studeni, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

design by [TinchA]

Opis bloga

opis bloga...hm...SAMO JOŠ JEDNO SRANJE!!!???

Image Hosted by ImageShack.us


zapravo ovo je još samo jedan pokušaj ubijanja dosade.Zašto rekoh pokušaj?
Ipak ovo je također jedan od mnogih mojih blogova. Ipak drugačiji je , jer je sada moj osobni dnevnik =),a svi blogovi do sad su loše zavšili!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Besplatna mjuza i igrice-prejebeno

YouTube
za upload slika

[just a print]

Image Hosted by ImageShack.us


to sam JA

[something about me]

Im3: Simon3 (Simon)
Pr3zim3: zar je važno?
Živim: Zagre3b
Godina: 15 (uskoro 16)
Obit3lj: Rodit3lji-rastavlj3ni
s3ka (polus3stra)
Hobi: volim sv3 sportov3, ali tr3nutno n3 tr3niram niti j3dan
...

 

[nedjelja][04.11.2007.]

Evo žao mi je što nisam jučer pisala. Prvenstveno mi je žao zato što sam zaboravila večinu stvari šta sam radila pa ih ne mogu napisati. Uff iskreno mrzim to, tu svoju senilnost. Mislim ko stara baba sam, bez uvrede ;), zaboravljam kaj sam jučer jela za ručak , pojma nemam. No to očito nisu toliko bitne stvari jer stvari koje su mi bitne ne mogu nikako zaboraviti. a tako zaboravljam kada mi počinje škola, raspored i slično, pa hej, zar je to bitno??
No sve u svemu i dalje sam odlična učenica iako sam prošlu godinu roknula. Najme roknula sam prvi razred gimanzije. To i nije neko čudo s obzirom da sam dugo vremena provela u bolnici ko i moja frendica pa mi se nije dalo učit i eto roknula. Ako se sječate prošloga posta u kojem sam rekla koliko sam uporna i onda kada nisam. Eto ovo je mislim još jedna stvar, uz pušenje, u kojoj nisam bila.Pa hm kada bolje razmislim pišući ovo bolje upoznajem sebe i iskreno nije da mi se počinje sviđati, naprotiv. Mislila sam da sam ja ta za koju se drzim ,a sada odjednom ispada da je drugačije i to i iz moje glave. Koma!!!!!!

Uglavnom u petak nakon što sam napisala taj famozni prvi post završila sam kod tate. Ipak iskreno uvjek kažem da idem kod tate,a zapravo s njim ne provedem ni 5 minuta poštenog vremena, zato kaj visim stalno gore kod bake i s njim skoro pa ni ne dolazim u kontakt. Kako je to jadno s obzirom da je to tako zbog moje "ljubljene" mačehe. Ako i odem do njega dole odem zbog seke i to je sve. Mislim koliko fer to uopče može biti jer bih ja kao svaku drugi vikend trebala provoditi kod tate, a ja kad "odem" k njemu ne odem zapravo k njemu nego baki.I sad razmislite tko je tu lud, ja sam zbunjena u ljuta, no to sam pokušala promjeniti, ne možete reći da nisam.Ali vidite da sam i u petak bila kod bake tako da ništa nisam uspjela promjeniti. Ups pa zar ja to priznajem da ne mogu ujtecati baš na sve!? Mislim da da....



[ 10 KomentarA ][PrinT ][# ]


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.