poludit!! Priča se da im plačaju 200 € po danu da tamo stoje!! Al tolko o tome!!

Eh idem sada se malo dopisivati sa Matejom i tako sada če doči i B2 na net i tako..!! Ajd pozdrav!! wavewave


Sada gledam ovaj crveni tepih (Red carpet) i govore o snimanju porno filmova!! Kažu da je prvi sajam erotike bio 1995 godine. Glumice da mogu zaraditi do 200 000 dolara na godinu snimajuči filmove, a večina ih ima 21 godinu i prije su bile manekenke. Ovaj tip se hvali kako dok je snimao grupnjake najvise bilo 35 muškaraca sa jednom djevojkom!! A testiraju se na spolne bolesti svaka tri tjedna!! eek


I EVO GA TAJ CUVENI AUDI Q7 Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<< Arhiva >>