!!zghool!!

17.05.2006., srijeda

DOUGIE BRIMSON U ZAGREBU

Ljubitelji knjige, ali i nogometa, bit će sigurno zadovoljni što će moći upoznati Dougieja Brimsona, živuću enciklopediju europskog nogometa te svega dobrog i lošeg vezanog za tu najvažniju sporednu stvar na svijetu, koji stiže u Hrvatsku povodom predstavljanja njegovih upravo objavljenih knjiga 'Tajne nogometnog huliganizma' i 'Nogometno nasilje u Europi'.

Glavni događaj zbit će se 17.05. /srijeda/ u 19:30 u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb, gdje ćete mu moći postavljati sva moguća pitanja koja Vas zanimaju o nogometu i nogometnom nasilju, a autor će vrlo rado potpisivati knjige, družiti se sa svima nazočnima i, nakon svega, podijeliti s Vama užitak gledanja finala Lige prvaka /Barcelona-Arsenal/.
Treba još k tome napomenuti da će autor doć i u udrugu oko 14:30h,te mogu doć svi zainteresirani i postavit mu po koje pitanje.

16.05.2006., utorak

DINAMO - HAJDUK (1:0)


S krajem ove tekme došo je i kraj sezone vrlo uspješne za Dinamo,a vrlo neuspješne za hajduk.Jajduk je čak završio na -36 bodova,a druga Rekasmijeh na -11 bodova!!Treba čestitati Kužeu i igračima na tome kaj su postigli,a onom neandertalcu,zadnjem balkanskom otpadu Maminju mogu samo reć GONI SE CIGANE DOLE U JANJEVO DI TI JE I MJESTO!!SELJAČINO NEODGOJENA!!
A sad kaj se tiće tekme mogu samo reći da je Dinamo bio superioran!Hajdukovci su stvarno imali sreće kaj nisu više golova primili!Juda se uopće nije iskazo,tak da su brojni skauti kaj su ga došli gledat otišli nezadovoljni već na pluvremenu.
I onaj meni navijački dio puno zanimljiviji...
U gradu se od ranog jutra slavilo i bila je savljenička atmosfera.Nas 11 i cura(moja)kiss se skupili u kvartu i otišli uz pjesmu na tekmu.Na stadionu više nije bilo majci za nas jer stoka neodgojena je brala i po 10 majci ZG PRVACI 06!burninmadNa sjeveru dole masa derbi navijača!Osječao sam se kao sardina u konzervi!Da su otišli na sjever gore oni kaj su i imali karte za gore sve bi puno bolje bilo,al ne on mora bit tu...
Navijanje je bilo dobro s obzirom na derbi navijače,al moram reć kak me je istok ugodno iznenadio svojim navijanjem i skakanjem!Vidlo se je i savim je opravdano zašto je donesen razglas koji je stvarno pomogo.
Bila je jedna koreografija na sve tri tribine u plavo-sivo smeđem tonu!Na sjeveru je u isto vrijeme dignuta šetalica na kojoj je bio nacrtan lik kaj drži pokal i na kojoj je pisalo KONAČNO PRVI!Bila je dobra bakljada s puno baklji,al bila bi bolja da su se baklje dulje držale.Početkom drugog poluvremena dignuta je koreografija na kojoj je prikazana torcida kak diže tri prsta i na njoj je na dnu pisalo TORCIDA na čirilici.Istovremeno je na prednjoj ogradi izvješena poruka SVE ČEMO VAM PRSTE SLOMIT,A NE SAMO TRI!Nakon tekme palile su se baklje na sve tri tribine!Bio je vatromet,pcane su konfete,itd.Mi smo još neko vrijeme ostali na stadionu slavit s igračima,a tad krenuli nazad u kvart slaveći dinamovu titulu!
Torcida
Bilo ih je 300-400.Nisam ih uoče čuo,al se vidlo da su navijali.Imali su dost stendarda,al onak loše transparente dugo nisam vidio!eekA i ograda im je bila loše poslagana.Zapalili par baklji dok su držali stendarde i to odma bacili da ih murija ne ulovi,a nama su prek neta srali da smo palili baklje na zadnjem derbiju u splitu ispod koreografije da nas murija ne snimi!Jadnici dvolični!!
Imali su dve glupe poruke kojima su sam dokazali svoju iskompleksiranost Zagrebom i zagrepčanima!Jad i bijeda od grupe!
Majmuni iskompleksirani,a ko su vam najveći sponzori!?Da tako je!Sve tvrtke iz Zagreba,nemrete u splitu i okolici naći sponzora!!
Da nekaj velim i u vezi famoznog trećeg poluvremena!Na vašu žalost transparenti su ostali čitavi!namcorUpala je ,al nije nikakve štete napravila!coolSvaka čast strijelcu!



















12.05.2006., petak

VARTEKS - DINAMO (3:5)

Dinamo je u goste otišao u Varaždin i odigrao još jednu vrlo atraktivnu tekmu s puno golova!Čak 8!thumbup
Od ekipe kolko ja znam niko nije otišo u Varaždin radi super termina (17h,srijeda)burninmad
Obveze su nas spriječile.Neke na faksu,neke u školi,a neke na poslu i poklopilo se!!madA kaj češ,bit će još tekmi!
Boysa je na tribini bilo oko 500,ograda je bila lijepo posložena s udarnim transparentom "DINAMO SVETINJA" koji je po meni najlegendarniji transparent od svih ikad!Bila je i bakljada od kojih 10 baklji.
Kaj se tiće White Stonesa oni su došli u za njih prosječnom broju od kojih stotinjak ljudi,te imali dosta dobru bakljadu s gro baklji!Napredak je kod njih očit,što me veseli i nadam se da bu ubuduće tak.

U subotu svi na tekmu da proslavimo obljetnicu uspješne obrane Zagreba od okupacije četnika pod vodstvom ratnog zločinca arkana!
13.05.1990. -13.05.20006




07.05.2006., nedjelja

TRNJE - VRBOVEC (1:2)

Trnje je jutros nažalost izgubilo i sad slijedi teška borba za ostanak u 3 hnl središte!Tekma je bila prosječna za 3 ligu.Trnje dominiralo u prvom,Vrbovec u drugom poluvremenu.Moram napomenut da se Trnju priznal prvi gol da bi tekma ziher drukčije završila!
Na tribinama se skupilo stotinjak gledatelja,a iz V.V.V. nas 10.Standardno smo stavili transparent i dobro navijali,al baklje nismo palili(imali smo ih 3),jer smo se dogovorili s redarima da klub ne nadrapa.Zato će bit na gostovanju i na zadnjoj tekmi ziher!
Samo ću još napomenut da je sudac uspio preživjet!!mad
P.S. Opet nebute dobili slike zato kaj nam se nije dalo slikat.zijev
MI TRNJANI!!!!

06.05.2006., subota

DINAMO - OSIJEK (1:0)

Dinamo je danas i teoretski osigurao naslov prvaka!party
Tekma je bila dobra i Dinamo je zasluženo pobijedio!Dečki su se zalagali i ostvarili su željeno!
Nas 8 je otišlo na tekmu prije šugavog pljuska,pa smo se zbuksali pod krov na sjeveru dole i tam ostali iako je prestala na početku tekme.Navijanje je bilo super,a tek izgled tribinethumbup!Stotine barjaka i stotine stendarda nisu negativno utjecali na navijanje!Bilo je zapaljeno i dost baklji u prvom,te dimnih u drugom poluvremenu!Zapaljena su i dva transparenta od Kohorte koja je na Maksimir došla u brojci od kojih 70-tak ljudi.Oni nisu palili nikakve baklje,al su se isto odazvali FLAG DAYU,te imali zastave i barjake čitavu tekmu!Vidlo se da su navijali,al se uopče nisu čuli!Nakon kaj je završila tekma,ekipa je ostala dobrih pol sata duže na tribinama i slavila zajedno s igračima koji su na terenu palili baklje i pjevali zajedno s nama!nutLUDILO!!smijeh
Nakon toga izlazimo na Maksimirsku i stvaramo dugu kolonu,te pićimo pješice do trga uz navijanje i pjevanje najpogodnije pjesme "IZAĐITE NA BALKONE POZDRAVITE ŠAMPIONE!DINAMO,DINAMO!"
Kad smo došli na trg počeli smo i "Ustani bane",te je počelo kupanje u manduševcu i slavlje dugo u noć....
DINAMO ŠAMPION!!!!!!!!yes


















03.05.2006., srijeda

LOKOMOTIVA - TRNJE (1:2)

Da napišem nekaj i o ovoj tekmi.
Pošto je radni dan i igralo se u 17h skupilo nas se 5 iz V.V.V.,te još 5 trnjana koji vjerno prate klub.
Tekma niš posebno,Trnje bolje u prvom,kad je i zabilo dva gola,a moglo je bit i više u našu korist,a Lokomotiva u drugom poluvremenu,kad je i ona zabila svoj gol.Navijali baš i nismo,to moramo priznat,imali smo pirotehnike,ali nismo palili baklje.Bio je jedan mali incident naravno u vezi karti kad nismo imali para,bolje reć nismo htjeli kupit karte za antičke tribine,te je skoro došlo do tučnjave!To se nekak primirilo kupnjom jedne karte za nas 7-mero!smijehUglavnom niš posebno.Imali smo i transparent,al ni njega nam se nije dalo vješat,tak da je ostal u autu.
Sve u svemu "VENI,VIDI,VICI!"smijeh
P.S. Slike nebute dobili zato jer smo zaboravili ponjet fotić!bangA kaj ćeš s nama...
Do sljedećeg pisanja vaš CENERmah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>