nedjelja, 09.03.2008.

Ivica Vrdoljak odlučio 50. derbi u HNL-u

U Maksimiru je odigrana posljednja utakmica 22. kola T-Com Prve HNL. Derbi između Dinama i Hajduka završio je pobjedom aktualnog hrvatskog prvaka 1:0, a strijelac pogotka bio je Ivica Vrdoljak.
Image and video hosting by TinyPic

Televizijski prijenos, velika bodovna razlika između dva naša najpopularnija kluba te hladno i kišovito vrijeme razlog su što se na tribinama okupilo samo 12 tisuća gledatelja. Premalo za jubilarni, 50. derbi između Dinama i Hajduka.

U slaboj utakmici koja nije mogla zadovoljiti ljubitelje bubamare aktualni hrvatski prvak je slavio i tako stigao do 23. prvenstvene pobjede (19. u Maksimiru) protiv najvećeg rivala.

Većinom se sve događalo na sredini travnjaka, uz mnogo trke, ali i prekršaja. Od ljepote i otvorene igre koju su najavljivali iz oba tabora nije bilo ništa.


Image and video hosting by TinyPic

Hajduk je mogao do boda. Bušić je došao sam pred Kocha, ali njemački vratar je izašao iz dvoboja kao pobjednik.

Sve u svemu, u jednom od najmirnijih dvoboja ovih dvaju klubova Dinamo je bez velike igre rutinski stigao do pobjede te još više pobjegao pratnji u HNL-u.

Policija je privela i 12 navijača Dinama, od kojih je njih šest privedeno zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja službenih osoba. Četvorica navijača privedena su zbog alkoholizma, a dvojica radi bacanja bengalki.

Image and video hosting by TinyPic

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.