Extended Stay in USA

srijeda, 21.11.2007.

dan 3.

Evo, treci dan na poslu izmice kraju.... sutra je Thanksgiving i svi polako odlaze kuci svojim obiteljima. a mi cemo put Chicaga!!! YeeeYYYyyy!!!! Bukirali su nam hotel u centru W Hotels Chicago Lakeshore A vani je vrijeme uzas!!!! Kisa pada, puse grozan vjetar... ma prestrasno!!!! Nadam se da ce se sutra makar malo popraviti jer ako ovako bude mislim da necemo moci nigdje iz hotela,sto mozda i nije tako lose,ali opet....
U ponedjeljak smo zamalo ostali u firmi jer nam je netko zagubio kljuc od auta,jedva samo ga nasli ispod hrpe papira.A u utorak smo se malo izgubili autom pa msmo se vozali po nekim ulicicama i gledali prekrasne kuce.
I ovih dana smo nastavili jedenje junk fooda...jako je tesko naci nesto relativno zdravo za pojesti.Dakle u protekla dva dana moji obroci su bili:hotdog,hamburger iz burgerkinga,tacos i danas smo na veceru otisli u IHOP iliti International House Of Pancakes njamipojela sam neke New York Cheesecake Pancakes - Americke palacinke punjene svjezim sirom i prelivene umakom od jagoda i jagodama i slagom...Pece me savjest ali... nemam bas neku samokontrolu. Bili u Walmartu i zbilja ima jako jeftinih stvari. kupili smo ogromni ruksak sutra za put u Chicago, da ne moramo nostiti kofer. Ruksak ima u sebi pretinac za laptop,a ima masu djepica i cak iza potporu za ledja(moze se napuhati) ,te izvana ima remenje za pricvrstiti skate(da,da...to je prvo sto smo gledali da ima zubo)-20$ , kupila si bijelu rolku od viskoze i elastana,jako je lijepa - 12$ i komplet sal,rukavice i kapu-12$. U petak u vecini velikih robnih kuca pocinje veeeliko `afterthanksgiving sale`-i takmice se valjda tko ce ranije otvoriti..tako kohl otvara se u 4 ujutro!A vecina njih vec u 5-6!!! Cak je jasmin cuo da se jedna otvara u ponoc. Mislim,ludih li ljudi!!!!Reklame se non stop izmjenjuju na tv-u.
Televizijski program im je super,masa programa i sve serije koje poratimo i kod kuce ali sezonu ispred(Kucanice,Grey Anathomy)..ali sam cak gledala neke stvari kojih nema kod nas tako i neku simpa humoristicnu seriju Samantha Who s Christinom Apllegate, Grass... Dancing with the stars koji je na puno visoj razini nego kod nas a u finalu su Mel B i Jenny iz Beverly Hillsa.
Da,zaboravih napomenuti da smo dobili lapic od firme pa ovo pisem iz hotelske sobe! Da, uplasili smo se jer nismo uz lapic dobili kabel za internet da bi na recepciji doznali da je internet wireless,plus smo doznali da svako jutro imamo bespla kavu i pecivo na izlazu iz hotela. Super!
joj,vrijeme nam je sve gore i gore!!!!
Pozdrav svima od Borata iz amerike!!!!
- 23:17 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.