1D u životu

subota, 18.01.2014.

Liam Payne

Liam Payne je rođen 29.08.1993.godine Wolverhampton, West Midlands.


Majka: Karen Payne i otac:Geoff.
On ima dvije starije sestre Nicola i Ruth.
Liam se rodio tri tjedna prije i imao je puno zdrastvenih problema.Četiri godine su ga hodali po bolnicama.Liječnici su primijetili da mu jedan bubreg ne funkcionira najbolje,da bi se mogao nositi s tom boli trebao je primati 32 inekcije u jutarnim i večernjim satima,kao djete.U 2012.godini saznaje da mu bubreg opet funcionira.
Od svoje šeste godine , Liam je počeo pokazivati znakove pjevačkog talenta.Njegov san je bio da postane olimpijski trkač,a bio je član Wolverhampton i Bilston.
On će se svaki dan probuditi u 5 ujutro i otrčati pet milja prije škole.Njegov olimpijski san završava u 14.godini i odlučio je da će se posvetiti glazbi.Liam je počeo usavršavati svoje glazbeno umijeće s 12godina,kada se pridružio Pink Productions
U 2008.godini kad je imao 14. otišao je na audiciju za X Factor, Simon Cowell je mislio da on nije spreman za natjecanje i zamolio ga da se varati za dvije godine.
U 2010.godini kad je imao 16 vratio se na audiciju za X Factor i dobio je potvrdan dogovor od četiri sudaca prisutnih na audiciji. U Bootcamp, pjevao je "Stop Crying Your Heart Out" od Oasis. Sva tri suca su ga voljeli, ali Simon je osjetio da je malo jednodimenzionalan.Liamovi roditelji su još uvijek zajedno,ima dvije sestre dvije kornjače i jednog psa po imenu, Loki.
Liam još voli super junake iz crtića.i ima čudan strah od kašika.
xD

- 13:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #