!!zghool!!

29.08.2006., utorak

REZIME MJESEC DANA GODIŠNJEG OD SVEGA!!

DINAMO
Pošto nisam dugo piso na blogu,jer sam bio na morucool,a i kad sam se vratio s mora nije mi se dalo pa ću ukratko o svemu vezanom za Dinamo u tom razdoblju.
Nakon superkupa protiv Rijeke(4:1) došla je i tekma s Ekranasom(1:4) u gostima gdje su boysi imali šou.
Zatim dolazi Slaven Belupo(1:0) doma,Ekranas(5:2),Šibenik(4:3) na kojem se proslavila godišnjica OLUJEhrvatska,te famozni Arsenal(0:3) o kojem se sve i svašta već ispričalo.Sve doma naravno.Potom dolazi i prvo gostovanje u HNL-u u Puli(0:2),pa opet doma tekma protiv Međimurja(4:1) koja je bila humanitarnog karaktera jer je sav prilog od ulaznica išo za razminiravanje HRVATSKEhrvatska!
Došlo je na red i gostovanje u Londonu protiv Arsenala(2:1) gdje su boysi pokazali kak se navija za svoj klub,te došli u velikom broju bez obzira na negativan rezultat iz prve tekme!Pokazalo se na toj tekmi čitavom svijetu što je nogomet bez navijača!Džabe ti sve pare svijeta,najbolji stadioni i igrači kad nemaš navijače!Nadam se da su Marković i ostala banda gledali tekmu i shvatili da se nogomet igra radi navijača.
Najbolji dokaz tome je izjava dopredsjednika Arsenala "kad bi bar mogli kupit vaše navijače"!Možeš kupit sve,al nas i ne!Nismo na prodaju!Poslije Londona dolazi i gostovanje u Vinkovcima gdje se skuplja popriličan broj boysa od prek 500!Na tekmi su naravno bili i prisutni Ultrasi koji su tjedan dana prije u Osijeku s drotovima imali nemile scene!A.C.A.B. Kad sam vidio kak su s dečkom vrata otvorili nisam mogo vjerovat!Glupi kompleksaši iz interventne!A.C.A.B.!!
TRNJE
Igralo se i prvo kolo 4 lige(da,Trnje je ispalo iz treće)protiv Dubrave doma i odigrali smo 1-1.
Prvo poluvrijeme smo bili podjednaki,dok smo u drugom bili bolji,te s igračem manje(od negdje 60min. dobio je crveni radi grubog starta) zabili prekrasan gol!No zadnjih 15 min. pad igre radi umora,te gostujući dolaze do izjednačenja i do kraja ništa s jedne i druge strane.
Nas je bilo desetak,te je došlo i 10-tak navijača Dubrave koji su postavili i tri transparenta Gornja dubrava,Rebels,te još jedan nemrem se sjetit,uglavno s Hrvatskom zastavom!I mi i oni smo navijali tek od drugog poluvremena,s tim da smo mi odnijeli pobjedu u navijanju koje i nije bilo na našem nivou.Oni su prilikom svog pogotka zapalili baklju i ubacili je u teren i to je bilo to.Naravno sudac je opet bio kriv za sve nedaće voljenog nam kluba nama navijačima!smijeh

<< Arhiva >>